uhuhu Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Nem jöttél ki tegnap :huh: .Mi legyen a pénzzel????? ma délután lehet hogy gurulok felétek mert 6 fele dolgom lesz arra. majd rádcsörgök. ammúgy ha nem jön össze akkor sincs gond, mert majd kifizetem ha jön a cucc, oszt majd jól odaadod. legfeljebb nem eszem addig,úgyis kövér vagyok <_< jaja nem mentem, mert sört ittam egy pár dobozzal, és nem akartam így vezetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Na leszedttem az ékszíjat ejj de csendes lett a motortérben <_< :huh: A kormány viszont emberes azt megmondom! :D :D Lehet kapaszkodni a kormányba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Nemjó ez a Cheers sör <_< :huh: Bár az alkohol tartalma az bitang :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Pofára esés :huh: :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Pofára esés :P :D :huh: :D :D :lol: Ismerős az érzés <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Pofára esés :lol: :D <_< Gyere pajtás bevan fagyva! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ja, meg motorolajból is! <_< :huh: Motorolajból soha,de váltó és szervó olajból csakis gyárit. Bár nekem szervóm nincs,de váltóolajból van tapasztalat és csakis gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Vezettél már szervós autót beállt szervóval? :huh: Igen.Nem nagy szám egy Kraz-hoz képest! <_< De nekem 16" kerekeim vannak és 205 -ös gumák ! :D Nagy kaland!Nekem a 15-ösön voltak 205-ös gumik,semmi bajom nem volt vele szervó nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Nagy kaland!Nekem a 15-ösön voltak 205-ös gumik,semmi bajom nem volt vele szervó nélkül. Gondolom nem is volt szervós a verda...így nem is szervós kormánymű volt benne...az nem is olyan gáz...de ha egy szervósban elszáll, akkor fel lehet kötni a bugyit... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 J0hnny. A szervós kormánymű és a natúr különböző picit. Tudtommal. <_< Nem véletlen volt Antinak 80-as karja amikor még a kékfekete túrósa volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 J0hnny. A szervós kormánymű és a natúr különböző picit. Tudtommal. :D Nem véletlen volt Antinak 80-as karja amikor még a kékfekete túrósa volt. <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Azért túlzásokba ne essünk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Gondolom nem is volt szervós a verda...így nem is szervós kormánymű volt benne...az nem is olyan gáz...de ha egy szervósban elszáll, akkor fel lehet kötni a bugyit... :lol: jaja fel ám még nekem is pedíg......... <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 <_< :huh: :D http://thebeautybrains.com/wp-content/uplo.../06/muscles.jpg Anti hogy vakarod meg a háttad ???? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 <_< :huh: :D http://thebeautybrains.com/wp-content/uplo.../06/muscles.jpg uh anyám mi ez? megcsípték a méhek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ez az eredeti kép <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Na leszedttem az ékszíjat ejj de csendes lett a motortérben <_< :huh: A kormány viszont emberes azt megmondom! :D :D Lehet kapaszkodni a kormányba! Kölcsönadom a Rekord eredeti kormányát. :lol: Azzal könnyebb lenne. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080913/anti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez az eredeti kép <_< :huh: :D :D Ezt már csak másnaposan fogja látni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ezt már csak másnaposan fogja látni :D <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Köszönjük Zima Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ezt Albert most jó vagy rossz értelemben kell érteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Kölcsönadom a Rekord eredeti kormányát. <_< Azzal könnyebb lenne. :huh: :D http://img0.tar.hu/opeltomi/img/13611240.jpg Tomi, ez jól jönne :D De remélem jövihéten már meglessz csinálva , várom a szivattyút! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Jó reggelt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Gondolom nem is volt szervós a verda...így nem is szervós kormánymű volt benne...az nem is olyan gáz...de ha egy szervósban elszáll, akkor fel lehet kötni a bugyit... :huh: J0hnny. A szervós kormánymű és a natúr különböző picit. Tudtommal. :D Nem véletlen volt Antinak 80-as karja amikor még a kékfekete túrósa volt. Tudom milyen a szervós,ha elszáll,de itt arról csevegtünk Lacival,hogy ha a GSi-be szervó nélkülit tenne,akkor is vezethető maradna,nem olyan vészes,mint ahogy azt sokan gondolják. Mondom,most hogy nézegettem autókat ültem egy 13-as acélfelnivel szerelt astrában,fordulok vele,tekerném tenyérrel,aztán majdnem árkot fogtunk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/40..._1221100147.jpg ROAD HOGS! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts