Tom Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 kakucsi pálya? és kibirta? Aha. Hát épphogy. Elfolyt fél liter olaj és 120 fokos lett az olaj meg a vízhő... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Én is szintén sok boldogságot kívánok neki <_< Köszi köszi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Aha. Hát épphogy. Elfolyt fél liter olaj és 120 fokos lett az olaj meg a vízhő... <_< és ez mi votl? céges ereszdelahajam? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Gratula Tom! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 és ez mi votl? céges ereszdelahajam? <_< Nem, proex speed kupa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Nem, proex speed kupa. grat, de mondhattad volna..(remélem nem irtad) mert mentünk volna szurkolni <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 grat, de mondhattad volna..(remélem nem irtad) mert mentünk volna szurkolni :D :D Én is csak szurkolni mentem, Patyi beszélt rá a nevezésre... :huh: (mingyárt lesz video lesz... <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 (mingyárt lesz video lesz... <_< ) :huh: :D de izgi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Én is csak szurkolni mentem, Patyi beszélt rá a nevezésre... :D (mingyárt lesz video lesz... :huh: ) Gratulálok...de tényleg szólhattál volna hogy menjünk mi is...... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Gratulálok...de tényleg szólhattál volna hogy menjünk mi is...... <_< :huh: Hagyd,ez az ő harca! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Attól tartok igazad lesz, a telep tulajdonosa fér hozzá a felvételekhez, az meg most nyaral, hétvégén jön haza, majd kiderül lesz e szerencsém! Reménykedj benne,hogy digitálsi rögzítő van rajta,mert ha még régi rendszerű lehet meg sem lesz a felvétel,arról nem is beszléve,ha nem volt kivilágítva vagy nem olyan kamerák vannak fent,semmi nem fog látszani rajta. A környéken nincsenek a BRFK-nak térfigyelő kamerái? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 A környéken nincsenek a BRFK-nak térfigyelő kamerái? Nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Tom...köszi, hogy szóltál... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Ne legyetek már ennyire undokok <_< Hun az a videó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 dejohogy vidéki vok,már rég kilopták volna a kocsibol még a meggyes cukrot is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 X-Ray! Krisztának nagyon boldog szülinapot kívánunk, és éljen még legalább ötször ennyit... <_< Lóri,Ani Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Na akkor ebben a gsi-ben mi kerül ennyibe <_< :huh: :D :D Nekünk ez csak jó, hogy ilyen drágán adják őket, legalább nem esik az áruk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Ne legyetek már ennyire undokok <_< Hun az a videó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 a TT ülések? amúgy ez nem a Gergő volt autója? Na akkor ebben a gsi-ben mi kerül ennyibe <_< :huh: :D :D Nekünk ez csak jó, hogy ilyen drágán adják őket, legalább nem esik az áruk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Jó lenne az a videjó, csak kár, hogy ilyen szar a minősége... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Xray hallottad tegnap mikor elindultunk hogy dadogott a kocsim? Néha csinálja, és nem birok rájönni miért, utána meg megjavul, na de ma kiderítem, még felhívom Calumbót is ha kell <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Na akkor ebben a gsi-ben mi kerül ennyibe :huh: :D :D :lol: Pedig ezt az autót nemrég vették meg 1 millióért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Xray hallottad tegnap mikor elindultunk hogy dadogott a kocsim? Néha csinálja, és nem birok rájönni miért, utána meg megjavul, na de ma kiderítem, még felhívom Calumbót is ha kell <_< CSaba, most az eredeti blokkodat lopták el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Xray hallottad tegnap mikor elindultunk hogy dadogott a kocsim? Néha csinálja, és nem birok rájönni miért, utána meg megjavul, na de ma kiderítem, még felhívom Calumbót is ha kell <_< Halottam psze meg is akartam álni mondom mivan a géppel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Aha. Hát épphogy. Elfolyt fél liter olaj és 120 fokos lett az olaj meg a vízhő... <_< Grat! Ifjú padavan elindult az úton... :huh: Gondolom gumik kaptak a pofájukba rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts