Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 De neked amúgysem kell odajönnöd nincs GSI-d! <_< :huh: Megszólalt a Hondás izompólós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Lanti azt az adminfelületen a navigáció alatt kilehet kapcsolni! Kikapcsoljam? :huh: és akkor elsem érik! <_< Micsodaaaaaaaa...az én kezem mindenhova elér... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Megszólalt a Hondás izompólós... Mond ki nyugodtan, hogy a kis meleg... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Szerintem ha lenne egy profi különálló oldal saját fórummal ami az oldalban van, nem 20 GSI tag lenne int ami most van hanem 300, mert legalább annyi van az országban, fölösleges vol megújítani a gsi oldalt mert eddig sem látogatta sok ember és ezután sem fogja, egy beépített fórum tudja hozni a nézettséget és tartalmat, de így biztosan nem, mondjuk ez csak az én véleményem ti tudjátok a ti domainetek. Már csak Rediben van némi remény a gs.hu miatt <_< :huh: Mivan csabi vazze,,, amit már nem te programozol az szar??? Üjle 1 es! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mond ki nyugodtan, hogy a kis meleg... <_< :huh: :D Ez azért keményvolt!!!!!!!!! Mert épp nemvagyok vicces kedvemben , de sebaj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Leszarom...van jobb... <_< :huh: És én ezt Yoconak írtam nem neked kabe a hátam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ez azért keményvolt!!!!!!!!! Mert épp nemvagyok vicces kedvemben , de sebaj! Na ne hisztizzééé máááá...miva??? Mi a gond??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 És én ezt Yoconak írtam nem neked kabe a hátam! <_< Jóvanna...de én meg magamra vettem...és akkóóóó??? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mond ki nyugodtan, hogy a kis meleg... :huh: :D :D Az J0hnny szövege, igaz nála előtte van az "így kell előzni, te ..." is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mivan csabi vazze,,, amit már nem te programozol az szar??? Üjle 1 es! <_< :huh: A sóegyeki a talpad :D nem a programozásról vagy a munkárdól volt szó csaje, eztetkellcsinálnieee? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Na ne hisztizzééé máááá...miva??? Mi a gond??? <_< Nincs semmi, csak sok a melóm :huh: És most nyügös vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Megszólalt a Hondás izompólós... Veled mag majd számolunk, kövi talin ne tedd le a kocsit ugy hogy nem örzöd, az összes karter csavarod kifogom szedni! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Nincs semmi, csak sok a melóm <_< És most nyügös vagyok! :huh: Akkó meg ne rinyájjááááááá... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Aprópó a honlappal kapcsoltban csak annyit hogy kb 6 hónpja cseréltük le ÉS MÉGCSAK MOST NÉZTÉTEK ÉS ÉRDEMBEN MOST ÍRTOK MINEMJÓ!!! Szal nokomment! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Akkó meg ne rinyájjááááááá... :D :D Rinyál a faxom... :lol: Jöttök ti még erőművet látogatni lessz egy meglepim nektek! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Veled mag majd számolunk, kövi talin ne tedd le a kocsit ugy hogy nem örzöd, az összes karter csavarod kifogom szedni! <_< :huh: :D Semmi fantázia nincs benned...így indításnál egyből kiszúrja, hogy no olajnyomás...csak egy pici luk kell az olajleeresztőcsavarba...és akkor majd 6000-nél történnek a csodák...sokkal izgibb... :D :D Ha tökös vagy miután megműtötted még meg is kéred, hogy vigyen el egy tesztkörre csapatni... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Aprópó a honlappal kapcsoltban csak annyit hogy kb 6 hónpja cseréltük le ÉS MÉGCSAK MOST NÉZTÉTEK ÉS ÉRDEMBEN MOST ÍRTOK MINEMJÓ!!! Szal nokomment! <_< Mert vártuk a csodát...nem akartuk egyből elvenni a kedved...azt hittük menni fog egyedül...de most már rájöttünk, hogy közbe kell lépnünk... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Semmi fantázia nincs benned...így indításnál egyből kiszúrja, hogy no olajnyomás...csak egy pici luk kell az olajleeresztőcsavarba...és akkor majd 6000-nél történnek a csodák...sokkal izgibb... :P :D Ha tökös vagy miután megműtötted még meg is kéred, hogy vigyen el egy tesztkörre csapatni... <_< :huh: :D :D :lol: Hmm oké , asszem ígylessz vagy elnyerem tőle pokeren! DEMO HA LESZEL MESÉLD EL KIHÍVOTT FEL KÉTSÉGBEESVE??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mert vártuk a csodát...nem akartuk egyből elvenni a kedved...azt hittük menni fog egyedül...de most már rájöttünk, hogy közbe kell lépnünk... :D :lol: :D ne mán mindenkinek de jó kedve van! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Rinyál a faxom... :D Jöttök ti még erőművet látogatni lessz egy meglepim nektek! <_< :huh: Csak nézzünk bele abba a nagy fényes izébe miii... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 ne mán mindenkinek de jó kedve van! <_< :huh: :D Csak melózok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Veled mag majd számolunk, kövi talin ne tedd le a kocsit ugy hogy nem örzöd, az összes karter csavarod kifogom szedni! <_< :huh: :D :D Már tudom is, hogy kiéből pótolom legközelebb... ;) :D ...vagy elnyerem tőle pokeren! DEMO HA LESZEL MESÉLD EL KIHÍVOTT FEL KÉTSÉGBEESVE??? :lol: :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Rinyál a faxom... :D Jöttök ti még erőművet látogatni lessz egy meglepim nektek! <_< :huh: Szereztetek részecskegyorsítót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ha már mindenkinek xar kedve van mondok egy jó viccet! Megy a roma egy szakadt csupa rozsdás zsigulival, megállítja a rendőr, kérdezi tőle, JÓ EMBER MAGA EZT AUTÓNAK MERI NEVEZNI????? roma: Dehogy merem, akkor jogsi is kéne!! :D <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Szereztetek részecskegyorsítót? http://photofile.ru/photo/fishki_net/3625139/80276690.jpg Jah... ezzel próbál majd javítani a 400m-es idején... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts