mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Hát ma megállt alattam az Astra sajna. Azaz leszedtem az aksisarut a pénteki chek control miatt és úgy 10 perc elteltével visszaraktam. Na azóta nem megy a vas, benya van, szikra van, forgatja de semmi más. Biztik jók. Kadett c20xe-hez csak Kadett computer jó? Nemtom mi lehet a baj, minden lenullázódott ugye de ennyi. Elég tanácstalan vagyok most sajna. :lol: :lol: Zavart a sárga lámpa ? :lol: Mármint az Astra-hoz jó-e a Kadett-é ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 immo vagy riasztó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 immo vagy riasztó? kadett é nem jo astrához és forditva ... nem immmo nem riaszto .... mas ....a computer Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 kadett é nem jo astrához és forditva ... nem immmo nem riaszto .... mas ....a computer a kérdés arra vonatkozott, hogy nem tilt-e le valami ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 itt a rövidített gátló miatt gondolom nagyobb ültetésre gondoltak.. a kis naivak... :D :lol: :lol: Mit akarnál te ültetni?! ha beülnek 2-3-an, akkor már így is vonszolja a hátúlját a földön.. mint tegnap este olyan 19:50 körűl újpest központban volt szerencsém látni. :lol: Ott jöttél el mellettem.. randa melósruhába voltam... megálltál a központól az első lámpánál(Ady elött), de mire melléd értem volna, pont sárgát-zöldet kaptál... igaz, nem futottam oda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 a kérdés arra vonatkozott, hogy nem tilt-e le valami ... gondoltam erre is, immo nincs benne csak riasztó, de azt ki be kapcsolgattam mégse indúlt el. A Kadett computert meg azért kérdeztem mert Kadett moci van az Astrában, ugyanis gyárilag c18xe volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mit akarnál te ültetni?! ha beülnek 2-3-an, akkor már így is vonszolja a hátúlját a földön.. mint tegnap este olyan 19:50 körűl újpest központban volt szerencsém látni. :lol: Biztos Auchan járat vóóóót.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Biztos Auchan járat vóóóót.. :lol: :lol: mentetek rajozni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Biztos Auchan járat vóóóót.. :lol: :lol: köszönjük emese! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 köszönjük emese! :lol: Igazán nincs mit Öcsisajt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Igazán nincs mit Öcsisajt... :lol: dogozol genya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 dogozol genya? bocsánnat "dogozol" genya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 van, aki úgy hívja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 dogozol genya? jah... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2351170_opel_astra_1992 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2351170_opel_astra_1992 Ráérzett az árára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2351170_opel_astra_1992 "angel eyes első-hátsó lámpával" Valaki villantson már egy képet hátsó Angelről, mert még nem hallottam ilyenről. (Persze én tudatlan vagyok GSi témában) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 "angel eyes első-hátsó lámpával" Valaki villantson már egy képet hátsó Angelről, mert még nem hallottam ilyenről. (Persze én tudatlan vagyok GSi témában) ilyenre szokták mondani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Aham. Én ezt eddig csak Lexus Style-ként ismertem... Mindíg tanul az ember. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2351170_opel_astra_1992 Norbi első lökőse is így nézne ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 ilyenre szokták mondani http://www.deviltuning.hu/images/termekek/1434n_22500.jpg Hát iylet benem tennék hátra :lol: Az MTS-t vagy az Irmchert azt naná hogy bedobnám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hát iylet benem tennék hátra :lol: Az MTS-t vagy az Irmchert azt naná hogy bedobnám! :lol: És mi van azzal hogy gyári lesz az autó,semmi tuning??????????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 És mi van azzal hogy gyári lesz az autó,semmi tuning??????????? :lol: Hát... jogos a kérdés ,,, nemtudom így a fényszorók esetében lehet tehetek egy kis kivételt ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Akármennyire is , de Soniqnak valahol igaza van,,, van egy kis öröm az autóépítésben,,, de a mocihoz télleg nem akarok nyulni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 de a mocihoz télleg nem akarok nyulni! :lol: Gyári turbó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts