B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 redline írta: én fékzsírozni voltam <_< :huh: :D Rohadjon meg a betonvályúd!
coupe Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 B_Csaba írta: Rohadjon meg a betonvályúd! <_< :huh: :D :D
redline Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Mostmár tényleg árulja el valaki mi van Lantival <_<
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 mackosajt írta: Dini! Nincs véletlen egy F18-ad vagy F20-ad? ócsóé? Most csak F16 van. Szegény Lanti,sajnálom. <_< :huh:
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Rattesid Dénes írta: Most csak F16 van. Szegény Lanti,sajnálom. <_< :D köszi srácok.... majd legközelebb :D :huh:
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Lanti írta: köszi srácok.... majd legközelebb :huh: <_< Mi történt? Összecsuktad?Ellopták?
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 nincs semmi.... csak senki nem gyorsul velem.... :lol: <_< :huh: :D :D
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Lanti írta: nincs semmi.... csak senki nem gyorsul velem.... :P <_< :huh: :D :D Nem is...csak István nem... :lol: :D :D
WFefe Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Lanti írta: nincs semmi.... csak senki nem gyorsul velem.... :D :huh: :D :D :lol: Én kiállok veled, csak 100 méteren adj 70-80 elönyt <_< Neked is lesz egy jó napod, meg nekem is. Te nyersz, én meg legalább láthatom milyenem nem lesz sosem :D
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 WFefe írta: Én kiállok veled, csak 100 méteren adj 70-80 elönyt <_< Neked is lesz egy jó napod, meg nekem is. Te nyersz, én meg legalább láthatom milyenem nem lesz sosem :lol: Na nehogy azt mond, hogy annyira elérhetetlen verda egy GSI...mégsem egy Cupráról van szó... :huh: :D :D
Gelko Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Atommanó írta: ...mégsem egy Cupráról van szó... :huh: :D :D <_<
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Gelko írta: <_< Head & Shoulders kiccsávó... :huh: :D :D
redline Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Lanti írta: nincs semmi.... csak senki nem gyorsul velem.... :D <_< :huh: :D :D B+ egész nap a langlovagok.hu-t frissitgettem hátha lesz valami ismerős......erre ez...... :P :lol: :D
WFefe Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Atommanó írta: Na nehogy azt mond, hogy annyira elérhetetlen verda egy GSI...mégsem egy Cupráról van szó... <_< :huh: :D Nem elérhetettlen, de ha ebböl kiszálok akkor szerintem már nem F Astrába fogok beülni, hanem valami fiatalabba. Mondjuk egy G coupe-ba vagy egy B2 Vectrába. Csak ezért nem lesz sosem. Pedig álom verda. Bár soha ne mond, hogy soha...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 redline írta: B+ egész nap a langlovagok.hu-t frissitgettem hátha lesz valami ismerős......erre ez...... :D :huh: :D és most csalódtál, hogy nem találtál ott semmit??? <_<
Gelko Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Atommanó írta: Head & Shoulders kiccsávó... :huh: :D :D bazz azt eddig a melkhasomra használtam <_<
Tápiószecső Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Voltam Bosch napon a Hungaroringen. Sok érdekes dolgot láttam, tapasztaltam. Bemutattak mindenféle fejlesztéseket, kaja, pia, jó programok, stb... :D Ültem például R8-ban, be is indították kormolt mint egy rossz dízel <_< , aztán mentek is vele persze már nélkülem. :D Ami viszont érdekesebb lehet, vittek az 1.6-os pályaastrákkal. Előtte sajnáltam hogy nem engedtek saját autóval futni pár kört ehelyett, de utólag nem bánom. Egyenesben nem különösen jobb, szerintem az enyém is hasonlót megy, bár lehet a széles pálya bezavart. Viszont, amit kanyarban művelt azt nehéz lenne leírni. Nagyon komolyat megy. :huh: És csak utcai gumik voltak rajta. Hazafelé útnak is volt két tanúsága: - Nemcsak kényelmes öregurak vesznek új fehér s40-es volvot. Nagytarcsáról kifelé Isaszegen át Dányig. (aki ismerős arra az tudja) 2.0D (136LE/320Nm/14xxkg), lényegében egyet mentünk mind egyenesben mind kanyarban, néha neki jött ki jobban néha nekem. Kíváncsi lennék az ESP-je be volt-e kapcsolva. - Az 1.2-esnek látszó vw polok nem mindig azok. Nem tudom mi volt benne, de majdnem sikerült megviccelnie. De csak majdnem. :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Lanti írta: csak senki nem gyorsul velem.... :P <_< :huh: :D :D :lol: :D :D
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Tápiószecső írta: Voltam Bosch napon a Hungaroringen. Sok érdekes dolgot láttam, tapasztaltam. Bemutattak mindenféle fejlesztéseket, kaja, pia, jó programok, stb... :D Ültem például R8-ban, be is indították kormolt mint egy rossz dízel <_< , aztán mentek is vele persze már nélkülem. :D Ami viszont érdekesebb lehet, vittek az 1.6-os pályaastrákkal. Előtte sajnáltam hogy nem engedtek saját autóval futni pár kört ehelyett, de utólag nem bánom. Egyenesben nem különösen jobb, szerintem az enyém is hasonlót megy, bár lehet a széles pálya bezavart. Viszont, amit kanyarban művelt azt nehéz lenne leírni. Nagyon komolyat megy. :huh: És csak utcai gumik voltak rajta. Hazafelé útnak is volt két tanúsága: - Nemcsak kényelmes öregurak vesznek új fehér s40-es volvot. Nagytarcsáról kifelé Isaszegen át Dányig. (aki ismerős arra az tudja) 2.0D (136LE/320Nm/14xxkg), lényegében egyet mentünk mind egyenesben mind kanyarban, néha neki jött ki jobban néha nekem. Kíváncsi lennék az ESP-je be volt-e kapcsolva. - Az 1.2-esnek látszó vw polok nem mindig azok. Nem tudom mi volt benne, de majdnem sikerült megviccelnie. De csak majdnem. :lol: ESP xart se számít max kanyarba... de az olyan kanyar amit nem nagyon tucc rendesen bevenni.... szerintem tök jól megy a 2.0D
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 B_Csaba írta: <_< :huh: :D Ja 27.-én Kiskunlacháza és gyorsulhatsz :D vagy bármelyik nap az iveco előtt, lehet itt ám kérem csak eresni kell az alkalmat :lol:
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 B_Csaba írta: Ja 27.-én Kiskunlacháza és gyorsulhatsz <_< vagy bármelyik nap az iveco előtt, lehet itt ám kérem csak eresni kell az alkalmat :huh: sajna 27 kimarad mert nem vaqgyok otthol.... majd utánna....pénteken senki nem volt iveconal... a rendőrökön kívül...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Lanti írta: sajna 27 kimarad mert nem vaqgyok otthol.... majd utánna....pénteken senki nem volt iveconal... a rendőrökön kívül... Kár hogy nem jössz <_< Hát nem pénteken kell kiugrani oda menni 3-4 kör, bármelyik nap a pénteken kívül jó!
Tápiószecső Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Lanti írta: ESP xart se számít max kanyarba... de az olyan kanyar amit nem nagyon tucc rendesen bevenni.... szerintem tök jól megy a 2.0D Természetesen a kanyarok miatt érdekel. Ha be volt kapcsolva dolgozott is neki elhiheted. <_<
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Tápiószecső írta: Természetesen a kanyarok miatt érdekel. Ha be volt kapcsolva dolgozott is neki elhiheted. :huh: én sokat teszteltem v50et ami ugye s40kombiba... hát mikor lejöttem 80al a pályáról, majdnem korlát lett a vége... gsi jobban bírja az tuti... <_<
Recommended Posts