Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 felhivtam a karaszy-t koni első 5cm rövidített tornyról állítható 34k/db... háhá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 felhivtam a karaszy-t koni első 5cm rövidített tornyról állítható 34k/db... háhá :lol: listaár de azért olcsóbban is adja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Robi is ment a 284lovas 1esgolffal szerintem eladó az ERG :lol: tényleg nagyon kemény volt,hiányzott már ez az érzés..... :lol: ,de ettől még nem eladó ERG,csak az XE és kell az a LET :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Robi is ment a 284lovas 1esgolffal szerintem eladó az ERG :lol: tényleg nagyon kemény volt,hiányzott már ez az érzés..... :lol: ,de ettől még nem eladó ERG,csak az XE és kell az a LET :lol: Szerintem múltkor ezt láttuk a Kerepesin fel le menni...tényleg brutál...(1 fehér golf? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Szerintem múltkor ezt láttuk a Kerepesin fel le menni...tényleg brutál...(1 fehér golf? ) aha ja..... :lol: nemsokárt nitro-s lesz.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 aha ja..... :D nemsokárt nitro-s lesz.... :lol: Gondolom kell bele,mert szarul megy. :lol: Száguldó koporsó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Gondolom kell bele,mert szarul megy. :lol: Száguldó koporsó... :lol: naja...ilyenkor nem arra gondolok,hogy mindjárt meghalok :lol: elég rendesen igénybeveszi a kasznit ez a motor...még nincs benne elöl toronymerevítő se alul,se felül....de igazából be kéne csövezni...mondtam a havernak,erre válasz,áá az plusz súly...itt jegyezném meg,hogy a verdában padlókárpit sincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 felhivtam a karaszy-t koni első 5cm rövidített tornyról állítható 34k/db... háhá :lol: Miért kell rövidített? Felüt a sima? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 naja...ilyenkor nem arra gondolok,hogy mindjárt meghalok :lol: elég rendesen igénybeveszi a kasznit ez a motor...még nincs benne elöl toronymerevítő se alul,se felül....de igazából be kéne csövezni...mondtam a havernak,erre válasz,áá az plusz súly...itt jegyezném meg,hogy a verdában padlókárpit sincs :lol: Nem okoskodni akarok,de ha pl egy nitró rugásnál majd széttépi a mocitartókat vagy kasztni nem bírja,hogyan marad életben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Miért kell rövidített? Felüt a sima? én is bettennék a helyedben Lanti egy 6cm-es ültetőt,az 15öseiddel már úgy sem fogsz tudni közlekedni vele,pláne ahogy te mész :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Nem okoskodni akarok,de ha pl egy nitró rugásnál majd széttépi a mocitartókat vagy kasztni nem bírja,hogyan marad életben? :lol: Azért ez nem olyan mint az FF-ben...hogy gomb megnyom majd beszűkül a tér...szépen kell progizni a shot-ot, és akkor csak szépen gyorsul...gyorsul...majd felszáll... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Azért ez nem olyan mint az FF-ben...hogy gomb megnyom majd beszűkül a tér...szépen kell progizni a shot-ot, és akkor csak szépen gyorsul...gyorsul...majd felszáll... :lol: Figy.Neked is volt már villáskulcs a kezedben.Vagy legalábbis kávét főztél már mühelyben! :lol: Szal ha nem merevíti ki nem sokéig fogja bírni a kasztni.Fémfáradás szépen elintézi majd.Kérdés csak a mikor. Végülis nem téma,csak ne épp melettem csattanjon majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Figy.Neked is volt már villáskulcs a kezedben.Vagy legalábbis kávét főztél már mühelyben! :lol: Szal ha nem merevíti ki nem sokéig fogja bírni a kasztni.Fémfáradás szépen elintézi majd.Kérdés csak a mikor. Végülis nem téma,csak ne épp melettem csattanjon majd. tök 8, hogy 280 Le + nitro, vagy 350 LE amit mindig kap...ott volt Laller Vekije, aminek a mocija most egy C asciban figyel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 tök 8, hogy 280 Le + nitro, vagy 350 LE amit mindig kap...ott volt Laller Vekije, aminek a mocija most egy C asciban figyel... :lol: azt is megsasolnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 tök 8, hogy 280 Le + nitro, vagy 350 LE amit mindig kap...ott volt Laller Vekije, aminek a mocija most egy C asciban figyel... :lol: Persze persze,csak azért az A veki kasztnija más.A bölcső sokmindent képes elviselni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Persze persze,csak azért az A veki kasztnija más.A bölcső sokmindent képes elviselni. Na de most egy C asciban figyel...amúgy vagy csüt vagy pénteken kint volt vele L-nál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 azt is megsasolnám :lol: Kint szok lenni Lurdyban most is kint volt csak papírqtyák vagytok és hazamentetek nyolckor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 dikkmá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 dikkmá :lol: Menjen vki csináltassa meg Robival a bringáját mert túl sok ideje van fórumozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 én is bettennék a helyedben Lanti egy 6cm-es ültetőt,az 15öseiddel már úgy sem fogsz tudni közlekedni vele,pláne ahogy te mész :D :lol: majd lassan megyek :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 majd lassan megyek :lol: :lol: :lol: oké-oké,én is mindíg ezt mondom az asszonynak :D de nekem nem kell hazudnod én nem vagyok a csajod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 oké-oké,én is mindíg ezt mondom az asszonynak :lol: de nekem nem kell hazudnod én nem vagyok a csajod :D hát az tuti h lesz 1-2 karter csere mire megszokom.. dehát többisveszett.......... :D :D nekem nem kell otthon hazudni :D :D Diny, coupe :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 de nekem nem kell hazudnod én nem vagyok a csajod :D :lol: :lol: :lol: de gecliiiiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 nekem nem kell otthon hazudni :lol: :D Diny, coupe :lol: :lol: köhöm...köhöööm... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 köhöm...köhöööm... :D :D jaj pont Te ne.... :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts