Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 hát fel tudnám de most nem találom.. pedig valahova fel van töltve... search...pls... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 itt van :D <_< :huh: :D elég puritán a beltér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 <_< :huh: :D elég puritán a beltér! de tágas... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 <_< :huh: :D elég puritán a beltér! Versenyautónál nem szempont :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 search...pls... :huh: csak otthon lesz meg sajna... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 csak otthon lesz meg sajna... <_< :D No mindegy...akkor várok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 :D No mindegy...akkor várok... <_< kép nem jó? az a laptopon is akad bőven :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 kép nem jó? az a laptopon is akad bőven <_< :huh: :D Ha van olyan amit még nem láttam...jöhet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 de tágas... :lol: :D Igaz, kellett is a hely az izomembernek! :D Versenyautónál nem szempont <_< Ezért is volt vele mindig egy Safety Car? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Na ma meglepődttem :lol: A multkor kiiktattama szervó szivattyút, és ma mikor indítottam nem fuladtt be ahogy szokot 1* hanem simán indult szépen beált alapjáratra könyebben is szaladtt a moci , szal gondolom a szervó sziv. szorult vagy nemtudom de most istenes, kormányozni elég kemény de hála isten kivagyok gyúrva és igy kisujjal is meg! <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Na ma meglepődttem :lol: A multkor kiiktattama szervó szivattyút, és ma mikor indítottam nem fuladtt be ahogy szokot 1* hanem simán indult szépen beált alapjáratra könyebben is szaladtt a moci , szal gondolom a szervó sziv. szorult vagy nemtudom de most istenes, kormányozni elég kemény de hála isten kivagyok gyúrva és igy kisujjal is meg! <_< :huh: :D :D Akkor nem értem mit sírtál a telefonba, hogy nem lehet vele parkolni, mert olyan nehezen megy a kormány. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 http://kakukk.uw.hu/gsik.jpg Hát megint rá kell jönnöm, hogy az ATS az ATS... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Na ma meglepődttem :D A multkor kiiktattama szervó szivattyút, és ma mikor indítottam nem fuladtt be ahogy szokot 1* hanem simán indult szépen beált alapjáratra könyebben is szaladtt a moci , szal gondolom a szervó sziv. szorult vagy nemtudom de most istenes, kormányozni elég kemény de hála isten kivagyok gyúrva és igy kisujjal is meg! <_< :huh: :D :D Kisújjal, mi?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 http://kakukk.uw.hu/gsik.jpg Megvette valaki? Vagy a srác vitte ki mérni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Megvette valaki? Vagy a srác vitte ki mérni? <_< Jól van Redi...bújj vissza a számítógépeid közé... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Akkor nem értem mit sírtál a telefonba, hogy nem lehet vele parkolni, mert olyan nehezen megy a kormány. :D :D Hát tudod ha nemlennék kigyurva úgy értettem! <_< :huh: Te meg gyere akkor a HF ért mert elkezdek vele gyakorolni HF dobó versenyre! :P :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 kormányozni elég kemény de hála isten kivagyok gyúrva és igy kisujjal is meg! <_< :huh: :D :D Ezt ugattam múltkor,de neeeeeeeemm,mer kell a szervó...bénáknak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Megvette valaki? Vagy a srác vitte ki mérni? <_< Leülhetsz Norbika..1-es! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Ezt ugattam múltkor,de neeeeeeeemm,mer kell a szervó...bénáknak! :D <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Te Laci! Azt a hondás dzsekit még ne add el szerintem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Te Laci! Azt a hondás dzsekit még ne add el szerintem! :D Dehogyisnem :lol: :huh: :D Nem kell az nekem, csak gondoltam hátha feljön Lifi fórumozni és meglátja :D Majd felteszem a szarvájlingra is hátha valaki rárabol! :D Mondjuk ez nem a gagyi kinai féle, leárazva volt 2 éve asszem 36000 Ft! <_< De most hülyén nézne, hogy ki GSI-ből szálok ki Hondás kabátban Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Van hirdetve valahol? Van egy pár fanatikus Hondás ismerősöm nekem is. Lehet ráugranának. Vagy kép róla? (ha volt valahol, akkor lemaradtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Van hirdetve valahol? Van egy pár fanatikus Hondás ismerősöm nekem is. Lehet ráugranának. Vagy kép róla? (ha volt valahol, akkor lemaradtam) Aláírás? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Van hirdetve valahol? Van egy pár fanatikus Hondás ismerősöm nekem is. Lehet ráugranának. Vagy kép róla? (ha volt valahol, akkor lemaradtam) Ráugrani én is szívesen ráugrok...főleg a pénteken történtek után... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts