B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 CSaba, most az eredeti blokkodat lopták el? Igen, de meg is van, a kerítés mellett a dudvában minden meglett <_<:D:D: Szerintem vagy megzavarták őket vagy nem bírták a melót :huh: Szonik gyere majd érte míg el nem lopják végleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Igen, de meg is van, a kerítés mellett a dudvában minden meglett <_<:D:D: Szerintem vagy megzavarták őket vagy nem bírták a melót :huh: Szonik gyere majd érte míg el nem lopják végleg :D Király... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 csak nekem jutott eszembe az Üvegtigrisből a "vas" ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Na már ez sem gyári, addig mig nem lesz sötét, gondolom majd akkor kiszedem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Nem is értem minek veszitek meg ezeket a lámpákat,ha tudjátok hogy szar....... <_< Ráadásul az FK még olcsóbb is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Nem is értem minek veszitek meg ezeket a lámpákat,ha tudjátok hogy szar....... <_< Ráadásul az FK még olcsóbb is :lol: Sztem ami nem úgy világít mint a gyári az mindszar! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Sztem ami nem úgy világít mint a gyári az mindszar! <_< :huh: :D Az FK lényegesen jobb......tény hogy az se tökéletes,de lényegesen jobb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Nem is értem minek veszitek meg ezeket a lámpákat,ha tudjátok hogy szar....... <_< Ráadásul az FK még olcsóbb is :D Tudod hogy én nem veszek ilyeneket, ez a donor autóba volt amit vettem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Az FK lényegesen jobb......tény hogy az se tökéletes,de lényegesen jobb..... Na aztán lehet hogy nekem a vak öreganyámat de a gyárival valóban jobban látok! <_< :huh: Na de xenonnal bizti ez is faja!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Hogy mik vannak : http://index.hu/tudomany/brittudosok/2008/..._jo_repuleshez/ <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Nem is értem minek veszitek meg ezeket a lámpákat,ha tudjátok hogy szar....... <_< Ráadásul az FK még olcsóbb is :huh: csináltatni nem lehet ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Tudod hogy én nem veszek ilyeneket, ez a donor autóba volt amit vettem <_< Sejtettem :huh: csináltatni nem lehet ilyet? Milyet?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Xray hallottad tegnap mikor elindultunk hogy dadogott a kocsim? Néha csinálja, és nem birok rájönni miért, utána meg megjavul, na de ma kiderítem, még felhívom Calumbót is ha kell :D Nem a kipörgés gátlód szórakozik? Nekem az csinálta eleinte amíg rá nem jöttem hogy mi a baja... Első lépésben nézd meg a visszajelző lámpáját hogy műkszik-e... Nyomkodd a gombját ha felvillan és elalszik akkor elvileg műkszik. Ha nem akkor cseréld ki és látni fogod hogy amikor megjavul akkor felvillan az ETC lámpa hogy kikapcsolt. Az én kocsimban sem működik és ugyanez a jelenség. Beindítod a kocsit az ETC lámpa elalszik, tehát elvileg működik... Elindulsz és dadog a kocsi, rángat miegymás... Utánna kigyullad az ETC lámpa, kikapcsolt és olyankor már nem rángat. <_< Azóta úgy indulok el vele mindíg hogy előtte a gombbal manuálisan kikapcsolom... Így nem fog rángatni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Az FK lényegesen jobb......tény hogy az se tökéletes,de lényegesen jobb..... Azzal csak az a baj hogy hugysárgák a körei... <_< Ami ugyan BMW-s feeling de sztem elég tréül néz ki... -.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Azzal csak az a baj hogy hugysárgák a körei... <_< Ami ugyan BMW-s feeling de sztem elég tréül néz ki... -.- Max 1000ft és nem lesz húgysárga :D :lol: :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Max 1000ft és nem lesz húgysárga :D :lol: :huh: :D :D nem mondod hogy van bele égőkészlet? Én kérdeztem egy csomó embert és senki nem tudott nekem válaszolni... Próbálkoztunk haverral a LEDesítésével, csak azzal az volt a baj hogy túl meleg volt a lámpában és a LEDek kábelei elolvadtak és zárlatos lett... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Nem a kipörgés gátlód szórakozik? Nekem az csinálta eleinte amíg rá nem jöttem hogy mi a baja... Első lépésben nézd meg a visszajelző lámpáját hogy műkszik-e... Nyomkodd a gombját ha felvillan és elalszik akkor elvileg műkszik. Ha nem akkor cseréld ki és látni fogod hogy amikor megjavul akkor felvillan az ETC lámpa hogy kikapcsolt. Az én kocsimban sem működik és ugyanez a jelenség. Beindítod a kocsit az ETC lámpa elalszik, tehát elvileg működik... Elindulsz és dadog a kocsi, rángat miegymás... Utánna kigyullad az ETC lámpa, kikapcsolt és olyankor már nem rángat. <_< Azóta úgy indulok el vele mindíg hogy előtte a gombbal manuálisan kikapcsolom... Így nem fog rángatni... :huh: :D Nem az a baja! Ma lenulláztam a computert és azóta jó, majd kiderül hogy előjön e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 :D Nem az a baja! Ma lenulláztam a computert és azóta jó, majd kiderül hogy előjön e Francba... Pedig azt hittem hogy most húdemilyennagyon okos leszek. <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Francba... Pedig azt hittem hogy most húdemilyennagyon okos leszek. <_< :huh: Nagyon rendi vagy, de ezek túlságosan alapdolgok, hogy ezt megegyem :D Egy dolog még volt a nullázáson kívül, hogy a veztengely jeladónál a ks fedél alatt van egy luk amin a kifolyt olajnak kell visszafolyni, az elvolt dugulva és színültig volt olajjal, ez még lehetett gond de nem valószínű hogy ez befolyásolta hiszen a főtengely jeladó is olajba locsog még is müxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Szonik, azért nem jössz mert kértem az 5doboz sört?? :huh: <_< inkább ne hozd csak gyere, jah, ne is sö9r legyen hanem kötelező kijönnöd legalább 2 hetente pénteken a turbós gsi-vel dumcsizni! na? Egyébként már beszerveztem egy T gsi-t, most progiztassa ha nem most pénteken de a következőnél már jön, Juhász Peti a neve ő ismer mindegyikőtöket, gondolom ti is! ( 4 órát beszékgettünk a c20xe-ről és a c20let-ről :D ennyit nőről is sok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Szonik, azért nem jössz mert kértem az 5doboz sört?? :D :huh: inkább ne hozd csak gyere, jah, ne is sö9r legyen hanem kötelező kijönnöd legalább 2 hetente pénteken a turbós gsi-vel dumcsizni! na? Egyébként már beszerveztem egy T gsi-t, most progiztassa ha nem most pénteken de a következőnél már jön, Juhász Peti a neve ő ismer mindegyikőtöket, gondolom ti is! ( 4 órát beszékgettünk a c20xe-ről és a c20let-ről :D ennyit nőről is sok :lol: Ja.. azért az jól esett hogy ő turbós gsi-hez van szokva és azt mondta hogy valami embertelenül megy a gépem, még nem nagyon találkozott ilyennel <_< Lehet vállalkozni fogok mint V Sanya, X összeg és 15 alja lesz a GSI :D ja és 2 nap alatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 nem mondod hogy van bele égőkészlet? Én kérdeztem egy csomó embert és senki nem tudott nekem válaszolni... Próbálkoztunk haverral a LEDesítésével, csak azzal az volt a baj hogy túl meleg volt a lámpában és a LEDek kábelei elolvadtak és zárlatos lett... <_< Sima egyszerű rizsszem izzó van benne...A homasitába meg lehet kapni olyan foglalatos ledet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Sima egyszerű rizsszem izzó van benne...A homasitába meg lehet kapni olyan foglalatos ledet :D :huh: :D :D :lol: :D najó asszem most felkötöm magam... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 :D :D :lol: :D :D najó asszem most felkötöm magam... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Na voltam megnézni a lámpát szerintem teljesen jó,nincs ezzel semmi baj, be kell állítani és ennyi, és az már csak hab a tortán ha kap egy xenon készletet! Nem tudom mit nem lehet látni ettől! <_< Szóval marad 1-2 hétig biztosan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts