Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 <_< ne röhögj bakker ezek komoly dolgok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Na voltam megnézni a lámpát szerintem teljesen jó,nincs ezzel semmi baj, be kell állítani és ennyi, és az már csak hab a tortán ha kap egy xenon készletet! Nem tudom mit nem lehet látni ettől! <_< Szóval marad eg1-2 hétig biztosan :D énsem tudom mi bajuk vele... nekem volt mind a kettő fajta és teljesen jó... én már mondtam hogy szerintem az ő szemük túl öreg hozzá... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 én már mondtam hogy szerintem az ő szemük túl öreg hozzá... <_< Lehet sokat maszturbálnak, azt mondják az árt a szemnek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Na voltam megnézni a lámpát szerintem teljesen jó,nincs ezzel semmi baj, be kell állítani és ennyi, és az már csak hab a tortán ha kap egy xenon készletet! Nem tudom mit nem lehet látni ettől! <_< Szóval marad 1-2 hétig biztosan :huh: Menjél vele teljesen sötétben autópályán :D A xenon meg kivakítja a szembejövő szemét,mert zarul szórja a fényt...Lantinak a sima izzója van,és az is kiégeti a szemem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 :huh: :D :D :lol: :D najó asszem most felkötöm magam... <_< Ugye az FK-ról beszélgetünk?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Ugye az FK-ról beszélgetünk?????? igen... a Sonaré nem hugysárga az fehér... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 igen... a Sonaré nem hugysárga az fehér... <_< Jó...a sonarba nem is lehet ledet cserélni,mert ahhoz szét kell szedni....legalábbis úgy emlékszem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Jó...a sonarba nem is lehet ledet cserélni,mert ahhoz szét kell szedni....legalábbis úgy emlékszem <_< Én azt nem szedtem szét... Még le sem járt róla a gari amikor már eladtam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Lehet sokat maszturbálnak, azt mondják az árt a szemnek! :huh: Jah... meg valamelyik filmben azzal riogatták a kiscsókát hogyha sokat maszturbál akkor szőrös lesz a tenyere... de már nemtom melyik volt... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Felebarátaim! Hallott valaki jót/rosszat a Steinhoff féktárcsákról? CS-n egy kolibris srácnak van (280mm), és állitolag a Láng forgalmazza is. Demo, jürgenék nem írnak erről valami német fórumon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Szonik, azért nem jössz mert kértem az 5doboz sört?? :huh: <_< inkább ne hozd csak gyere, jah, ne is sö9r legyen hanem kötelező kijönnöd legalább 2 hetente pénteken a turbós gsi-vel dumcsizni! na? Egyébként már beszerveztem egy T gsi-t, most progiztassa ha nem most pénteken de a következőnél már jön, Juhász Peti a neve ő ismer mindegyikőtöket, gondolom ti is! ( 4 órát beszékgettünk a c20xe-ről és a c20let-ről :D ennyit nőről is sok :D Persze,hogy ismerjük.Bicskei srác már volt nálam egy jó párszor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Felebarátaim! Hallott valaki jót/rosszat a Steinhoff féktárcsákról? CS-n egy kolibris srácnak van (280mm), és állitolag a Láng forgalmazza is. Demo, jürgenék nem írnak erről valami német fórumon? A mérete már meggyőző! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 DINI hogy é adod az NE-t kompletten kábelköteggel ECU-val féltengelyekkel??? Mndjuk váltó nélkül! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 ....Lantinak a sima izzója van,és az is kiégeti a szemem.... Nem kell olyan közel hajolni a lámpájához, ha ég <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Nem kell olyan közel hajolni a lámpájához, ha ég :huh: :D :D :lol: Khmm ha ég akkor bajvan :D VILÁGÍT!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Felebarátaim! Hallott valaki jót/rosszat a Steinhoff féktárcsákról? CS-n egy kolibris srácnak van (280mm), és állitolag a Láng forgalmazza is. Demo, jürgenék nem írnak erről valami német fórumon? Látom megint találtál valamilyen témakört, amivel elvagy 1-másfél évig <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Khmm ha ég akkor bajvan :lol: VILÁGÍT!!!! <_< Nem mindegy, ha azt mondom : NEM KELL olyan közel hajolni....:huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Milyet?????? angyal ájzt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Nonézdcsak egy gsi.hu klón : http://astragsi.hu/ <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Látom megint találtál valamilyen témakört, amivel elvagy 1-másfél évig <_< :huh: :D azért toldat nem tartott csak fél évig, felniről ne beszéljünk az túl érzékeny pontja ezért meg sem említem :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Nem kell olyan közel hajolni a lámpájához, ha ég <_< :huh: :D :D Nem tehetek róla hogy mindig mögöttem kullog :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 DINI hogy é adod az NE-t kompletten kábelköteggel ECU-val féltengelyekkel??? Mndjuk váltó nélkül! <_< Ne 35 Féltengelyek 14/pár Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 azért toldat nem tartott csak fél évig, felniről ne beszéljünk az túl érzékeny pontja ezért meg sem említem :D :D Fent van a toldat ? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Fent van a toldat ? :D :D Sose lesz fent...... :huh: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Igen, de meg is van, a kerítés mellett a dudvában minden meglett <_<:D:D: Szerintem vagy megzavarták őket vagy nem bírták a melót :huh: Szonik gyere majd érte míg el nem lopják végleg :D holnap délutan jo ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts