Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Na ma meglepődttem :lol: A multkor kiiktattama szervó szivattyút, és ma mikor indítottam nem fuladtt be ahogy szokot 1* hanem simán indult szépen beált alapjáratra könyebben is szaladtt a moci , szal gondolom a szervó sziv. szorult vagy nemtudom de most istenes, kormányozni elég kemény de hála isten kivagyok gyúrva és igy kisujjal is meg! <_< :huh: :D :D

Elküldve
Na ma meglepődttem :lol: A multkor kiiktattama szervó szivattyút, és ma mikor indítottam nem fuladtt be ahogy szokot 1* hanem simán indult szépen beált alapjáratra könyebben is szaladtt a moci , szal gondolom a szervó sziv. szorult vagy nemtudom de most istenes, kormányozni elég kemény de hála isten kivagyok gyúrva és igy kisujjal is meg! <_< :huh: :D :D

Akkor nem értem mit sírtál a telefonba, hogy nem lehet vele parkolni, mert olyan nehezen megy a kormány. :D :D

Elküldve
Na ma meglepődttem :D A multkor kiiktattama szervó szivattyút, és ma mikor indítottam nem fuladtt be ahogy szokot 1* hanem simán indult szépen beált alapjáratra könyebben is szaladtt a moci , szal gondolom a szervó sziv. szorult vagy nemtudom de most istenes, kormányozni elég kemény de hála isten kivagyok gyúrva és igy kisujjal is meg! <_< :huh: :D :D

Kisújjal, mi?? :lol:

Elküldve
Akkor nem értem mit sírtál a telefonba, hogy nem lehet vele parkolni, mert olyan nehezen megy a kormány. :D :D

Hát tudod ha nemlennék kigyurva úgy értettem! <_< :huh: Te meg gyere akkor a HF ért mert elkezdek vele gyakorolni HF dobó versenyre! :P :D :D :lol:

Elküldve
kormányozni elég kemény de hála isten kivagyok gyúrva és igy kisujjal is meg! <_< :huh: :D :D

Ezt ugattam múltkor,de neeeeeeeemm,mer kell a szervó...bénáknak! :lol:

Elküldve
Te Laci!

Azt a hondás dzsekit még ne add el szerintem! :D

Dehogyisnem :lol: :huh: :D Nem kell az nekem, csak gondoltam hátha feljön Lifi fórumozni és meglátja :D Majd felteszem a szarvájlingra is hátha valaki rárabol! :D Mondjuk ez nem a gagyi kinai féle, leárazva volt 2 éve asszem 36000 Ft! <_< De most hülyén nézne, hogy ki GSI-ből szálok ki Hondás kabátban

Elküldve
Van hirdetve valahol? Van egy pár fanatikus Hondás ismerősöm nekem is. Lehet ráugranának.

Vagy kép róla? (ha volt valahol, akkor lemaradtam)

Ráugrani én is szívesen ráugrok...főleg a pénteken történtek után... <_< :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.