coupe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ez egy fostaliga... Legalább menne rendesen az ilyen... A kv-t meg nincs mit... <_< :huh: SEAT verő..... :D :D Nem csúnya. De ilyen nem is létezik. Max ilyen van: http://www.hasznaltauto.hu/2358138_honda_civic_1999 De van csak jobbkormányos..... :D :D és pénteken lealázta Antit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Akárhogy mutogatod ilyen autó nincs Hát akkor egy baszott Ufó hagyott le pénteken a Hungárián...vagy 4-5-ször... amúgy van..egyetlen darab Mo-on, és az RTL-nél dolgozik a srác Sonique ismeri...(már...) <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 én már mindkettőt próbáltam...és semmi...se hibakód, se semmi.. Nekem az volt a gondha hogy ékezet volt a kép nevében <_< Legalábbis átneveztem a képet és fel is töltötte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 SEAT verő..... :D :D De van csak jobbkormányos..... :lol: :P és pénteken lealázta Antit :D Micsodaaaaaaaaaaaaaa...nem gondolod, hogy fogyasztom a benyám egy Honda miatt... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Micsodaaaaaaaaaaaaaa...nem gondolod, hogy fogyasztom a benyám egy Honda miatt... <_< :huh: :D Legközelebb szólj és össze dobunk neked benyára...még mindig jobb mint sonique miatt 10e fizetni a yardnak :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 nekem is ment a képfeltöltés, úgyhogy bénák vagytok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Hát akkor egy baszott Ufó hagyott le pénteken a Hungárián...vagy 4-5-ször... Ez sokkal valószínűbb minthogy egy ugyanakkora motorú csak szívó autó <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Én mozillát használok.....mindjárt kipróbálom IE-vel..... Mozilázzok én is! Szal nemtudom de akkor álítunk 150*150 et! meglátjuk csak most melóban vagyok inenn nincs FTP elérésem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mozilázzok én is! Szal nemtudom de akkor álítunk 150*150 et! meglátjuk csak most melóban vagyok inenn nincs FTP elérésem! Az ékezet volt a gond...most már biztos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Legközelebb szólj és össze dobunk neked benyára...még mindig jobb mint sonique miatt 10e fizetni a yardnak <_< :huh: :D :D Most pénteken a szemétégetőhöz megyünk...ha már mindenkit befizetsz egy 10-esért elég jó lesz a buli... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Most pénteken a szemétégetőhöz megyünk...ha már mindenkit befizetsz egy 10-esért elég jó lesz a buli... <_< :huh: :D Én nem kocsival megyek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ez sokkal valószínűbb minthogy egy ugyanakkora motorú csak szívó autó :D :lol: :D Én legalább ott voltam...meg Te amúgy is vagy 4 lámpával mögöttünk jönnél...szal ne is gyere mert úgy is csak lemaradnál a történésekről...és biztos szar lehet utólag hallgatni a jó sztorikat.... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Én nem kocsival megyek :D <_< Ha nyomtatok addig dátumot, akkor sima ügy...megyünk a Duckyval... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ha nyomtatok addig dátumot, akkor sima ügy...megyünk a Duckyval... :huh: :D Kicsit necces volt az elmúlt két hét....... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Asszem gyerekek igazavolt annak aki aztmondta keskeny a honlap.... asszem nyujtunk rajta kicsit majd!!!! :huh: Pedig, hogy lehurrogtátok. Aztán most kiderül, hogy csak diszkrimináltátok, mert nem GSi-je van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 hagyjad má, fospunepájuk van :huh: szarják bele a lóvét, oszt minek? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 hagyjad má, fospunepájuk van :D szarják bele a lóvét, oszt minek? <_< Nemááá :huh: Ez így nemigaz kizárólag állapot megörzés van! Nállam legalább is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 mindenki így kezdi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 mindenki így kezdi <_< Vigyázz vele, mert kicsit MÁSképp gondolkodik, ha sokáig piszkálod, akkor úgy értelmezi, hogy udvarolsz neki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Na emberek Láttok horgot a számba???? Mert ha nem akkor NEFÁRASSZATOKMÁ A SOK SZARRAL!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Vigyázz vele, mert kicsit MÁSképp gondolkodik, ha sokáig piszkálod, akkor úgy értelmezi, hogy udvarolsz neki :D <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 mindenki így kezdi <_< Most Yoco őszintén a kis 1.4 es elemes caravanod nem cserélnéd le egy erőműre ha tehetnéd??? ÉS NEMÉR HAZUDNI! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Vigyázz vele, mert kicsit MÁSképp gondolkodik, ha sokáig piszkálod, akkor úgy értelmezi, hogy udvarolsz neki :D Na beszót a bovden testű! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Most Yoco őszintén a kis 1.4 es elemes caravanod nem cserélnéd le egy erőműre ha tehetnéd??? ÉS NEMÉR HAZUDNI! :huh: ha olyan lenne az anyagi helyzetem, hogy fenn is tudom tartani a nagyobb autót, akkor hogy a viharba ne cserélném le <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Na beszót a bovden testű! <_< :huh: Izmos pecabot... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts