Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 <_< Már tudom is, hogy kiéből pótolom legközelebb... :D :D Szombaton megyek megnézni egy hondát :lol: Nemhiszem hogy az jólessza tiédbe :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 De neked amúgysem kell odajönnöd nincs GSI-d! <_< :D ezt most jól megkaptam ... oszt kit érdekel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Jóvanna...de én meg magamra vettem...és akkóóóó??? :huh: :D te hallod, ezek azt hiszik, hogy ha géjesíjük van, akkor már mindent szabad <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Szombaton megyek megnézni egy hondát :lol: Nemhiszem hogy az jólessza tiédbe <_< :huh: :D Valahova csak jó lesz, ha máshova nem, a hamutartóba az aprók közé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 te hallod, ezek azt hiszik, hogy ha géjesíjük van, akkor már mindent szabad <_< Ezek ilyenek. Főleg az ex-géjessísek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 te hallod, ezek azt hiszik, hogy ha géjesíjük van, akkor már mindent szabad <_< Flusztráltak, mert mindig csak a sor végén kullognak...és itt élik ki magukat... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 ezt most jól megkaptam ... oszt kit érdekel? <_< Ezt csak is kedvességből írtam , mert itt nem az autó számít! Én is ígyvagyok vele... de a véleménysem érdekel! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Flusztráltak, mert mindig csak a sor végén kullognak...és itt élik ki magukat... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ezek ilyenek. Főleg az ex-géjessísek <_< tudni kell túllépni a problémákon... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ezek ilyenek. Főleg az ex-géjessísek <_< a seatosok még csak hagyján ... de a hondások meg szusisok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Valahova csak jó lesz, ha máshova nem, a hamutartóba az aprók közé <_< Ettől még a tiédben nem lessz! :huh: :D De Stefan ha tetszem neked mértnem mondod meg őszintén, nem ítélem el a másságot! Kicsit zavar hogy megkörnyékeztél de tudom kezelni! :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 a seatosok még csak hagyján ... de a hondások meg szusisok <_< Látom te is bohócot ettél reggelire! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ettől még a tiédben nem lessz! <_< :huh: De Stefan ha tetszem neked mértnem mondod meg őszintén, nem ítélem el a másságot! Kicsit zavar hogy megkörnyékeztél de tudom kezelni! :D :D :lol: :D igazad volt Anti, tényleg meleg a helyzet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Látom te is bohócot ettél reggelire! <_< :huh: :D nem füstölt kolbász, erdélyi szalonna, fehérszalonna, lilahagyma, paradicsom, erőspaprika, tojás volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 igazad volt Anti, tényleg meleg a helyzet <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 igazad volt Anti, tényleg meleg a helyzet <_< Rossz az aki roszra gondol!!!!! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 nem füstölt kolbász, erdélyi szalonna, fehérszalonna, lilahagyma, paradicsom, erőspaprika, tojás volt <_< Látom nemérted! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ettől még a tiédben nem lessz! :huh: :D De Stefan ha tetszem neked mértnem mondod meg őszintén, nem ítélem el a másságot! Kicsit zavar hogy megkörnyékeztél de tudom kezelni! :D Hát, ha ez megkörnyékezés... <_< De ha zavar, akkor nem szólok hozzád, csak csendben lazítom a csavarokat a kocsidon ;) :lol: Rossz az aki roszra gondol!!!!! :D :D :P Nem is tudom ki értelmezi közeledésnek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Hát, ha ez megkörnyékezés... <_< De ha zavar, akkor nem szólok hozzád, csak csendben lazítom a csavarokat a kocsidon :D :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Hát, ha ez megkörnyékezés... <_< De ha zavar, akkor nem szólok hozzád... Teliszájjal nem is illik dumálni... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Vigyázni kell Stefánnal, mert mikor behajoltam a motortérbe szerelni, állandóan mögém került <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Teliszájjal nem is illik dumálni... <_< :huh: :D ...miközben zabálod a füstölt bohócot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Vigyázni kell Stefánnal, mert mikor behajoltam a motortérbe szerelni, állandóan mögém került <_< :huh: Hátracsaptad a farkad a tanga miatt??? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Hátracsaptad a farkad a tanga miatt??? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 megint GaySi klub? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts