redline Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 hülyének nézel bazzzz...??? :huh: :D :D Most sértselek meg vagy hazudjak? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Lanti...nem tudsz most jönni? Lent leszek kocsit mosni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Lanti...nem tudsz most jönni? Lent leszek kocsit mosni... <_< dee megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 ....Gyerekek szülinap csokor :.... Döglött, 2 dimenziós állatok rejtettél el a képen ? <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Döglött, 2 dimenziós állatok rejtettél el a képen ? <_< :huh: :D :D :lol: :D :D :P bírkabőrökre gondolsz??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Most sértselek meg vagy hazudjak? :D Őszinte legyél e vagy udvarias?? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 hülyének nézel bazzzz...??? :D :lol: :D Egyszer már hibáztam...elég volt... <_< :huh: A "Drágádnak" meg sok boldog szülinapot... :D KÖSZÖNI SZÉPEN!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 <_< :huh: :D :D bírkabőrökre gondolsz??? :lol: Én inkább törpe jegesmedvére tippeltem volna :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Én inkább törpe jegesmedvére tippeltem volna <_< :huh: :D :D Ááá, Pakson ekkorák a házipatkányok! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Ááá, Pakson ekkorák a házipatkányok! <_< :huh: :D http://www.ratcrazy.com/images/Salty1.JPG De ez a kisebbik! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 De ez a kisebbik! <_< :huh: :D A kép csak szemléltetés volt, az igazi méret a padlón látható a képen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Én inkább törpe jegesmedvére tippeltem volna <_< :huh: :D :D :lol: :D :D Lehet az nis csak bírkának van álcázva ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 A kép csak szemléltetés volt, az igazi méret a padlón látható a képen <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 ...Drágámnak van ma a szülinapja <_< Isten éltesse, sok boldog szülinapot kivánunk mi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Sok Boldog Szülinapot kívánunk a drágádnak Xray, bár én személyese teszem ezt meg ma Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 AZ éjjel feltörték a donor GSI-met benne volt a blokk, generátor, szervópumpa, 2 veztengely, meg néhány más kacat, el is vitték mindet, igaz szerintem nemtudták hogy kamerázva van a telep, majd kiderül lett e felvétel, remélem igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 AZ éjjel feltörték a donor GSI-met benne volt a blokk, generátor, szervópumpa, 2 veztengely, meg néhány más kacat, el is vitték mindet, igaz szerintem nemtudták hogy kamerázva van a telep, majd kiderül lett e felvétel, remélem igen! Öhhh.. Egy telepen?? Mivan itt bazzeg, mindent visznek?????????????? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Bazzz...nem hiszem el...már tényleg visszajön az lassan, hogy kiszedik az embert az autójából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 AZ éjjel feltörték a donor GSI-met benne volt a blokk, generátor, szervópumpa, 2 veztengely, meg néhány más kacat, el is vitték mindet, igaz szerintem nemtudták hogy kamerázva van a telep, majd kiderül lett e felvétel, remélem igen! Csabi rossz hírem van! Semmit nem érsz egy felvétellel csak akkor ha felismered az ember és addig vered amig vissza nem adja a cuccot. Multhéten néztük kollégám laptopján a régi munkahelyének a kamerafelvételeit, ott a laptopot annak ellenére vitték el, hogy ki kellett szedniük egy "lopásgátló" konzolból és látszik a fejük a 2 perces videón....szerinted meglettek? Sőt, ha jól tudom csak magánterületet figyelhetsz meg kamerával, ha a kamera közterületet is figyel akkor ki kell táblázni! Amitól félek, hogy éjjel volt, semmi nem fog látszani a képen, max annyi, hogy valakik mozognak <_< :huh: :D Bár ez nem ilyen jövök-megyek-benézek-lopok tipusú dolognak tűnik, lehet, hogy olyan csinálta aki gyakran jár arra és feltünt neki a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Bazzz...nem hiszem el...már tényleg visszajön az lassan, hogy kiszedik az embert az autójából... Jaaa <_< Igazából az idegesít a legjobban, hogy Szoniknak adtam a blokkot, de legalbb eljött volna már érte mivel 1 hete nekiadtam, vagy elvittem volna én, eddig bent volt a műhelyben a cucc, kivittem a kocsiba, mert mondom ha jön érte akkor nem kell dunakeszire kimenni a műhelykulcsért vagy a fótra a bátyámhoz a kulcsért, csak lemegyünk odaadom és annyi, nem is érem egy blokk nem könnyű, mi a ######t kezdenek vele, gondolom a vastelepen már leis adták! Remélem meglesz, végül is nem egy nagy érték összesen amit elvittek, csak a blokk miatt jó lenne ha meglenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Csabi rossz hírem van! Semmit nem érsz egy felvétellel csak akkor ha felismered az ember és addig vered amig vissza nem adja a cuccot. Multhéten néztük kollégám laptopján a régi munkahelyének a kamerafelvételeit, ott a laptopot annak ellenére vitték el, hogy ki kellett szedniük egy "lopásgátló" konzolból és látszik a fejük a 2 perces videón....szerinted meglettek? Sőt, ha jól tudom csak magánterületet figyelhetsz meg kamerával, ha a kamera közterületet is figyel akkor ki kell táblázni! Amitól félek, hogy éjjel volt, semmi nem fog látszani a képen, max annyi, hogy valakik mozognak <_< :huh: :D Bár ez nem ilyen jövök-megyek-benézek-lopok tipusú dolognak tűnik, lehet, hogy olyan csinálta aki gyakran jár arra és feltünt neki a kocsi. Attól tartok igazad lesz, a telep tulajdonosa fér hozzá a felvételekhez, az meg most nyaral, hétvégén jön haza, majd kiderül lesz e szerencsém! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Sajnálatos történés <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Sok Boldog Szülinapot kívánunk a drágádnak Xray, bár én személyese teszem ezt meg ma Én is szintén sok boldogságot kívánok neki <_< Csabi, legközelebb mérgeskígyót tegyél a cuccok mellé a kocsiba :huh: a kamera közterületet is figyel akkor ki kell táblázni! Ha magánterületet, akkor is. Közterületre engedély is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 kakucsi pálya? és kibirta? graat <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts