Albert Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 :lol: Eladó topik asconához keresek bármilyen alkatrészt amit nem aszkonából szedtek ki című fejezet ajánlanám figyelmedbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Eladó topik asconához keresek bármilyen alkatrészt amit nem aszkonából szedtek ki című fejezet ajánlanám figyelmedbe. Olvastam vazze! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Olvastam vazze! :lol: Botrány mekkora gyökér dumálnékvele (főleg most főleg így) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Botrány mekkora gyökér dumálnékvele (főleg most főleg így) Mi van?Mi baj van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Mi van?Mi baj van? :lol: Ja semmi nyugimáá csak késő van és itt volt Robi (magyarul ittunk :lol: ) Szmájlikat nem mindig használom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Ja semmi nyugimáá csak késő van és itt volt Robi (magyarul ittunk :lol: ) Szmájlikat nem mindig használom :lol: Má' megijedtem vazee! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Má' megijedtem vazee! :lol: nyugi neféljtőlem semmi okod rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Figyelj csávó. Egy 4 éves gyerek volt, nem egy kislány :lol: Ne terelj Píístám, ilyen amikor bevádolják az embert :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Ne terelj Píístám, ilyen amikor bevádolják az embert :lol: :lol: Legszebb öröm a káröröm mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Ne terelj Píístám, ilyen amikor bevádolják az embert :lol: :lol: Hány éve flesseltek ezen a pedofeelingen? Ha Gabi megránt egy fiatal lányt (aki azért 14 almúlt mert azalatt bűncselekmény) akkor mivan? Csaj tanul az esetből Gabinak meg volt 1 jó estéje. És? De hogy kb 3 éve ez a téma hogy Gabi pedo amikor max néha ránéz pár fiatalabb lányra ez kész. Nekem is egy ismerősöm most 17 /hopp már 18 szülinapja volt/, készül idén misshungaryre, asszem mindenki mind a tíz ujját és simán ha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 asszem mindenki mind a tíz ujját és simán ha... Az hogy egy csaj jól néz ki,nem garancia semmire...sőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Ne terelj Píístám, ilyen amikor bevádolják az embert :D :lol: Te kislánynak látod, én gyereknek, ennyi :lol: :lol: :D "Bevádolásról" pedig kérdez meg Nikit, vagy Voszit nyugodtan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 szerintem Gabi csak irígykedett a Pistára, pedig nem is volt rá oka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Agressor Andris megcsinálta a coupe astrájára.....1nap megállította a rendör,és azt mondta ha nem szedi le akkor ugrik a forgalmi......Amúgy meg a xenon se villágított át rajta rendesen....Pedig jó ötletnek tünt :lol: :lol: Nekem még nem szóltak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Éjjjen aszzz iffyou páárrr :lol: :lol: Sok boldogságot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 tudja valaki mekkora aksi fér el a gsi-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 tudja valaki mekkora aksi fér el a gsi-be? Enyémben asszem 65 Ah-s van ha jóltudom! De lehet nagyobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Enyémben asszem 65 Ah-s van ha jóltudom! De lehet nagyobb! 55ah szerintem elég de konkrétan a méretére gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Gelkoval k. jót gitároztunk :-D na az valami hatalmas élmény volt :lol: nem tudom mit és hogyan de jól szólt :lol: az se volt semmi mikor visszaraboltuk a mennyasszonyt és a Antival lógtunk ki a hátsó ablakon...ment a supermenezés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 55ah szerintem elég de konkrétan a méretére gondoltam :lol: Most megyek le , lemérem neked :lol: Amúgy azé van ekkora mert ez ingyé volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 tudja valaki mekkora aksi fér el a gsi-be? Hosszra 270 körül biztosan. (Ez egy 70Ah-s volt nekem.) Magassága 195 asszem és 175 a szélessége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Hosszra 270 körül biztosan. (Ez egy 70Ah-s volt nekem.) Magassága 195 asszem és 175 a szélessége. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...406c&s=5734 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 :lol: :lol: :D da beszt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2344498_opel_ka...ibra_astra_1991 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts