mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 a saját területünket nem piszkítjuk be :lol: Ha abból indulok ki, hogy mennyire döntésképtelenek vagytok, akkor erősen aggódom a értetek <_< :huh: :D :D Este csávó : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=417647 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Tudod ez nem az én autóm. S bár tudom mivel most nálam van nekem kell ellenőrizni de a Bociban 3 is van, mivel a gazdája meg azt mondta minden a dobozban van így elhittem nem néztem át. De nem voltál ott tegnap nem tudod mi volt. Olyan autókat engedtek el, azaz meg sem állították őket akinek nem is világított az egyik lámpája pl meg hasonlók. Ez az egész csak a ba.zogatásról szól. Miért nem mehetnék én a barátaimmal a Váci utcára egy benzinkútra beszélgetni bármikor este anélkül hogy a rendőr ne találjon meg valamivel? Mind1 hadjuk is a témát mer reggel is úgy keltem fel hogy tiszta ideg voltam a köc.ög patkány miatt. Igazi para.zt volt. Mikor megmutattam az izzokészletet azt mondta ez másé és hogy, mondtam neki ezt nem tudja bebizonyítani. Erre közölte már elkezdte kitölteni a papírt. Namost a papirra annyit írt addigra hogy Budapest. Ennyit erről. Látod/hallod mi van, töbszörössen tapasztalhattad. Miért nem lehet hátracaplati és megnézni mi van meg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 a piroshondás vti-s srác, aki 8k ról rajtol <_< :huh: :D 5500-ról vtec miatt muszáj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Tom!!!!! Nem hozott a Lali semmit....Nem volt ideje hazamenni :huh: Igen tudom, beszéltem vele. Azért köszönöm szépen... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Pehi...mert ne volt izzó készlete...... <_< Hol volt ez a "móka"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 mindenkit üdvözlök aki még alszik.... <_< :huh: Jóreggelt... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 bazzz... én meg má hazajöttem a melóból... Ti meg most keltek fel :huh: nem szép dolog... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Hol volt ez a "móka"? Váci Ömv... Mondjuk szerintem baszta a csőrüket a pékeknek, hogy 4-5 órán keresztül néztük őket, röhögtünk, stb...ahogy elkezdtünk kiállni már ki is szedtek...nekem még volt időm rükit dobni...azt kitolattam... :P képesek lettek volna megtalálni mert lejárt az EÜ dobozom...holott van kettő is a kocsiban, abból az egyik csak 1 hónapja járt le... :lol: Aztán rohantam a Pehinek az izzókészletemmel... :D Aztán megkapták a csekkeket... :D Aztán elszállt a rudija a brigádnak, és toltuk végig Hungárián... :huh: Először Pehi - Coupe duó, aztán jött egy honda.. <_< Aztán beszálltam én is...és a honda vagy 5X elpicsázott... :D Aztán odaértünk Lurdyhoz...még meg sem álltunk Lanti már jött, hogy menjünk... :D Hát mentünk...Szer...oda vissza...király volt...aztán vissza és dumcsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Zsííírrr Mi meg az Iveco előtt toltuk, egy darab rendőr sem volt, viszont boldogan jöttem haza <_< hozza a vas a várt eredményeket, 14.8-at ment a Honda Doctoros VTI az új motorjával, és tegnap 4-ből háromszor kapott ki :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Zsííírrr Mi meg az Iveco előtt toltuk, egy darab rendőr sem volt, viszont boldogan jöttem haza <_< hozza a vas a várt eredményeket, 14.8-at ment a Honda Doctoros VTI az új motorjával, és tegnap 4-ből háromszor kapott ki :huh: :D Van már időmérés is ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Zsííírrr Mi meg az Iveco előtt toltuk, egy darab rendőr sem volt, viszont boldogan jöttem haza <_< hozza a vas a várt eredményeket, 14.8-at ment a Honda Doctoros VTI az új motorjával, és tegnap 4-ből háromszor kapott ki :huh: :D antié is jobban ment HF-esen :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 antié is jobban ment HF-esen :lol: <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Remélem a tegnapi eredményeknek azért nem ez az oka... :huh: :D Jah...amúgy érdemes nézni az F1-et... :D izgi...bár szerintem ha Phelps indulna itt is nyerne... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Na ma nekem is volt egy kis kaland az autóval :D Már halgatolóztam mert volt egy kis hangja a szervósziv-nak á mondom elmegy ez még. Na mire hazaértem már véres lett a torka, psze hazafelé kapta az ívet mert akadd egy kis verbuvált racsing is így 6500 nél váltogattam el a sebességeket :lol: Hazértem fordulok be a parkolóba és mint a bolhás kutya morog a szervó! Kiszálok, alánézek hát a szijtárcsa mögött a tengelynél hugyozza az oaljat <_< :huh: Na akkor mondoma foglalkozás elérte a célját :D Amúgy is cserés lett volna csak így már sürgősebb kicsit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Na ma nekem is volt egy kis kaland az autóval :D Már halgatolóztam mert volt egy kis hangja a szervósziv-nak á mondom elmegy ez még. Na mire hazaértem már véres lett a torka, psze hazafelé kapta az ívet mert akadd egy kis verbuvált racsing is így 6500 nél váltogattam el a sebességeket :lol: Hazértem fordulok be a parkolóba és mint a bolhás kutya morog a szervó! Kiszálok, alánézek hát a szijtárcsa mögött a tengelynél hugyozza az oaljat <_< :huh: Na akkor mondoma foglalkozás elérte a célját :D Amúgy is cserés lett volna csak így már sürgősebb kicsit! :D Hogy függ össze a racsing a szervóolaj elfolyásával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Jah...amúgy érdemes nézni az F1-et... :huh: izgi...bár szerintem ha Phelps indulna itt is nyerne... <_< Ja, jól nyomják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Hogy függ össze a racsing a szervóolaj elfolyásával? Tán nem bírta a nagyobb fordulatot már az a nyugdíjas szervópumpa :D Képzeld azt, hogy 70 éves korodban ennyire felpörget egy luxusqrva, te is behugyoznál <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Hogy függ össze a racsing a szervóolaj elfolyásával? Hát ugy Albert hogy a szivatyút a motor hajtja és már csapágyas volt, a racsing meg betett neki! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Tán nem bírta a nagyobb fordulatot már az a nyugdíjas szervópumpa :D Képzeld azt, hogy 70 éves korodban ennyire felpörget egy luxusqrva, te is behugyoznál <_< :huh: Ezt a a mondatot tanítani kéne! :D :D :lol: :D Ku.va nagy vagy Gabi b+! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Na ma nekem is volt egy kis kaland az autóval :lol: Már halgatolóztam mert volt egy kis hangja a szervósziv-nak á mondom elmegy ez még. Na mire hazaértem már véres lett a torka, psze hazafelé kapta az ívet mert akadd egy kis verbuvált racsing is így 6500 nél váltogattam el a sebességeket :D Hazértem fordulok be a parkolóba és mint a bolhás kutya morog a szervó! Kiszálok, alánézek hát a szijtárcsa mögött a tengelynél hugyozza az oaljat :huh: :D Na akkor mondoma foglalkozás elérte a célját :D Amúgy is cserés lett volna csak így már sürgősebb kicsit! :D Mondtam neked hogy nagyon gáz a hangja már! Megérett a cserére! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ja Gabi de nem bánnám <_< Xray lehet a kocsid se bánja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Képzeld azt, hogy 70 éves korodban ennyire felpörget egy luxusqrva, te is behugyoznál <_< :huh: Ne magadból indulj ki te vén róka! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ja Gabi de nem bánnám :lol: 70. szülinapodra viszünk egy luxusqurvát a placcról, aztán végignézzük ahogy összepisálod magad <_< :huh: Micsoda szülinapi party lesz! Azért remélem a sok röhögéstől nem fognak potyogni a nadrágszárból a sportszeletek! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Mondtam neked hogy nagyon gáz a hangja már! Megérett a cserére! <_< Jaja amikor lentvoltál halgattuk , de sabaj van a bontóba! :huh: De joblenne ha nem is lenne szervó , Hondában semvolt nekem nem is hiányzott :D Lehet sima kormánymű kellene bele csak az csá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ne magadból indulj ki te vén róka! <_< Micsoda, alig múltam 18! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts