loree_gsi16v Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szerintem ezek a gsi felnik drágák. Azt írja, hogy egy szezont használt téligumma, de ha megnézitek a jobb képet igen csak meg van kopva <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szerintem ezek a gsi felnik drágák. Azt írja, hogy egy szezont használt téligumma, de ha megnézitek a jobb képet igen csak meg van kopva <_< :huh: :D Nekem van 4db GSi felnim eladó... Igaz azok mattfeketék... 30eFtért elvihető a 4db. Nincs semmi bajuk azokat használtam a Borbet-ek előtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szerintem ezek a gsi felnik drágák. Azt írja, hogy egy szezont használt téligumma, de ha megnézitek a jobb képet igen csak meg van kopva <_< :huh: :D Kizárt hogy ezek egyet futottak volna, nekem a nyárimon több minta van pedig a 4-edik szezont tapossák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Engem... Mer nem akarom hogy egy tank benzinből 200km-t mehessek csak... :lol: <_< 50nél a LET sem zabál :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 50nél a LET sem zabál :huh: :D :D Akkor azt a motort nekem teremtették. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Akkor azt a motort nekem teremtették. <_< hát mondjuk a LET-nél nem a fogyasztás a döntő tényező :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Még jó hogy az elektromos ablakra nem volt pénzed. :huh: Ebből is látszik, hogy annak árát már a "LET" malacperselybe rakja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 hát mondjuk a LET-nél nem a fogyasztás a döntő tényező :D Igazából nekem nem kell erősebb autó, mert ez is bőven sok... Nekem csak a lefújóhang tetszik de az iszonyatmód. :huh: Olyat nem lehet hogy marad 150ló de van lefújóhang? <_< :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Peesta osztán villáskulcsot meg crovát is vigyek vagy legalább az lesz nálad? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Igazából nekem nem kell erősebb autó, mert ez is bőven sok... Nekem csak a lefújóhang tetszik de az iszonyatmód. :huh: Olyat nem lehet hogy marad 150ló de van lefújóhang? <_< :D :D :lol: ird ki CD-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 ird ki CD-re <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 <_< :huh: :D :D Most még csak nevetsz....de ez a legolcsóbb és legmegbízhatóbb megoldás :P :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Ebből is látszik, hogy annak árát már a "LET" malacperselybe rakja <_< Hát sajnos nem teljesen... A télen egy hosszabb állás kezdődik a kocsinak... ugyanis azt tervezem hogy darabokra szedetem és mindent megcsináltatok/kicseréltetek benne amit szükséges... Kap egy új fényezést, karosszériázást, meg egy kicsit a motort is felújítjuk... és a belsejében is rendet szeretnék tenni végre... Úgyhogy most olyan létezik hogy "kocsira" malacpersely és abba dobálom bele az aprót... Remélem a télen összegyűlik elég pénz ahhoz hogy maradéktalanul meglegyen csinálva a kocsi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Most még csak nevetsz....de ez a legolcsóbb és legmegbízhatóbb megoldás :lol: <_< :huh: :D és akárhányszor lerughatod neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hát sajnos nem teljesen... A télen egy hosszabb állás kezdődik a kocsinak... ugyanis azt tervezem hogy darabokra szedetem és mindent megcsináltatok/kicseréltetek benne amit szükséges... Kap egy új fényezést, karosszériázást, meg egy kicsit a motort is felújítjuk... és a belsejében is rendet szeretnék tenni végre... Úgyhogy most olyan létezik hogy "kocsira" malacpersely és abba dobálom bele az aprót... Remélem a télen összegyűlik elég pénz ahhoz hogy maradéktalanul meglegyen csinálva a kocsi. :D még1 aki nem tanul, ugye coupe? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 és akárhányszor lerughatod neki :huh: És még tankolni se kell bele..... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hát sajnos nem teljesen... A télen egy hosszabb állás kezdődik a kocsinak... ugyanis azt tervezem hogy darabokra szedetem és mindent megcsináltatok/kicseréltetek benne amit szükséges... Kap egy új fényezést, karosszériázást, meg egy kicsit a motort is felújítjuk... és a belsejében is rendet szeretnék tenni végre... Úgyhogy most olyan létezik hogy "kocsira" malacpersely és abba dobálom bele az aprót... Remélem a télen összegyűlik elég pénz ahhoz hogy maradéktalanul meglegyen csinálva a kocsi. <_< Sok sikert :huh: .....de ha elfogadsz egy jó tanácsot,amíg nincs legalább 600e ft a kezedben addig neki se állj,mert akkor hosszú hónapokig nem lesz autód :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 még1 aki nem tanul, ugye coupe? <_< :huh: Van aki máséból,van aki a saját hibájából tanul...... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Sok sikert :huh: .....de ha elfogadsz egy jó tanácsot,amíg nincs legalább 600e ft a kezedben addig neki se állj,mert akkor hosszú hónapokig nem lesz autód :D Igen, kb ennyire számoltam én is... + azok a dolgok amik majd menet közben derülnek ki... Remélem nem lesz sok meglepi közben... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Van aki máséból,van aki a saját hibájából tanul...... :D :lol: és azért van köztünk egy aki nemtanul még a magáéból se! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Szerintem ezek a gsi felnik drágák. Azt írja, hogy egy szezont használt téligumma, de ha megnézitek a jobb képet igen csak meg van kopva lehet, hogy csak nála futottak 1 szezon, előtte másnál 4et. Vagy ment 70e km-t... Igazából nekem nem kell erősebb autó, mert ez is bőven sok... Nekem csak a lefújóhang tetszik de az iszonyatmód. :D Olyat nem lehet hogy marad 150ló de van lefújóhang? <_< :D egy lestrapált LET az ideális neked. Talán még megvan 150 ló, és lefújót is hallgathatsz. :huh: Peesta osztán villáskulcsot meg crovát is vigyek vagy legalább az lesz nálad? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Igen, kb ennyire számoltam én is... + azok a dolgok amik majd menet közben derülnek ki... Remélem nem lesz sok meglepi közben... <_< nem tudom, hogy számoldat de egy teli lakatolás tuti h kell, köszöbökkel ivekkel stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Peesta osztán villáskulcsot meg crovát is vigyek vagy legalább az lesz nálad? <_< Szőrvízkár az szőrvízkár avan benne minden nemde ? :huh: Krákágyilemelő az lesz nálam, de csak azért mert visszahozom Istvánnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Egyébként én valamilyen szinten előnyből indulok hozzátok képest... Se nő, se gyerek, se ház, se villanyszámla, se fűtésszámla... :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Engem... Mer nem akarom hogy egy tank benzinből 200km-t mehessek csak... :D <_< Tegyél bele akkor 1.7TD-t :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts