B_Csaba Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 És mi a baja? Mármint a blokknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 És mi a baja? Mármint a blokknak! ezt kitöl kérdezed ?? és mire gondolsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 ezt kitöl kérdezed ?? és mire gondolsz ? Nyilván tőled! Mi a baja annak a c20xe blokknak ami most a vasban van, szét van kopva, hordósra van kopva, vagy repedt a blokk, vagy mittudom én, mivel keresel c20xe blokkot ezért érdeklődtem mi a baja annak ami most van! Egyébként meg én segítek neked, mert én egy ilyen EMBER vagyok,(és még csak nem is ismerlek) sok embernek segítettem már itt, igaz ...... mind1 hadjuk is! Szóval segítek neked, adok egy c20xe blokkot teljesen ingyen, annyi kérésem van hogy nem adhatod el, mert az nekem a gyári blokkom, nincs szétkopva, nem repedt stb... Számom 0630 530 3809 holnap jöhetsz érte! Ja az a teljesen ingyen még annyi hogy 5db Arany Ászok sör dobozos! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Na várjál Csabi! Vagy én sejtem rosszul, de lehet mégsem, és akkor Sonique-nak azért kell C20XE blokk, mert LET-et akar majd belőle csinálni, vagy nem tom. Rosszul sejtem? Mert ha ez van, akkor ha el nem is adja, de utána már LET lesz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Nyilván tőled! Mi a baja annak a c20xe blokknak ami most a vasban van, szét van kopva, hordósra van kopva, vagy repedt a blokk, vagy mittudom én, mivel keresel c20xe blokkot ezért érdeklődtem mi a baja annak ami most van! Egyébként meg én segítek neked, mert én egy ilyen EMBER vagyok,(és még csak nem is ismerlek) sok embernek segítettem már itt, igaz ...... mind1 hadjuk is! Szóval segítek neked, adok egy c20xe blokkot teljesen ingyen, annyi kérésem van hogy nem adhatod el, mert az nekem a gyári blokkom, nincs szétkopva, nem repedt stb... Számom 0630 530 3809 holnap jöhetsz érte! Ja az a teljesen ingyen még annyi hogy 5db Arany Ászok sör dobozos! <_< ami most a kocsiban van nem tudom milyen de most evvel jarok ... és ha szétszedem nem lessz mivel szoval nem követem el még1x azt a hibat hogy nem hagyok meg egy c20xe motort ha a lettel valami baj van ... a c20xe blokk meg azért kell hogy tudjak addig is az astrával jarni amig a let et ossze lapatolom ....valhogy :huh: és köszönöm szépen ..... jelentkezek ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Na várjál Csabi! Vagy én sejtem rosszul, de lehet mégsem, és akkor Sonique-nak azért kell C20XE blokk, mert LET-et akar majd belőle csinálni, vagy nem tom. Rosszul sejtem? Mert ha ez van, akkor ha el nem is adja, de utána már LET lesz belőle. Az lényegtelen, mostanság úgy megy az eredetiségvizsga hogy be a csomagtartóba a motor (vagy az ember jön oda ahova mondom) és olyan közelről fotózza hogy ne látszódjon hogy a motortérben van-e, ezért fontos a számomra hogy látótérben maradjon a blokk, ez csak eladás esetén érdekes ami nem hiszem hogy valaha szóba jöhet, ha veszek másikat akkor is megmarad ez a feleségemnek jó lesz bevásárolni, és dolgozni járni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Az hát..ottan ni... benne vótam fél7ig... jobb dógom nem vót <_< Lehet, hogy a munkahelyed előtt ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 te Pista azt nem mondtad, hogy zománcfestéket is vigyek :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Racce, Diny köszi tegnap a játszadozást az Astrával. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 te Pista azt nem mondtad, hogy zománcfestéket is vigyek :D <_< Instant fényezőfülke volt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 ilyen lesz a tied is, PistA? <_< http://www.hasznaltauto.hu/2350481_opel_astra_1997 Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Sziasztok! Nincs valakinek sablonja GSi vonószem takaróhoz? Vagy esetleg nincs valakinek szüksége vonószem takaróra? Próbálom megszervezni, hogy legyünk annyian, hogy érdemes legyen legyártatni, mert a bolti ár az nem opelos embernek való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Sziasztok! Nincs valakinek sablonja GSi vonószem takaróhoz? Vagy esetleg nincs valakinek szüksége vonószem takaróra? Próbálom megszervezni, hogy legyünk annyian, hogy érdemes legyen legyártatni, mert a bolti ár az nem opelos embernek való. Sokadik kísérlet...de hajrá... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Sokadik kísérlet...de hajrá... <_< Beszélek pár műanyagossal. Pl. Az apótuningos Attilát ismerem, megkérdezem tőle, hogy mondjuk ha kell 10 db mennyi engedményt ad vagy tudom is én. Egy próbát megér. Kérdés lenne-e rá igény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Beszélek pár műanyagossal. Pl. Az apótuningos Attilát ismerem, megkérdezem tőle, hogy mondjuk ha kell 10 db mennyi engedményt ad vagy tudom is én. Egy próbát megér. Kérdés lenne-e rá igény. Ő lesz az utolsó aki bárkinek is kedvezményt add <_< :huh: :D :D A gond azzal van hogy nem lehet megcsinálni szépen....vagyis meglehet csak a rögzítés nem lesz jó és nem fog ott maradni a helyén....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Ő lesz az utolsó aki bárkinek is kedvezményt add <_< :huh: :D :D A gond azzal van hogy nem lehet megcsinálni szépen....vagyis meglehet csak a rögzítés nem lesz jó és nem fog ott maradni a helyén....... Miért gondolom azt hogy van negatív tapasztalatod? :lol: :D :D Szerintem a rögzítés része a legkevesebb, mert ha már szép és végre nem lyuk van hátul, akkor már fel lehet rögzíteni úgy hogy ne legyen egyszerű leszedni, elhagyni stb. Egy pánt mögé lemezből vagy szélvédőragasztó, vagy akármi ami ott tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Miért gondolom azt hogy van negatív tapasztalatod? <_< :huh: :D Szerintem a rögzítés része a legkevesebb, mert ha már szép és végre nem lyuk van hátul, akkor már fel lehet rögzíteni úgy hogy ne legyen egyszerű leszedni, elhagyni stb. Egy pánt mögé lemezből vagy szélvédőragasztó, vagy akármi ami ott tartja. akkor már egyszerűbb ha elviszed és bemüanyagoztatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Miért gondolom azt hogy van negatív tapasztalatod? <_< :huh: :D Szerintem a rögzítés része a legkevesebb, mert ha már szép és végre nem lyuk van hátul, akkor már fel lehet rögzíteni úgy hogy ne legyen egyszerű leszedni, elhagyni stb. Egy pánt mögé lemezből vagy szélvédőragasztó, vagy akármi ami ott tartja. Mert kb 10 éve ismerem,és nem bántásból de nála sz@rrágobb embert nem nagyon ismerek :P :D :D :lol: Néz megy egy gyárit,és rájössz mire gondolok.....Egyszerübb befalaztattni és akkor nem lopják el,és nem is hagyod el....de ha rám hallgatsz ezt se az Attilával csináltatod meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 akkor már egyszerűbb ha elviszed és bemüanyagoztatod. Erre én is gondoltam. Csak az kb ugyan annyi mintha megvenném a gyári takarót. Viszont ha legyártatok többet akkor lehet le tudom nyomni a felére a darabárat, és az akkor már nem is olyan mindegy hogy 12-18 ezer/db vagy 5-7 ezer/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Mert kb 10 éve ismerem,és nem bántásból de nála sz@rrágobb embert nem nagyon ismerek :lol: :D <_< :huh: Néz megy egy gyárit,és rájössz mire gondolok.....Egyszerübb befalaztattni és akkor nem lopják el,és nem is hagyod el....de ha rám hallgatsz ezt se az Attilával csináltatod meg :D Megfogadom a tanácsodat, körbeérdeklődöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 amúgykereslet biztos lenne rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Lanti...tegnap hívtalak is, meg Lurdiba sem mentem...mert bealudtam...és 11-kor már nem volt kedvem... <_< Ma éjszakás leszek, ha kő a zseton, ugorjatok be érte... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Lanti...tegnap hívtalak is, meg Lurdiba sem mentem...mert bealudtam...és 11-kor már nem volt kedvem... <_< Ma éjszakás leszek, ha kő a zseton, ugorjatok be érte... :D nem hívtál :huh: bemegyünk szerintem! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 nem hívtál :huh: bemegyünk szerintem! köszi de...de...de...tényleg hívtalak...azújszámodon... Most tényleg nem láttad???? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 de...de...de...tényleg hívtalak...azújszámodon... Most tényleg nem láttad???? <_< wazz akkor te hívtál de az reggel 10:49kor volt... annyira ismerős volt a szám :huh: beírlak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts