mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Nincs kedvem az IKEÁban leélni az életem <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 vártak már rád két órát Tököl elött ha jól emlékszem <_< szerintem nem jól emlékszel, soha nem kellet rám várna ha valami fontos dologról volt szó vagy valami le volt konkretizálva időben hogy indulás van ekkor meg akkor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ez a tegnapi nap eredménye. Fa.szopó rendőr ök is csak azokat tudják baszogatni akik nem csinálnak semmit csak dumálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ez a tegnapi nap eredménye. Fa.szopó rendőr ök is csak azokat tudják baszogatni akik nem csinálnak semmit csak dumálnak. Átoperáltattad magad nyerőgéppé ? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ez a tegnapi nap eredménye. Fa.szopó rendőr ök is csak azokat tudják baszogatni akik nem csinálnak semmit csak dumálnak. Ez úgy hangzott mintha kiáltatok volna koldulni a kerepesire..... :lol: <_< :D :D Nekem is van egy csekkem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Mi vót tegnap amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Mi vót tegnap amúgy ? 20e mínusz..... :huh: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Mi vót tegnap amúgy ? 2x10000(nemnekem) bünti, kis raccsing antival, kicsi karcsikával... ennyi kb, meggen le volt zárva a váci két rendőrautóval... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 20e mínusz..... :huh: <_< :D Nem a kékkel mentél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 ....(nemnekem).... Ezt nem is kellett volna mondani. Hátul kullogó <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Nem a kékkel mentél ? De csak Sonique elfelejtette bekötni az övet....... :huh: :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 De csak Sonique elfelejtette bekötni az övet....... :huh: :D <_< Ki a másik szerencsés győztes ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ki a másik szerencsés győztes ? Pehi...mert ne volt izzó készlete...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ki a másik szerencsés győztes ? pehi(mamfréd) izzókészlet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Tom!!!!! Nem hozott a Lali semmit....Nem volt ideje hazamenni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 ..... Hahópihe ezért bármikor elkaszálhattak volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 izzókészletnél gondolkoznak a rendőrök h jó-e a kocsiba vagy csak fel kell mutatni a dobozt ? na és mi van a xenonnal ? asszem be kell vásárolnom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Szerintem úgyanúgy kell lennie pótizzónak. Most komolyan Gellérttől függetlenül.... Miért ilyenkor kell bevásárolni, ezek miért nincsenek benne a kocsikban mindenhol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Szerintem úgyanúgy kell lennie pótizzónak. Most komolyan Gellérttől függetlenül.... Miért ilyenkor kell bevásárolni, ezek miért nincsenek benne a kocsikban mindenhol ? van itthon vagy 10 eü dobozom, de mind lejárt. van izzókészlet is csak hiányosak illetve nagyon régiek (wartburg vagy skoda <_< mellényem van azt találtam a kabrioban tegnap :huh: Xenonizzónk az tényleg nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 van itthon vagy 10 eü dobozom, de mind lejárt. van izzókészlet is csak hiányosak illetve nagyon régiek (wartburg vagy skoda <_< mellényem van azt találtam a kabrioban tegnap :huh: Xenonizzónk az tényleg nincs :D Látogass el a Norautóba :D Mellény kapcsán : http://totalcar.hu/tanacsok/autojogasz/ki80715/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Látogass el a Norautóba :huh: Mellény kapcsán : http://totalcar.hu/tanacsok/autojogasz/ki80715/ ezentúl ha megyünk valahova este és meg kell állni könnyíteni magamon akkor felveszem majd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 ezentúl ha megyünk valahova este és meg kell állni könnyíteni magamon akkor felveszem majd <_< Városon kivülre jártok pisálni ? :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Itt meg tudod érdeklődni ... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Városon kivülre jártok pisálni ? <_< :huh: :D :D a saját területünket nem piszkítjuk be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Miért ilyenkor kell bevásárolni, ezek miért nincsenek benne a kocsikban mindenhol ? Tudod ez nem az én autóm. S bár tudom mivel most nálam van nekem kell ellenőrizni de a Bociban 3 is van, mivel a gazdája meg azt mondta minden a dobozban van így elhittem nem néztem át. De nem voltál ott tegnap nem tudod mi volt. Olyan autókat engedtek el, azaz meg sem állították őket akinek nem is világított az egyik lámpája pl meg hasonlók. Ez az egész csak a ba.zogatásról szól. Miért nem mehetnék én a barátaimmal a Váci utcára egy benzinkútra beszélgetni bármikor este anélkül hogy a rendőr ne találjon meg valamivel? Mind1 hadjuk is a témát mer reggel is úgy keltem fel hogy tiszta ideg voltam a köc.ög patkány miatt. Igazi para.zt volt. Mikor megmutattam az izzokészletet azt mondta ez másé és hogy, mondtam neki ezt nem tudja bebizonyítani. Erre közölte már elkezdte kitölteni a papírt. Namost a papirra annyit írt addigra hogy Budapest. Ennyit erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts