coupe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 ha olyan lenne az anyagi helyzetem, hogy fenn is tudom tartani a nagyobb autót, akkor hogy a viharba ne cserélném le <_< A fentartás nem sokkal kerül többe :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Na emberek Láttok horgot a számba???? Mert ha nem akkor NEFÁRASSZATOKMÁ A SOK SZARRAL!!! <_< mondom én, hogy humor herold :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 A fentartás nem sokkal kerül többe :huh: :D kivéve ha éppen cserélni kell valamit meg tankolni kell bele <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 ha olyan lenne az anyagi helyzetem, hogy fenn is tudom tartani a nagyobb autót, akkor hogy a viharba ne cserélném le <_< naugye :D És akkor te is nyomád bele a lét nefélj! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 kivéve ha éppen cserélni kell valamit meg tankolni kell bele <_< Anniyt a tiéd is eszik mint a miénk ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 kivéve ha éppen cserélni kell valamit meg tankolni kell bele <_< Az se igaz.....Nekem kb 8.5-9.5között eszik.....Nem nagyon szokott baja lenni.......és nem hiszem hogy a vezérlésen kivül,más alaktrész sokkal drágább lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 persze, 150-nél ez is eszik annyit, mint a tietek 110-nél <_< de mivel nincs miből, ezért tökéletesen lényegtelen a felvetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 persze, 150-nél ez is eszik annyit, mint a tietek 110-nél <_< de mivel nincs miből, ezért tökéletesen lényegtelen a felvetés ha én 110 el megyek hosszun... 6,1 L eszik! :D Ez az egyik legtakarékosabb motorja az opelnek, és most hogy lambdát cseréltem városban 8,8 littyóval kijöttem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ahoj poblacsek! Remélem a másik fórumon nagyobb élet van! :D <_< :huh: gooo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Na beszót a bovden testű! <_< :huh: :D :D :lol: Na, meghozta már a postás a rózsaszín hondás izompólót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 <_< :huh: :D Na, meghozta már a postás a rózsaszín hondás izompólót? Persze...azóta a kettes terminált már le is kapcsolták Pakson...mert annyi hőt termel... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Persze...azóta a kettes terminált már le is kapcsolták Pakson...mert annyi hőt termel... :D :D :lol: <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mitkinemtalálnak http://iwfw.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 <_< :huh: :D Na, meghozta már a postás a rózsaszín hondás izompólót? Mé teküdtted??? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mitkinemtalálnak http://iwfw.hu/ "Akik megvoltak"...lol...lol...lol...lol...lol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Persze...azóta a kettes terminált már le is kapcsolták Pakson...mert annyi hőt termel... :D :lol: :D Te azt értesz ám hozzá vazze! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Te azt értesz ám hozzá vazze! <_< :huh: :D Ne viccelj...ha nem lennék ma nem lenne munkahelyed... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 "Akik megvoltak"...lol...lol...lol...lol...lol... Azt hiszem tök üres lenne ez az oldal! :D :D :lol: <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Anti levagy maradva! <_< Anti hol vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ne viccelj...ha nem lennék ma nem lenne munkahelyed... <_< :huh: :D hát énkérek elnézést! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 De ha majd jössz Anti azért elmesélek pár dolgot hogy itt hogy is működnek a dolgok oké?? <_< csak hogy átlásd teljesen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Anti levagy maradva! <_< Anti hol vagy? Már rég ott... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 hát énkérek elnézést! :D <_< :huh: Mákod van... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 De ha majd jössz Anti azért elmesélek pár dolgot hogy itt hogy is működnek a dolgok oké?? <_< csak hogy átlásd teljesen! :huh: De nekem nem kell felvennem semmi buzulós szűk pólót ugye??? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 De nekem nem kell felvennem semmi buzulós szűk pólót ugye??? :D :lol: :D nem oylat nem de te vegyvédelmi overálban skafanderel jöhetsz csak be! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts