mackosajt Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Kérdezném hogy amikor te nőttél fel apád trabijában, akkor abban volt-e gyerekülés. Mer a miénkben nem, mégis szép és nagy és okos és szerény lettem. <_< Első autónk valóban egy trabi volt. Ám akkor már 12 éves voltam. :huh: Ettől még sajnos igaz az, hogy sokkal biztonságosabb a gyereknek a gyerekülés. Nem pedig a nyak vonalában húzódó biztonságiöv. :D Igyál még egy pohárral és fogd rá a Gyuszira! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 ha esetleg lenne még olyan üst az én méretemben is <_< :huh: Ha szerzek akkora üstöt, akkor mennyit akarsz ázni benne ? :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Ettől még sajnos igaz az, hogy sokkal biztonságosabb a gyereknek a gyerekülés. Nem pedig a nyak vonalában húzódó biztonságiöv. <_< Igen, hasonló körülmények között. Csak ezzel is az a baj mint a biztonsági gyűrűdőzónás kéttonnás s mercivel. Van biztonságérzet, küldöd neki mer semmi bajod nem lehet, aztán ugyanúgy meghalsz ha 170el felcsavarodsz egy fára mint egy zasztavával. A biztonság az relatív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Ha szerzek akkora üstöt, akkor mennyit akarsz ázni benne ? <_< :huh: :D :D kerekest kérnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 banyeg... pénteken nem tudtam bemenni, mert 3000es alapjárattal gáz lett volna végiggurulni előttetek <_< Mindegy...nálam van... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Az EÜ doboz 3évig jó,vagy ameddig fel nincs bontva...egyébként 1400ft.....Ennyit megér 3 évente..... :D :D <_< Ezt olvastad már? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Írd át mielőtt Albert meglátja :D Időben szóltam dilibogyó : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=416524 <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Akkor a héten esténként lehet pukk-pukk? :huh: Jah...bár tegnap meg tegnap előtt qrvára b@szta az agyam, hogy nem tudnak mit kezdeni magukkal a vendégek és mind jött a b.zi kérdéseivel... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 kerekest kérnék :lol: Nem válaszoltál <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Kérdezném hogy amikor te nőttél fel apád trabijában, akkor abban volt-e gyerekülés. Mer a miénkben nem, mégis szép és nagy és okos és szerény lettem. <_< István a rendőrös dolgot meg azért kérdeztem mert csütörtökön (ok már péntek volt) is utánad gurult egy rendőr amikor jobbra fordultál a fehér útra. Jah...csak a trabinak a végsebessége volt ötven a pályán, ma meg a városban 100-al mennek, és nem elhanyagolható, hogy 20 évvel ezelőtt le tudtál menni úgy az m7-en a Balcsira, hogy 5 autónál többel nem futottál össze... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Mindegy...nálam van... <_< kösziiiii, holnap jó ha elmegyek érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 ha esetleg lenne még olyan üst az én méretemben is <_< :huh: Pálinkafőző üst. Ha összehúzodol, jól érzed majd magad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 kösziiiii, holnap jó ha elmegyek érte? persze... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 mi a pálya vezér egerek? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 persze... <_< hivlak.. kössziiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 15 évvel ezelőtt egy takarítónő miután kitakarította egy nagy szálloda konyháját, úgy gondolta, hogy melegít egy kis vizet, és megfürdik benne... Csak lecsukódott a teteje, és a néni puhára főtt... :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 hivlak.. kössziiiii oksi...de korán reggel...legalább is 11 előtt úgy is esélytelen lesz, hogy felvegyem a telót... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 oksi...de korán reggel...legalább is 11 előtt úgy is esélytelen lesz, hogy felvegyem a telót... <_< majd délután, holnap nehéz napom lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 15 évvel ezelőtt egy takarítónő miután kitakarította egy nagy szálloda konyháját, úgy gondolta, hogy melegít egy kis vizet, és megfürdik benne... Csak lecsukódott a teteje, és a néni puhára főtt... :D <_< http://www.gasztroker.hu/minta/termekekkep...sztrokmg910.jpg Ebből tanult. Amúgy 15 éve még senki sem mondta neki hogy nefürgyönle. Időben szóltam dilibogyó : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=416524 :huh: :D Zicceeeer :lol: Jah...csak a trabinak a végsebessége volt ötven a pályán, ma meg a városban 100-al mennek, és nem elhanyagolható, hogy 20 évvel ezelőtt le tudtál menni úgy az m7-en a Balcsira, hogy 5 autónál többel nem futottál össze... :D Zamárdiig legalábbis. Érdemes elolvasni Ez főleg érdekes: "A Budaörsi úti Osztapenko-szobortól Zamárdiig érő sztrádán nyaranta óriási dugók alakultak ki. Emiatt 1972-ben júniustól szeptemberig vasárnap délutánonként kettő és tizenegy óra között egyirányúsították az autópályát Budapest irányába, míg a jobboldali pálya meg nem épült." Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 akkor ugykérdem <_< mi a pálya szúnyog csődörök :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 akkor ugykérdem <_< mi a pálya szúnyog csődörök :huh: :D letérdelt már? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 <_< én nem szóltam egy kukkot se :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 letérdelt már? :D :huh: mi? si? ki? fliiiii? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 15 évvel ezelőtt egy takarítónő miután kitakarította egy nagy szálloda konyháját, úgy gondolta, hogy melegít egy kis vizet, és megfürdik benne... Csak lecsukódott a teteje, és a néni puhára főtt... :huh: <_< Mi a tanúság? Vén tyúkból is lehet húslevest főzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 én nem szóltam egy kukkot se <_< Te sem vagy már a régi :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts