B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Már rég ott... :huh: :D :D :lol: <_< Majd jön zsolti a béka zsolti a béka és kihív minket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 :huh: <_< Majd jön zsolti a béka zsolti a béka és kihív minket :D Ne igyááá többet... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ne igyááá többet... :huh: :D Nem ittam semmit, egy rohadt doboz sör nincs itthon, enni viszont annyit ettem ma... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Apááámm,ennyit offolni egy nap alatt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Apááámm,ennyit offolni egy nap alatt! <_< És még nem láttad a másik 6 fórumot! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 És még nem láttad a másik 6 fórumot! <_< :huh: Te csak 6-on nyomtad??? :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Te csak 6-on nyomtad??? :D :lol: :D :P Hát jah, én szerényebb vagyok mint te! De már lenyomtál a másik fórumon is, pedig én hajnalba kezdtem ott is! <_< :huh: Nem aj holnap mégkorábban kezdem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Lantos Úr, Látta Noémi üzenetét wiwen ? <_< Khmmmm.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Lantos Úr, Látta Noémi üzenetét wiwen ? :huh: Khmmmm.... :D Jajjj...mááá...ez a szar kering 1 hónapja minden fórumon... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 nem oylat nem de te vegyvédelmi overálban skafanderel jöhetsz csak be! <_< :huh: :D Így van! Anti sugározza a hülyeséget! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Jajjj...mááá...ez a szar kering 1 hónapja minden fórumon... <_< Nem azt írtam, hogy én még nem láttam :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ba.szátok meg hogy ennyire ráértek ahelyett hogy dolgoznátok. A másik forumhoz hozzáfüznivalóim: 1. a http://gsiclub.hu-ról nincs gomb a forumra 2. B. Csabi ha sokan vannak az nem jelenti azt hogy jo is a dolog. Mindenki nem lehet mindenki barátja. legjob példa erre a kadettklub. Én régen csak oda jártam fel és tök jól éreztem magam az akkor kb 30 fős társasággal és örülök hogy őket ismerem. Viszont most már utálok oda feljárni és kb 2 hetente 1szer megyek fel mert jött nagyon sok okostóni akik ugatnak mindenért, okoskodnak, nem hallgatnak senkire, szarrá offolnak minden topikot és a legjobb az volt talán mikor egy srác megkérdezte hogy jöhet e ide mer daewoo racere van. Erre mondták hogy persze gyere csak kell a változatosság. Azóta tag ő is asszem. így lett kb a www.bárkijöhetidekadettklubbarmokkalteli.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ja ha pénteken István te nem autóval jössz akkor én mivel megyek? <_< Persze csak hogy jó legyen tegnapelőtt délután vettem észre hogy valahol lassúdefektes lett az amúgy is jó állapotban lévő bal hátsó gumi az astrán. Mind1 felfújtam és nyomtam bele defektjavítót. Gondoltam ha opc corsába az a pótkerék akkor mér ne működhetne az astrán is. Hát reggelre konstatáltam hogy nem engedett le a kerék úgyhogy úgytünik jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ba.szátok meg hogy ennyire ráértek ahelyett hogy dolgoznátok. A másik forumhoz hozzáfüznivalóim: 1. a http://gsiclub.hu-ról nincs gomb a forumra 2. B. Csabi ha sokan vannak az nem jelenti azt hogy jo is a dolog. Mindenki nem lehet mindenki barátja. legjob példa erre a kadettklub. Én régen csak oda jártam fel és tök jól éreztem magam az akkor kb 30 fős társasággal és örülök hogy őket ismerem. Viszont most már utálok oda feljárni és kb 2 hetente 1szer megyek fel mert jött nagyon sok okostóni akik ugatnak mindenért, okoskodnak, nem hallgatnak senkire, szarrá offolnak minden topikot és a legjobb az volt talán mikor egy srác megkérdezte hogy jöhet e ide mer daewoo racere van. Erre mondták hogy persze gyere csak kell a változatosság. Azóta tag ő is asszem. így lett kb a www.bárkijöhetidekadettklubbarmokkalteli.hu Regisztrálni kell és akkor van fórum gomb <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 ja és a tagok között a PehiCsabi lehetne Pehi Csabi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 ja és a tagok között a PehiCsabi lehetne Pehi Csabi? javitva Balázskára <_<:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 javitva Balázskára :D:D <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Sziasztok. tud valaki nekem ajánlani pesten jó kárpitost aki bőrözéssel is foglalkozik, esetleg X. ker-ben? <_< köszi köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mind1 felfújtam és nyomtam bele defektjavítót. Az elvileg azért van, hogy tartson amíg elérsz a gumishoz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Regisztrálni kell és akkor van fórum gomb :D :D Na, igy aztán tuti, hogy nem fog odamenni a naaaaagy tömeg :huh: A gsi tulajok jelentős részének gondot okoz az alapszintű írás/olvasás....lásd karsztajling <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Persze...azóta a kettes terminált már le is kapcsolták Pakson...mert annyi hőt termel... :D :D :lol: Igen, és persze a vezénylőben szép szöszi stewardess-ek irányítják az atomokat, mi? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Igen, és persze a vezénylőben szép szöszi stewardess-ek irányítják az atomokat, mi? <_< :huh: Na a szexőrűlt :D nem is tud már csak ilyen összefüggéseket :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Na a szexőrűlt <_< nem is tud már csak ilyen összefüggéseket :D :huh: Kikérem magamnak, romantikus alkat vagyok :lol: A terminálról inkább a szöszi stewardessek jutnak eszembe, Paksot inkább blokkokkal emlegetném :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kikérem magamnak, romantikus alkat vagyok <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kikérem magamnak, romantikus alkat vagyok :D Az az egy bizonyos ideig tudsz várni! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts