Racce Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 állj oda péntek este.. úgyis ráérünk <_< :huh: elképzelem ahogy 5en-6an elkezdünk rohanni a csávó felé :D ájjj megg köcsööööööööööööööööööööööög :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 elképzelem ahogy 5en-6an elkezdünk rohanni a csávó felé <_< ájjj megg köcsööööööööööööööööööööööög :huh: :D Gyerrreee ide a ku...va annnyyyáááááád,,,, micsi... gyüssz le a fürü,,, erigy a géptű! Vedd le a szemüveged,,, Mé??? ANYÁDÉÉÉÉÉÉÉÉÉ az lotty hidraulikacsövet a nyakárahajlítani! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ennél azért picit komolyabb a terv...<_< Na mondmááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ma vettem egy Mórickát a kisköziben a középiskolás éveim emlékére és azt olvasgatom! :D Állatkertben: -Papa, mi az ott,a mi csüng a lovacskának??? -Az a f@sza,kisfiam azzal b@assza a többi lovacskát,de nem illik ujjal mutogatni! <_< :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Na mondmááááááááá jajajajaja engem is érdekel! :huh: elbontoad Calit és átszúrod a cuccot egy F Astrába??? hmm 4x4...vagy C,D Kadi,vagy A Corsa? <_< dzsuken lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 jajajajaja engem is érdekel! :D elbontoad Calit és átszúrod a cuccot egy F Astrába??? hmm 4x4... kadettot akar.. az elég komoly terv :D <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 kadettot akar.. az elég komoly terv :lol: <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Azéé ez jó kép lett,gurulóskukahúzós Manfi! <_< :huh: :D Én is erre gondoltam :D Épp kukát vontat... :lol: Vagy a Gsi-t javítják.. (motortér nyitva) és ha nem sikerül, dobják a kukába :D ui: Anti: azért a helyedben én is vetnék egy két pillantást arra a videóra.. hátha látszik valami! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 ....ui: Anti: azért a helyedben én is vetnék egy két pillantást arra a videóra.. hátha látszik valami! :huh:.... Kérje ki a tékából ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Valami ilyesmi a terv...igazából van valaki aki állandóan ott parkol...egy csávó... A video baromság...sose fogják megmutattni...... Össze kell karcolni a fickó kocsiját,és írni neki hogy ezt a múltkoriért.......ha ő volt akkor biztos meg fog keresni :huh: :D .....Láttam ma csepelen a suzukit......elég komoly.Nekem is kb ilyen volt mikor a coupe astrát elejétől a végéig összekarcolták.......csak utána el is vitték <_< Kell róla csinálni képeket,és az eladáskor ha szívóznak akkor meg kelet mutattni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 A köcsögbarombuzeránsqrvaannyát az ilyen karcolgatós emberutánzatoknak! <_< Nekem annó diplomaosztóm közben húzták szépen fémig a jobb első ajtót ugyanígy kulccsal. Szép emlékek arról a napról... :huh: Az Ecserinél :D :D :lol: :D Bocs Gabi, ezt nem hagyhattam ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 -Az a f@sza,kisfiam azzal b@assza a többi lovacskát,de nem illik ujjal mutogatni! Hát ez nagyon FordFairlane-es überf@ca poén! <_< :huh: Az Ecserinél :lol: :D :D :P Bocs Gabi, ezt nem hagyhattam ki :D Semmi baj, mi is a címed, hova küldjem az embereimet? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Az Ecserinél :huh: :D :D :lol: Bocs Gabi, ezt nem hagyhattam ki :D biztos valamelyik díler helyére állt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Sziasztok! Köllene egy kis segítség, főleg elektrongyos emberektől esetleg henetesektől <_< A töltésemmel lenne gond, bosch generátor 72Ah-s akksi (ez a márkaja :D ). Fogyasztó nélkül rendesen tölt asszem, fogyasztóval pl. tompított, refi, mjúziknál halványan világít a töltés lámpán amit este veszek észre. Múltkor megnéztem a töltésem 13,5V, fogyasztókkal kb.13,3V. Elvileg 14V felett kéne lennie asszem. Az akksi kb. 5 éves és egy fél éve töltöttem rá másfél lityi deszvizet. Reggel már nem indult, olyan szinten, hogy még az órát is lenullázta. Most hazaértem és felraktam töltőre, persze megint kellett rá egy kis víz, előtte akksi feszkója 12,5V. Régebben ha ment