Xray Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 MIcsoda rugalmas hírdetés!!!! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 nem tudom, hogy számoldat de egy teli lakatolás tuti h kell, köszöbökkel ivekkel stb Ezekre számítok... Kérdés hogy a hátsólöki alatt mi a helyzet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ezekre számítok... Kérdés hogy a hátsólöki alatt mi a helyzet... :huh: nincs semmi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 nincs semmi! <_< Na az elég nagy baj lenne. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Igazából nekem nem kell erősebb autó, mert ez is bőven sok... Nekem csak a lefújóhang tetszik de az iszonyatmód. :huh: Olyat nem lehet hogy marad 150ló de van lefújóhang? <_< :D :D :lol: Lehet kapni olyan b@szást amit a kipufogóra szerelsz és bov szerűen szisszen.....szarvajlingon tuti népszerű lennél vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Lehet kapni olyan b@szást amit a kipufogóra szerelsz és bov szerűen szisszen.....szarvajlingon tuti népszerű lennél vele :D :huh: Látom azért itt sem mindenki érti a tréfát... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Igen, kb ennyire számoltam én is... + azok a dolgok amik majd menet közben derülnek ki... Remélem nem lesz sok meglepi közben... <_< Ez csak a fény és a lakatolás...plusz ez meg az az összerereléshez...... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Lehet kapni olyan b@szást amit a kipufogóra szerelsz és bov szerűen szisszen.....szarvajlingon tuti népszerű lennél vele :D Norbinak 3 van a.....mosogatógép mellett <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ez csak a fény és a lakatolás...plusz ez meg az az összerereléshez...... <_< :D Úgy vagyok vele ahogy szerintem régen Te... Kerül amibe kerül de meg lesz csinálva. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 :huh: Látom azért itt sem mindenki érti a tréfát... <_< Dehogynem, postoltam is ma a vicces képek topikba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Norbinak 3 van a.....mosogatógép mellett <_< :huh: :D neki a mosogatógép meg a hütő fújle :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Úgy vagyok vele ahogy szerintem régen Te... Kerül amibe kerül de meg lesz csinálva. <_< Ez volt anno...de most már biztos nem nyúlnék hozzá.....jó volt úgy ahogy volt....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Jah én is ilyen naív tervekkel indultam, aztán nézd meg hol állok :D <_< :huh: Hát sajnos nem teljesen... A télen egy hosszabb állás kezdődik a kocsinak... ugyanis azt tervezem hogy darabokra szedetem és mindent megcsináltatok/kicseréltetek benne amit szükséges... Kap egy új fényezést, karosszériázást, meg egy kicsit a motort is felújítjuk... és a belsejében is rendet szeretnék tenni végre... Úgyhogy most olyan létezik hogy "kocsira" malacpersely és abba dobálom bele az aprót... Remélem a télen összegyűlik elég pénz ahhoz hogy maradéktalanul meglegyen csinálva a kocsi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Jah én is ilyen naív tervekkel indultam, aztán nézd meg hol állok :D <_< :huh: Lehet, hogy a munkahelyed előtt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szonik, az a c20xe blokk nem jó amivel most jársz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szonik, az a c20xe blokk nem jó amivel most jársz? Jut eszmbe. 2000 Forint mindkettő, amit kérdeztél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szonik, az a c20xe blokk nem jó amivel most jársz? jarnék vele JOL tetted fel a kérdést és nem szétszedném Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szőrvízkár az szőrvízkár avan benne minden nemde ? :D Krákágyilemelő az lesz nálam, de csak azért mert visszahozom Istvánnak :D minek a motorháztető cseréjéhez krokodil? inkább egy orángután kéne, hogy tartsa <_< jóvanna, csak ha nem kell, akkor kirakom és inkább sört viszek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 A télen egy hosszabb állás kezdődik a kocsinak... ugyanis azt tervezem hogy darabokra szedetem és mindent megcsináltatok/kicseréltetek benne amit szükséges... Kap egy új fényezést, karosszériázást, meg egy kicsit a motort is felújítjuk... és a belsejében is rendet szeretnék tenni végre... Úgyhogy most olyan létezik hogy "kocsira" malacpersely és abba dobálom bele az aprót... Remélem a télen összegyűlik elég pénz ahhoz hogy maradéktalanul meglegyen csinálva a kocsi. <_< Ezt semmiképp sem ajánlom ha a fenti hsz-okból nem lett volna egyértelmű hogy ez bizony rossz ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 jarnék vele JOL tetted fel a kérdést és nem szétszedném Kár, hogy az NE nem jó, mert azt tudnék adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Lehet, hogy a munkahelyed előtt ? <_< Remélem hogy még bent :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ezt semmiképp sem ajánlom ha a fenti hsz-okból nem lett volna egyértelmű hogy ez bizony rossz ötlet. Ha rossz 5let ha nem ez lesz belőle. Nekem ez az autó sokáig meg fog maradni. Még amikor az 1.6 8v-ben ültem ez volt az álmom. Most részben teljesült. Már csak fel kell frankón újítani és kész is. Az hogy később megbánom az lehetséges. Tisztában vagyok azzal hogy ez egy öreg autó és költeni is bőven kell majd rá. De ha csak ülök benne és nem költök rá egyszer szétesik alattam. Nem akarom a bontós kollégákat mégegy GSi-vel támogatni. Inkább rendesen karbantartom és vélhetően sokáig autó lesz belőle. Ez a kocsi nekem hosszútávú befektetés most. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ezt semmiképp sem ajánlom ha a fenti hsz-okból nem lett volna egyértelmű hogy ez bizony rossz ötlet. Haaaaad csinálja. Senki ne álljon az inovációóóóóóóóóóóóóóóóó útjába <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 És mi a baja? Mármint a blokknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hát sajnos nem teljesen... A télen egy hosszabb állás kezdődik a kocsinak... ugyanis azt tervezem hogy darabokra szedetem és mindent megcsináltatok/kicseréltetek benne amit szükséges... Kap egy új fényezést, karosszériázást, meg egy kicsit a motort is felújítjuk... és a belsejében is rendet szeretnék tenni végre... Úgyhogy most olyan létezik hogy "kocsira" malacpersely és abba dobálom bele az aprót... Remélem a télen összegyűlik elég pénz ahhoz hogy maradéktalanul meglegyen csinálva a kocsi. <_< 5 kiló :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts