Kess Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 de azért gondolom az oldalon tudod szerkeszteni a szöveget....csak mert hozzám nincs beírva semmi...
aztec Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 de azért gondolom az oldalon tudod szerkeszteni a szöveget....csak mert hozzám nincs beírva semmi... ahogy hemi mondaná: DONEZ :wink:
Addamsky Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Találtam egy jópofa GSI-t egy fehér úti kereskedésben. 1.1ért odaadják, 95-ös klímás. 2 éve volt benne 160e km. most 166 van benne, óra szerint. A visszapörgetett km órát leszámítva teljesen jó állapotban van. Ja, és 5 ajtós ! Redline-nak, szeretettel :) Már látom a fintort az arcán az öt ajtó miatt... Szerintem arra vár hogy vehessen veterán GSI-t :twisted:
iqbéla Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Szerintem egy 95-ös gsit 1.1millióért, ha tényleg jó állapotban van, működő jó klímás, és gsit akarsz, akkor meg kell venni.
iqbéla Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Ja, hogy kombi? Hát az kár... Mondjuk annyiból jó, hogy meg lehet vele lepni a népet az úton. Jó érzés lehet látni valakinek a pofáját ahogy 180nál nem akar lemaradni az a fránya astra... :) :D 8)
mélykék76 Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 50 ojróért 8) ja és kompletten van, nemcsak egy gyűrű, meg egy kupak, hanem (lásd a képet) a tankbeömlő rész is megvan ja és simán csak be kell plasztikázni a kasztniba :) http://i7.ebayimg.com/03/i/03/21/1a/8c_1_b.JPG Hüüüüüm nagyon kellemetes árrrr :D Remélem, a méretaránnyal sem lesz gond :wink: :lol:
mélykék76 Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 ....Már látom a fintort az arcán az öt ajtó miatt... Szerintem arra vár hogy vehessen veterán GSI-t :twisted:.... :) :D :lol: :lol:
aztec Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 be kellene látni Norbinak annyi a baja összesen,h nincs májámikék dzsi esz ájjj :wink:
Laci4 Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 1.1 ért sztem se rossz ár. Ha jó állapotú. Mondjuk kérdés hogy az 5 ajtó mennyire jőn be annak, aki megveszi. én 2003.09hóban a 96 végi 3ajtósomat 1.6ért vettem. Bosszantanak is az ilyen árak " Ja, hogy kombi? Hát az kár... Mondjuk annyiból jó, hogy meg lehet vele lepni a népet az úton. Jó érzés lehet látni valakinek a pofáját ahogy 180nál nem akar lemaradni az a fránya astra... Ezt tudom milyen érzés. Tudod az enyém milyen.. Nem egy ilyen arcot volt szerencsém látni.. elösször az illető visszapillantójából,ahogy egyre sűrűbben és elmélyűltebben sassolja hogy mi a nyavaja ez, hogy ennyire jön, aztán meg az enyémből, a hitetlenkedő arckifejezését... :wink: :twisted:
aztec Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Lac ez nekem sajnos kimart eddig az életemből, mivel 2 kerülettel előbb hallani ha jövök :)
aztec Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 naja :) de tényleg gár, mert ha előzni akarok és éppen az elöttem levő játékos kedvében van könnyen megszívat6 ezzel, mivel 10 seccel elöbb tudja,h indulni akarok :D na nem csacsogok inkább elindulok melózni :lol:
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Nálunk reggel 6-kor kel a panelház, mert akkor indulok melózni.... :) :D Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 nekem a reggelel semmi gáz, mert 8-9kor mejek el, vagy éppen céges vassal annak meg hangja nepá... Viszont ennél érdekesebb, mert éjszaka járok haz és az utcánkban már többen kérdezték miért ilyen későn járok haza :) tehát lehet hallják :D
iqbéla Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Ha én indulok, akkor azért a környék fel nem ébred, de minimum rosszat álmodik. 1. Önindítóban benn marad a blendix: iszonyat hangja van hidegen, (hétfőn csere) 2. Utána öt másodperc kopogás-csörgés, valamint ébredezik a kipufogó. Majd szépen elindulok. Mire kiérek a sarokra, mára autó formája és hangja van a kocsinak, de addig :evil:
BeNZiN Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 iqbéla : Nem kombi ! 5 ajtós, de nem kombi, magyarországon úgy tudom nem forgalmazták ezt a verziót, kintről hozták az autót. hasznaltauto.hu katalogusaban benne vannak az adatai.
aztec Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 itthon ha jól tuom nincs sok 5 ajtós gsi... 1et biztosan tuok az haveromé volt, egészen pontosan Goofyé de az c20ne és úgy lett átalakítva....
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Na szóval az akkor nem is GSI.... :wink: ...mert hogy 8 szelepes van egy rakattal 5 ajtós verzsönbe... Üdv.: Atommanó
BeNZiN Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Jó de nem nem 8V-s hanem 16. teccikérteni :)
aztec Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Anti majd a szavazáson még hekkelni kellene 1 cseppet, mert ha megnézed már most - a jelenlegi állás szerint - 7 tagja van a szexciónak :)
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Nem értem, mert én Goofy GSI-jére reagáltam... :wink: Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Aztec! Tom én is néztem tegnap... :wink: Csak akkor még voltak tiszteletbeli tagok is... :wink: Üdv.: Anti
PetiGSI Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 EjjHa....itt van az ónós csapás....... :lol: Volt is ma reggel korcsolya parádé :) Anti lehet holnap kell mennem Bécsbe nem cserélünk autót? Bejáratom neked :wink: :D
Agressor Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 EjjHa....itt van az ónós csapás....... :lol: Volt is ma reggel korcsolya parádé :) Reggel a Szabadkikötő útról a JET kútnál lefordultam az OBI felé. A parkolóig hegyi szerpentineket megszégyenítő kanyarkombinációk vannak. Egy jobbos lejtős kanyarban kitört a kocsi hátulja balra (lehet, hogy nem kellett volna meghúzni a kézit... :roll: :D ) és keresztben csúsztam lefelé. Gázfröccs, kormány átszed jobbra, autó csapódik szintén jobbra, eleje megy balra a szalagkorlát felé, szembejövök már 100 méterről lassítanak... végül is szépen összeszedtem, és "ez így volt megtervezve" arccal bementem a parkolóba... :lol:
Recommended Posts