Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 jaj pont Te ne.... :lol: :lol: :lol: :D Egyszer nem volt még olyan, hogy én a Detti miatt nem mentem volna valahova...ha nem vagyok ott valahol, akkor annak más oka van...mondjuk pl fáradta vagyok...meg tudod, nekünk nem csak abban merül ki a freetime meg buli, hogy elmegyek a Lurdíhoz ücsörögni...mi eljárunk moziba, bulizni, dartsozni, kirándulni, stb...nem az Auchanba járunk kikapcsolódni...mint egyesek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Egyszer nem volt még olyan, hogy én a Detti miatt nem mentem volna valahova...ha nem vagyok ott valahol, akkor annak más oka van...mondjuk pl fáradta vagyok...meg tudod, nekünk nem csak abban merül ki a freetime meg buli, hogy elmegyek a Lurdíhoz ücsörögni...mi eljárunk moziba, bulizni, dartsozni, kirándulni, stb...nem az Auchanba járunk kikapcsolódni...mint egyesek... :lol: :lol: ahogy érzed :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 ahogy érzed :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Milesz itt lassan banyek Maunika só? :lol: :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Milesz itt lassan banyek Maunika só? :lol: :lol: :D :lol: :D Még egyedül is több fogam van, mint az ott egy nap alatt fellépőknek összesen...és ebben a Móúnika is benne van... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 bontódik a let... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 bontódik a let... :lol: hipp-hopp és máris hovaLETt :lol: amugy ez sonique-é? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 hipp-hopp és máris hovaLETt :lol: amugy ez sonique-é? aha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 aha... gondolom majd ebájon eladja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 :lol: :lol: Öngyilkosok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na de most egy C asciban figyel...amúgy vagy csüt vagy pénteken kint volt vele L-nál... és ott figyel alatta a bölcsö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 :lol: :lol: igazan jo szorakozas .. ez legalabb olyan jo érzés lehet mint egy 400Le kocsiban ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Egyszer nem volt még olyan, hogy én a Detti miatt nem mentem volna valahova... Jönni nem is jöttél,de menni mentél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Jönni nem is jöttél,de menni mentél! :lol: Te már csak tudod...blicccmen... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 és ott figyel alatta a bölcsö Ahogy mondja kérem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 :D :D Vazzzze milyen hangja van :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Vazzzze milyen hangja van :lol: :lol: :lol: nem a hangja a LOL hanem hogy mikép lehet vele minden eröfeszités nélkül keresztbe autozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Te már csak tudod...blicccmen... :lol: :D :D Kevés vagy Csoki :lol: !Ott engem nem az asszony korlátozott be,hanem az agyas fönököm bevállalt egy banki melót,amit ugye csak akkor lehet,ha a bank zárva van.Így csakis szombaton tudtuk csinálni.Sajna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 tényleg valaki ajándékozzon meg egy alapméretes C20Xe blokkal .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 tényleg valaki ajándékozzon meg egy alapméretes C20Xe blokkal .... Na ez a Mission Impossible! :lol: Sőt...legyen Cosworth hf is...ha már lúd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Kevés vagy Csoki :lol: !Ott engem nem az asszony korlátozott be,hanem az agyas fönököm bevállalt egy banki melót,amit ugye csak akkor lehet,ha a bank zárva van.Így csakis szombaton tudtuk csinálni.Sajna... :lol: Hát kinek mi jut...van akinek a f.sz...van akinek a p.na... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 kukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Na ez a Mission Impossible! :lol: Sőt...legyen Cosworth hf is...ha már lúd... Cossi Hf böl van itthon 2is nekem csak egy üres XE blokk kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Cossi Hf böl van itthon 2is nekem csak egy üres XE blokk kell Mértnem kérdezed meg Demot? lehet van alapméretes blokja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts