kiskecso Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 hétvégi felvétel:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 hétvégi felvétel:D És azt nem meséled el hogy hogy vertek össze utána? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 És azt nem meséled el hogy hogy vertek össze utána? :D <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 nem csak kocsival vagyok gyors <_< fürgén mozog az a kis vitamin golyó(azaz én) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Azért én meg vagyok győződve arról, hogy gyerekkorodba beleestél valami alkohollal teli üstbe <_< :D :D :P Mint Obelix :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Dzsere drága tezsvírem efírsz még itt a enyimbeee Elképzelem Gelkot és Albertet egy pálinkával teli üstben, ahogy vigyorognak, mint a jóllakott ovisok... <_< :huh: Jah...csak a trabinak a végsebessége volt ötven a pályán, ma meg a városban 100-al mennek, és nem elhanyagolható, hogy 20 évvel ezelőtt le tudtál menni úgy az m7-en a Balcsira, hogy 5 autónál többel nem futottál össze... :lol: És mire leértél, kétfelé álltak a lengéscsillapítók, háromfelé a laprugók :D (dumdumdumdum... jó kis betonlapok :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...5daa&s=3257 ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...5daa&s=3257 ? <_< ha a lyukakat nem tudja megszámolni akkor az átmérőt hogy mérné le ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2363453_opel_astra_1993 azért ez is ott van... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 a harmadik meg jön a gyári 12es kompressziójával.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2363453_opel_astra_1993 azért ez is ott van... <_< az ülés jöhet egy tizesé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 ... És mire leértél, kétfelé álltak a lengéscsillapítók, háromfelé a laprugók <_< (dumdumdumdum... jó kis betonlapok :huh: ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2363453_opel_astra_1993 azért ez is ott van... <_< Hát persze hogy 220ló, és felteszem, erről mérőpados papírja is van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Hát persze hogy 220ló, és felteszem, erről mérőpados papírja is van <_< de legalabb nincs "agyonhegyezve" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Mint Obelix <_< :huh: :D :D Na végre valaki :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Na végre valaki <_< :huh: :D :D De az nem alkoholos volt hanem varázsitalos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Oksa menjünk :D Tudom tudom, teljesen tisztában is vagyok a dologgal de az autóm 600ba került 1.5 millió van nagyon alsóhangon alkatrészekben,kiegészítőkben, mégsem 2,1 millióért árulom :D az átlag 600-hoz képest 900-at csak megér a sok apróság... amúgy meg 160e van a motorban de ugye mondhatnék akármit is...hiszi a piszi :huh: Biztos nem fizetik ki a 200e ft-os bőrt de nehogymár ugyanolyan árban menjen mint egy 30e ft-os kárpit... Angel eye ma is 50e körül mozog, a gumik sem épp kopottak rajta...és a kasztni sem rohad az íveknél az alján az opeljelnél hátul stb. A váltóhoz ha jól emlékszem kérdeztem Vktr-t és mintha 20-on ezer Ft rémlene ... de majd akkor utánajárok megint... Kuplungnál bowdent is cseréltünk, de akkor majd zsírozunk is... Értem én hogy mindenkinél előjönnek ezek a gondok csak nálam nem múlik el nap a nélkül hogy valami ne menne tönkre...és ezt így unom már <_< Na akkor menjünk sorba. A klima nem dob ennyit rajta,az új bőr belsőre meg szarik a vevő,hidd el nekem.Sajna...nem fogják megfizetni. Az én astrámban is sokminden van,ami más ilyenben nincs,egy deka rozsda nincs rajta,de akkor sem fogja ezt soha senki kifizetni.Két dolgot néznek: hány éves és hány km van benne!Ennyi.A többire szarnak.Ez van. Nem kétlem,hogy a komplett kuplung szett lett-e cserélve,de a bowdent nem szokták és az ad nyikorgó hangot a pedál felöli oldalon.Egy jól irányzott WD-40-es befújással orvosolható. A váltó rudazathoz lehet kapni kb8EFt-ért felújító szettet és ha azt valaki kicseréli/összerakja normálisan,tökéletes váltó kulisszát kap.(saját tapasztalat) Az akksi kimérhető,töltés szintén,az önindítót pedig csak szétkellene szedni,kitakarítani és újra bezsírozva összerakni. Az a baj,hogy nem az autó a hibás,ezek a jelenségek mindannyiunknál megvannak,csak ki lettek javítva szép lassan.Nem elkeseredni kell és eladni,hanem kérdezni tőlünk,keresni a társaságunkat és hidd el lesz aki segít,mert ezek nem olyan egetrengető hibák és főleg nem nagy anyagi teherrel járnak. Vehetsz G astrát,de olyan siralmas a piac,hogy bele unsz majd a keresésbe,ha pedig veszel egyet arra számíts,hogy nem ennyibe kerül a javítása,mint az F-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Hát persze hogy 220ló, és felteszem, erről mérőpados papírja is van <_< 60lóerő után jóhogy többnek érzi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 ha a lyukakat nem tudja megszámolni akkor az átmérőt hogy mérné le ? <_< "ami kb 3 millió forintból lett építve a legigényesebb cuccokból" :huh: :D " A képekről nem biztos hogy kiadja a Flip-Flop-ot"--ez valaki elmagyarázhatná mi mert nem értem de már 20jára olvasom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Gyerekek szülinap csokor : <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Gyerekek szülinap csokor : http://kepfeltoltes.hu/080909/DSC01348_www...ltoltes.hu_.jpg :huh: kitől kaptad, cuncimókus? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 kitől kaptad, cuncimókus? <_< De vicces vagy csak nem bohóc volt a reggeli??? :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Ilyet kap a Detti nap mint nap... <_< :huh: amúgy tréfarépa volt nálunk ma a reggeli... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Ilyet kap a Detti nap mint nap... :lol: :D amúgy tréfarépa volt nálunk ma a reggeli... :D Az baj ha mindenap kap vazze nem vagy valami romantikus! <_< :huh: :D Drágámnak van ma a szülinapja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Az baj ha mindenap kap vazze nem vagy valami romantikus! <_< :huh: :D Drágámnak van ma a szülinapja :D hülyének nézel bazzzz...??? :D :P :D Egyszer már hibáztam...elég volt... :D :lol: A "Drágádnak" meg sok boldog szülinapot... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts