Albert Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Jó reggelt! <_< Jó reggelt :huh: Úgy látom a borfestes buli jól sikerült - mindenki off :D Ezt Albert most jó vagy rossz értelemben kell érteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 fajin Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 fajin Mitól lenne az? Mert van benne egy let és mellette a világ legcsúnyább kipufogója és műszerfala ráadásul magasabban mint a 7-es busz? És mindezt 3,5 millióért? :huh: Nemértem miért 204 LE-t ir amikor valami phase4-ről beszél, meg valami 12,9-ről...gyanitom ez a 1/4 mérföldes ideje. Coupe caravanja ezt magasan veri <_< csak nem megy ilyen jól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Lehet lassú a felfogásom, de ilyen kirakósokban most nem vagyok jó Albert. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Lehet lassú a felfogásom, de ilyen kirakósokban most nem vagyok jó Albert. <_< 2 = rossz foltos játékmackó lsd hatása alatt csillagot és és trippel = mackósajt gyk.: rossz értelemben, Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Na kaptam arany ászok sört a tescóóóóban végre :huh: iszok az összes opelos egészségére! Ja sorry Anti, az összes klubbos egészségére! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080913/anti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez az eredeti kép <_< :huh: :D :D Whehehheeeeheeee :lol: Úgy látom a borfestes buli jól sikerült - mindenki off :D Jóreggelt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Ja sorry Anti, az összes klubbos egészségére! <_< :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 :huh: :D :D :lol: Azért figyelmes vagyok, nem? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Olajnoymás gomba...nem rossz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 2 = rossz foltos játékmackó lsd hatása alatt csillagot és és trippel = mackósajt gyk.: rossz értelemben, Laci :huh: köszi, így már értem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Olajnoymás gomba...nem rossz... :lol: Én nemláttam olajnyomás gombát! <_< :huh: :D Légzsákot azt 2-t is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 ez nagyonottvan... A lökösből azt a csirkerácsot kéne kidobni meg a rendszámtartót lefényezni színre és én elfogadnám. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Mitól lenne az? Mert van benne egy let és mellette a világ legcsúnyább kipufogója és műszerfala ráadásul magasabban mint a 7-es busz? És mindezt 3,5 millióért? :huh: Nemértem miért 204 LE-t ir amikor valami phase4-ről beszél, meg valami 12,9-ről...gyanitom ez a 1/4 mérföldes ideje. Coupe caravanja ezt magasan veri <_< csak nem megy ilyen jól :D a 12,9 szerintem inkább kompresszió, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Lehet hogy már láttátok de ez nekem új... A Corsa 2db C20LET-el... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 a 12,9 szerintem inkább kompresszió, nem? Sok lenne az szerintem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Sok lenne az szerintem :huh: neki ennyire jött ki :D amúgy ti vagytok a német szakkör, mit jelent? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 neki ennyire jött ki :huh: amúgy ti vagytok a német szakkör, mit jelent? <_< Valami 12.9-es csavarokról beszélt a hirdetésben, de most nem fogok visszakeresni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Valami 12.9-es csavarokról beszélt a hirdetésben, de most nem fogok visszakeresni. <_< Hauptlagergasse mit 12.9 stehbolzen versehen Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Lehet hogy már láttátok de ez nekem új... A Corsa 2db C20LET-el... <_< :huh: Ujfiu...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Hagyjad. Az újszülöttnek minden vicc új! <_< Különben is, csak azét van elájulva, mert még nem látta a Hilmersson Mantát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 2 = rossz foltos játékmackó lsd hatása alatt csillagot és és trippel = mackósajt gyk.: rossz értelemben, Laci Haha de amikor linkeltem még működött a felfelé nyíl az első képen, értsd: up 2 U = up to you = azt gondolsz amit csak akarsz Ma meg Astrát tuningoltam, új eleje lesz ezentúl: Diny, a megmaradt részt átveszed bontani százé'? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Lámpákat azért rakhatnál bele <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 DJ Bobo - Everybody.mp3 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Lámpákat azért rakhatnál bele <_< Jóreggelt. Te meg máskó jöhetné enni ha hívlak Így szegény Raccenak kellett megenni az adagodat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts