B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 én fékzsírozni voltam <_< :huh: :D Rohadjon meg a betonvályúd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Rohadjon meg a betonvályúd! <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Mostmár tényleg árulja el valaki mi van Lantival <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Dini! Nincs véletlen egy F18-ad vagy F20-ad? ócsóé? Most csak F16 van. Szegény Lanti,sajnálom. <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Most csak F16 van. Szegény Lanti,sajnálom. <_< :D köszi srácok.... majd legközelebb :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 köszi srácok.... majd legközelebb :huh: <_< Mi történt? Összecsuktad?Ellopták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 nincs semmi.... csak senki nem gyorsul velem.... :lol: <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 nincs semmi.... csak senki nem gyorsul velem.... :P <_< :huh: :D :D Nem is...csak István nem... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 nincs semmi.... csak senki nem gyorsul velem.... :D :huh: :D :D :lol: Én kiállok veled, csak 100 méteren adj 70-80 elönyt <_< Neked is lesz egy jó napod, meg nekem is. Te nyersz, én meg legalább láthatom milyenem nem lesz sosem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Én kiállok veled, csak 100 méteren adj 70-80 elönyt <_< Neked is lesz egy jó napod, meg nekem is. Te nyersz, én meg legalább láthatom milyenem nem lesz sosem :lol: Na nehogy azt mond, hogy annyira elérhetetlen verda egy GSI...mégsem egy Cupráról van szó... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 ...mégsem egy Cupráról van szó... :huh: :D :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 <_< Head & Shoulders kiccsávó... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 nincs semmi.... csak senki nem gyorsul velem.... :D <_< :huh: :D :D B+ egész nap a langlovagok.hu-t frissitgettem hátha lesz valami ismerős......erre ez...... :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Na nehogy azt mond, hogy annyira elérhetetlen verda egy GSI...mégsem egy Cupráról van szó... <_< :huh: :D Nem elérhetettlen, de ha ebböl kiszálok akkor szerintem már nem F Astrába fogok beülni, hanem valami fiatalabba. Mondjuk egy G coupe-ba vagy egy B2 Vectrába. Csak ezért nem lesz sosem. Pedig álom verda. Bár soha ne mond, hogy soha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 B+ egész nap a langlovagok.hu-t frissitgettem hátha lesz valami ismerős......erre ez...... :D :huh: :D és most csalódtál, hogy nem találtál ott semmit??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Head & Shoulders kiccsávó... :huh: :D :D bazz azt eddig a melkhasomra használtam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Látszik, ott hat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Voltam Bosch napon a Hungaroringen. Sok érdekes dolgot láttam, tapasztaltam. Bemutattak mindenféle fejlesztéseket, kaja, pia, jó programok, stb... :D Ültem például R8-ban, be is indították kormolt mint egy rossz dízel <_< , aztán mentek is vele persze már nélkülem. :D Ami viszont érdekesebb lehet, vittek az 1.6-os pályaastrákkal. Előtte sajnáltam hogy nem engedtek saját autóval futni pár kört ehelyett, de utólag nem bánom. Egyenesben nem különösen jobb, szerintem az enyém is hasonlót megy, bár lehet a széles pálya bezavart. Viszont, amit kanyarban művelt azt nehéz lenne leírni. Nagyon komolyat megy. :huh: És csak utcai gumik voltak rajta. Hazafelé útnak is volt két tanúsága: - Nemcsak kényelmes öregurak vesznek új fehér s40-es volvot. Nagytarcsáról kifelé Isaszegen át Dányig. (aki ismerős arra az tudja) 2.0D (136LE/320Nm/14xxkg), lényegében egyet mentünk mind egyenesben mind kanyarban, néha neki jött ki jobban néha nekem. Kíváncsi lennék az ESP-je be volt-e kapcsolva. - Az 1.2-esnek látszó vw polok nem mindig azok. Nem tudom mi volt benne, de majdnem sikerült megviccelnie. De csak majdnem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 csak senki nem gyorsul velem.... :P <_< :huh: :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Voltam Bosch napon a Hungaroringen. Sok érdekes dolgot láttam, tapasztaltam. Bemutattak mindenféle fejlesztéseket, kaja, pia, jó programok, stb... :D Ültem például R8-ban, be is indították kormolt mint egy rossz dízel <_< , aztán mentek is vele persze már nélkülem. :D Ami viszont érdekesebb lehet, vittek az 1.6-os pályaastrákkal. Előtte sajnáltam hogy nem engedtek saját autóval futni pár kört ehelyett, de utólag nem bánom. Egyenesben nem különösen jobb, szerintem az enyém is hasonlót megy, bár lehet a széles pálya bezavart. Viszont, amit kanyarban művelt azt nehéz lenne leírni. Nagyon komolyat megy. :huh: És csak utcai gumik voltak rajta. Hazafelé útnak is volt két tanúsága: - Nemcsak kényelmes öregurak vesznek új fehér s40-es volvot. Nagytarcsáról kifelé Isaszegen át Dányig. (aki ismerős arra az tudja) 2.0D (136LE/320Nm/14xxkg), lényegében egyet mentünk mind egyenesben mind kanyarban, néha neki jött ki jobban néha nekem. Kíváncsi lennék az ESP-je be volt-e kapcsolva. - Az 1.2-esnek látszó vw polok nem mindig azok. Nem tudom mi volt benne, de majdnem sikerült megviccelnie. De csak majdnem. :lol: ESP xart se számít max kanyarba... de az olyan kanyar amit nem nagyon tucc rendesen bevenni.... szerintem tök jól megy a 2.0D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 <_< :huh: :D Ja 27.-én Kiskunlacháza és gyorsulhatsz :D vagy bármelyik nap az iveco előtt, lehet itt ám kérem csak eresni kell az alkalmat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Ja 27.-én Kiskunlacháza és gyorsulhatsz <_< vagy bármelyik nap az iveco előtt, lehet itt ám kérem csak eresni kell az alkalmat :huh: sajna 27 kimarad mert nem vaqgyok otthol.... majd utánna....pénteken senki nem volt iveconal... a rendőrökön kívül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 sajna 27 kimarad mert nem vaqgyok otthol.... majd utánna....pénteken senki nem volt iveconal... a rendőrökön kívül... Kár hogy nem jössz <_< Hát nem pénteken kell kiugrani oda menni 3-4 kör, bármelyik nap a pénteken kívül jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 ESP xart se számít max kanyarba... de az olyan kanyar amit nem nagyon tucc rendesen bevenni.... szerintem tök jól megy a 2.0D Természetesen a kanyarok miatt érdekel. Ha be volt kapcsolva dolgozott is neki elhiheted. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Természetesen a kanyarok miatt érdekel. Ha be volt kapcsolva dolgozott is neki elhiheted. :huh: én sokat teszteltem v50et ami ugye s40kombiba... hát mikor lejöttem 80al a pályáról, majdnem korlát lett a vége... gsi jobban bírja az tuti... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts