Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Gondolom kell bele,mert szarul megy. :lol:

Száguldó koporsó... :lol:

naja...ilyenkor nem arra gondolok,hogy mindjárt meghalok :lol: elég rendesen igénybeveszi a kasznit ez a motor...még nincs benne elöl toronymerevítő se alul,se felül....de igazából be kéne csövezni...mondtam a havernak,erre válasz,áá az plusz súly...itt jegyezném meg,hogy a verdában padlókárpit sincs :D

Megosztás:

naja...ilyenkor nem arra gondolok,hogy mindjárt meghalok :lol: elég rendesen igénybeveszi a kasznit ez a motor...még nincs benne elöl toronymerevítő se alul,se felül....de igazából be kéne csövezni...mondtam a havernak,erre válasz,áá az plusz súly...itt jegyezném meg,hogy a verdában padlókárpit sincs :lol:

Nem okoskodni akarok,de ha pl egy nitró rugásnál majd széttépi a mocitartókat vagy kasztni nem bírja,hogyan marad életben? :lol:

Megosztás:

Nem okoskodni akarok,de ha pl egy nitró rugásnál majd széttépi a mocitartókat vagy kasztni nem bírja,hogyan marad életben? :lol:

Azért ez nem olyan mint az FF-ben...hogy gomb megnyom majd beszűkül a tér...szépen kell progizni a shot-ot, és akkor csak szépen gyorsul...gyorsul...majd felszáll... :lol:

Megosztás:

Azért ez nem olyan mint az FF-ben...hogy gomb megnyom majd beszűkül a tér...szépen kell progizni a shot-ot, és akkor csak szépen gyorsul...gyorsul...majd felszáll... :lol:

Figy.Neked is volt már villáskulcs a kezedben.Vagy legalábbis kávét főztél már mühelyben! :lol:

Szal ha nem merevíti ki nem sokéig fogja bírni a kasztni.Fémfáradás szépen elintézi majd.Kérdés csak a mikor.

Végülis nem téma,csak ne épp melettem csattanjon majd.

Megosztás:

Figy.Neked is volt már villáskulcs a kezedben.Vagy legalábbis kávét főztél már mühelyben! :lol:

Szal ha nem merevíti ki nem sokéig fogja bírni a kasztni.Fémfáradás szépen elintézi majd.Kérdés csak a mikor.

Végülis nem téma,csak ne épp melettem csattanjon majd.

tök 8, hogy 280 Le + nitro, vagy 350 LE amit mindig kap...ott volt Laller Vekije, aminek a mocija most egy C asciban figyel... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.