a cd és indítóztam nem álította meg, és a fejegység kék ledje is állandóan világított még kikapcsolt állapotban. Az utóbbi időkben reggelente nehezen indult, napközben jobban. Új akksit is néztem már az ósönbe most akciós a bosch silver 55AH-s, ilyet szeretnék és mindenképp megveszem. A testkábelem is kaka :huh: A kérdésem az lenne, hogy a fesszabályzóm is kaka lehet? Ha az akkor ez mennyibe fáj? Előre is kösz a választ csajok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hát ez nagyon FordFairlane-es überf@ca poén! <_< :huh: Semmi baj, mi is a címed, hova küldjem az embereimet? :D :D Kék Osztriga, tood ahová szoktál járni. A címet tood :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Köllene egy kis segítség, főleg elektrongyos emberektől esetleg henetesektől <_< Testkábelt csinált meg/cseréld ki, akku tuti kuka, többi meg majd kiderül utána :D Kék Osztriga, tood ahová szoktál járni. A címet tood :huh: Valakivel keversz, akit ott láthattál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Valakivel keversz, akit ott láthattál :D igaza van... az nem az ovi... :lol: <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Testkábelt csinált meg/cseréld ki, akku tuti kuka, többi meg majd kiderül utána :D Valakivel keversz, akit ott láthattál :huh: Thenksz Mester <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Sziasztok! Köllene egy kis segítség, főleg elektrongyos emberektől esetleg henetesektől <_< A töltésemmel lenne gond, bosch generátor 72Ah-s akksi (ez a márkaja :D ). Fogyasztó nélkül rendesen tölt asszem, fogyasztóval pl. tompított, refi, mjúziknál halványan világít a töltés lámpán amit este veszek észre. Múltkor megnéztem a töltésem 13,5V, fogyasztókkal kb.13,3V. Elvileg 14V felett kéne lennie asszem. Az akksi kb. 5 éves és egy fél éve töltöttem rá másfél lityi deszvizet. Reggel már nem indult, olyan szinten, hogy még az órát is lenullázta. Most hazaértem és felraktam töltőre, persze megint kellett rá egy kis víz, előtte akksi feszkója 12,5V. Régebben ha ment a cd és indítóztam nem álította meg, és a fejegység kék ledje is állandóan világított még kikapcsolt állapotban. Az utóbbi időkben reggelente nehezen indult, napközben jobban. Új akksit is néztem már az ósönbe most akciós a bosch silver 55AH-s, ilyet szeretnék és mindenképp megveszem. A testkábelem is kaka :huh: A kérdésem az lenne, hogy a fesszabályzóm is kaka lehet? Ha az akkor ez mennyibe fáj? Előre is kösz a választ csajok :D Szvsz: Testkábel repair, akksi csere.. aztán mérés, és kiderül.. (fesz. szab,) ui: most lesz akcijóban megint exide excell is az ócsanban... 55 Ah, 14e, 74-es 18 fél. Igaz, a bosch meg 56Ah-os 13, 70Ah-s 16fél... Nem tom melyik a jobb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 igaza van... az nem az ovi... :lol: <_< :huh: :D jó ötlet, van egy-két szebb példány az óvónők között... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ejj.. lassú voltam.. hiába. meg kellett keresni az ócsan újságot :huh: de legalább nem írtam hülyeséget.. már ha hihetünk abban, hogy Gabi hozzáértő :D :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 már ha hihetünk abban, hogy Gabi hozzáértő :D :D <_< Az talán bíztató jel lehet, hogy nem mentem még politikusnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 jó ötlet, van egy-két szebb példány az óvónők között... <_< Őket nemadjuk ők nekünk kellenek azokat hagyd a felnőtteknek , te csak a korosztályodból válogathatsz a nagy babzsák mögött! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 én az ócsánból nem biztos hogy vennék akksit...ki tudja hány éve tárolják ott... leglábbis érdemes utána nézni. Szvsz: Testkábel repair, akksi csere.. aztán mérés, és kiderül.. (fesz. szab,) ui: most lesz akcijóban megint exide excell is az ócsanban... 55 Ah, 14e, 74-es 18 fél. Igaz, a bosch meg 56Ah-os 13, 70Ah-s 16fél... Nem tom melyik a jobb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Emlékeim szerint az aksin is rajta van a gyártás dátuma <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts