Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
ha olyan lenne az anyagi helyzetem, hogy fenn is tudom tartani a nagyobb autót, akkor hogy a viharba ne cserélném le <_<

A fentartás nem sokkal kerül többe :huh: :D

Elküldve
ha olyan lenne az anyagi helyzetem, hogy fenn is tudom tartani a nagyobb autót, akkor hogy a viharba ne cserélném le <_<

naugye :D És akkor te is nyomád bele a lét nefélj! :huh: :D

Elküldve
kivéve ha éppen cserélni kell valamit meg tankolni kell bele <_<

Az se igaz.....Nekem kb 8.5-9.5között eszik.....Nem nagyon szokott baja lenni.......és nem hiszem hogy a vezérlésen kivül,más alaktrész sokkal drágább lenne :huh:

Elküldve
persze, 150-nél ez is eszik annyit, mint a tietek 110-nél <_<

de mivel nincs miből, ezért tökéletesen lényegtelen a felvetés

ha én 110 el megyek hosszun... 6,1 L eszik! :D Ez az egyik legtakarékosabb motorja az opelnek, és most hogy lambdát cseréltem városban 8,8 littyóval kijöttem! :huh:

Elküldve
<_< :huh: :D

Na, meghozta már a postás a rózsaszín hondás izompólót?

Persze...azóta a kettes terminált már le is kapcsolták Pakson...mert annyi hőt termel... :D :lol: :D

Elküldve
Persze...azóta a kettes terminált már le is kapcsolták Pakson...mert annyi hőt termel... :D :lol: :D

Te azt értesz ám hozzá vazze! <_< :huh: :D

Elküldve
De ha majd jössz Anti azért elmesélek pár dolgot hogy itt hogy is működnek a dolgok oké?? <_< csak hogy átlásd teljesen! :huh:

De nekem nem kell felvennem semmi buzulós szűk pólót ugye??? :D :D :lol:

Elküldve
De nekem nem kell felvennem semmi buzulós szűk pólót ugye??? :D :lol: :D

nem oylat nem de te vegyvédelmi overálban skafanderel jöhetsz csak be! <_< :huh: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.