Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 70. szülinapodra viszünk egy luxusqurvát a placcról, aztán végignézzük ahogy összepisálod magad <_< :huh: Micsoda szülinapi party lesz! Azért remélem a sok röhögéstől nem fognak potyogni a nadrágszárból a sportszeletek! :D :D Gabi...azért sosem gondoltam volna, hogy te ilyenekre gerjedsz... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ja Gabi de nem bánnám <_< Xray lehet a kocsid se bánja :huh: Megvan már a másik sziv, csak még Demónál van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 70. szülinapodra viszünk egy luxusqurvát a placcról, aztán végignézzük ahogy összepisálod magad <_< :huh: Micsoda szülinapi party lesz! Azért remélem a sok röhögéstől nem fognak potyogni a nadrágszárból a sportszeletek! :D :D Tiédből még talán mert addigra te már 80 leszel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Jaja amikor lentvoltál halgattuk , de sabaj van a bontóba! :huh: De joblenne ha nem is lenne szervó , Hondában semvolt nekem nem is hiányzott :D Lehet sima kormánymű kellene bele csak az csá! :D Figyu, nekem van egy, gyere el érte, természetesen neked ingyen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Figyu, nekem van egy, gyere el érte, természetesen neked ingyen! <_< Cuprához nincs valamid??? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Cuprához nincs valamid??? <_< :huh: Adás-vételi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Cuprához nincs valamid??? :huh: :D Nem kell ahhoz semmi! Szonik látom itt vagy, gyere már dumcsizzunk valami értelmes dologról! Poénból mára már elég <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Megvan már a másik sziv, csak még Demónál van! :huh: Petit le kell lőni!Nekem is szúrja a zab a seggem,csak kell egy C20XE! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Figyu, nekem van egy, gyere el érte, természetesen neked ingyen! <_< Nagyon reendes vagy de tényleg de nemfogadhatom el ingyé meg szervo nékü nemszívesen közlekedek, mert mire felérek 45 ös kezem lessz! :huh: Megoldjuk Csabi nemgond van itt a közelben bontó is meg már Demóval lezsíroztam egyett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Nagyon reendes vagy de tényleg de nemfogadhatom el ingyé meg szervo nékü nemszívesen közlekedek, mert mire felérek 45 ös kezem lessz! <_< Megoldjuk Csabi nemgond van itt a közelben bontó is meg már Demóval lezsíroztam egyett! :huh: Oké! Vegyél bele jó minőségű olajat majd, az igen fontos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 szervo nékü nemszívesen közlekedek, mert mire felérek 45 ös kezem lessz! <_< Ez egy akkora baromság,mint ide paks. Én ültem olyan astrában,amiben nem volt és 13-as kerekek voltak alatta.Azt hittem soha nem fordul be.Dezsővel meg 15-ön tudok forgatni tenyérrel simán.Szal nem csak attól függ,hanem a kormánymű és gömbfejek állapotától is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Oké! Vegyél bele jó minőségű olajat majd, az igen fontos! Pl gyárit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Nem kell ahhoz semmi! Szonik látom itt vagy, gyere már dumcsizzunk valami értelmes dologról! Poénból mára már elég <_< Csak semmi buzulás... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Pl gyárit! :D Ja, meg motorolajból is! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Csak semmi buzulás... <_< :huh: Na oda a komolyságom, ezen azért beszartam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Gabi...azért sosem gondoltam volna, hogy te ilyenekre gerjedsz... :lol: :D Én sem :huh: :D Tiédből még talán mert addigra te már 80 leszel :P Addigra én már 1,20 mélyen veszem a kanyarokat az örök versenypályákon... <_< :D Ez egy akkora baromság,mint ide paks. Vezettél már szervós autót beállt szervóval? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ez egy akkora baromság,mint ide paks. Én ültem olyan astrában,amiben nem volt és 13-as kerekek voltak alatta.Azt hittem soha nem fordul be.Dezsővel meg 15-ön tudok forgatni tenyérrel simán.Szal nem csak attól függ,hanem a kormánymű és gömbfejek állapotától is. J0hnny én nem aztmondtam nem lehet :D Hanem hogy nem AKAROK! <_< :huh: De nekem 16" kerekeim vannak és 205 -ös gumák ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Addigra én már 1,20 mélyen veszem a kanyarokat az örök versenypályákon... <_< :lol: Vezettél már szervós autót beállt szervóval? :D Most is ilyen magasan veszed... :huh: :D Én a turbósnál amikor elszállt a szervó emléxem, hogy BW valahányon ment a szlalom, és szó szerint kiemelt az ülésből....na jó mondjuk szlickek is voltak fent...de arra emléxek, hogy a parkolás az gyilkos volt...bár jó pár hónapig úgy jártam vele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Na jó, megyek veszek sört inkább! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Na jó, megyek veszek sört inkább! <_< má megen a sör mi?? :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Most is ilyen magasan veszed... <_< :huh: :lol: De most is csak álmomban, idén ugye nem sok kormánytekergetés volt a versenygépsasban sajna :D Holnap viszont ha mégsem jön eső, kimegyek Tinnyére, átrakjuk a szériaváltót, és hazahozom a vasat. Októberben ki kéne tolni egy balarallyra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 .... kis verbuvált racsing is így 6500 nél váltogattam el a sebességeket :D ..... pont mikor vásárolni megyek... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 pont mikor vásárolni megyek... <_< :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 bazzz... én meg má hazajöttem a melóból... Ti meg most keltek fel :huh: nem szép dolog... <_< Nem jöttél ki tegnap :D .Mi legyen a pénzzel????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 má megen a sör mi?? <_< :huh: :D Ja, fel is idegesítettem magam, 100000nm Plus-ba nincs arany ászok sör, meg is aszontam nekik a magamét :lol: A sóegyeki a talpukat :D Kivagyok száradva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts