Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Most őszintén... mi az a módosítás a kocsin ami a rendőröknek tetszik? :lol: :D

A 2 nap alatt 4 szer igazoltattak, egy rendőr kötött bele a helyzetjelzőmbe. Miért zöld??? hangzott el a kérdés! (amúgy bunkó volt) Mondom azé zöld mert kék volt csak kifakult,,,, :lol: :lol: D.Földvárona barátom volt,, megálít má vigxorog mikor közel értem , mondja miujság?? mondom,, megyünk BP re a haverokhoz aztmondja akkor jó utat :D

Megosztás:

Nem, mer ez nem fóliázva van hanem rá van rakva a 2103as lada duplakörlámpája egy undorító maszkkal. :lol:

Agressor Andris megcsinálta a coupe astrájára.....1nap megállította a rendör,és azt mondta ha nem szedi le akkor ugrik a forgalmi......Amúgy meg a xenon se villágított át rajta rendesen....Pedig jó ötletnek tünt :lol: :lol:

Megosztás:

Agressor Andris megcsinálta a coupe astrájára.....1nap megállította a rendör,és azt mondta ha nem szedi le akkor ugrik a forgalmi......Amúgy meg a xenon se villágított át rajta rendesen....Pedig jó ötletnek tünt :lol: :lol:

Volt egy srác Ringtalin is... phtibi volt a nicke sztájlingon de úgynézem leszedte magát. Számlapokat gyártott... Asszem övé a Benett számlap... Nah neki is le volt sötétítve az első lámpája... zsírul nézett ki, aztán hogy használni hogy lehetett azt nem tudom... :lol:

Megosztás:

Hű de kihalt a fórum már maj' hét órája semmi :lol:

Viktor "tárgyalásán" voltunk. :D Életfogytigot kapott :D

Most értem haza nemrég, kemény iccaka volt :lol:

Patyi Laciról nem is hittem volna, hogy ilyen nagy bulimájszter. :lol:

Ezúton is gratula az ifjú párnak!!! :D

Megosztás:

Viktor "tárgyalásán" voltunk. :lol: Életfogytigot kapott :D

Most értem haza nemrég, kemény iccaka volt :lol:

Patyi Laciról nem is hittem volna, hogy ilyen nagy bulimájszter. :lol:

Ezúton is gratula az ifjú párnak!!! :D

Sok boldogságot nékik :D

Iszonyat nagy buli volt :D :D

Megosztás:

Píísta installálja a megfelelő figyelemfelkeltő eszközt a menyasszonyi autóra :D

lagzi1.jpg

A menyasszonyi autó :D

lagzi2.jpg

Era és Viktor az autóban :lol:

lagzi3.jpg

És persze van egy sorozatom Píístáról, ahol egy kiskorú lánnyal ropja, úgyhogy ennek fényében b@szogasson a továbbiakban engem :D :lol: :lol:

Megosztás:

Hehe Viktor így jártál sebaj majd következő életedben nem hibázol :lol: Gratula :lol:

Grillpartyzunk Racceval nálunk ha kedvet érez valaki jöjjön, gondolok itt elsősorban a közel lakókra pl Anti QP Pehi de tőlem jöhet akárki csak hozzon magának húst meg piát. Most kezdjük, egy óra múlva lesz parázs legkorábban.

Megosztás:

Gratulálunk az ifjú párnak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rend éber őrei ma megint lecsaptak, ennél feltünőbbek nem is lehettek volna gondoltam szólok h nem így kéne de akkor bizti szétszedik a kocsit.

Szóval bekanyarudtam 30 as övezetű utcánkba, ezelött kb 100 m-re jött mögöttünk a rendőr aki nemrég fordult mögém, majd mikor az utcánkhoz ért megállt az út közepén nézett egy ideig hogy hová mehetek aztán továbbhajtott a melletünk lévő utcába és lámlám mikor ráfordultam a hátsó bejáratunkhoz vezető utcára már mögöttem is volt villogott mint a körhinta, megálltam, kérdezi h mér osununk az utcában(még1x mondom 30-as övezet, és már 4x ezért állítottak meg) és h merre lakunk, rámutatok az 50m-re lévő házunkra de azért még adatokat is megnézte bizti ami bizti.

Aztán kérdezi, már papírokkal, a kezében h van-e az autón műszaki, mekkora motor van benne1.3-1.6???, öné e az autó, mindezt forgalmival a kezében.......

áhhhh én ezekhez túl egyszerű ember vagyok

monjuk ha vmi sara lenne vkinek és így"követnék vagymi" hűlt helyét sem látnák ilyen módszerekkel

Megosztás:

Zoli de akkor nem lett semmi végül? Mondtad hogy egyhárom és csá. Emléxem: "Mér megy ilyen lassan?" "Mer harmincas övezet" "Hö? :lol: "

Pista ok hogy öreg autó környékén fexik vki az Te vagy de öltönyben? :lol:

Pista Zoli, Titeket is szívesen látlak nálunk - nem laktok messze nehogyaszongyátok :lol:

Megosztás:

Zoli de akkor nem lett semmi végül? Mondtad hogy egyhárom és csá. Emléxem: "Mér megy ilyen lassan?" "Mer harmincas övezet" "Hö? :lol: "

Nem volt semmi, nyomozó volt vagy mi, csak olyan amatőrnek tűnt az én szemszögemből, vagy csak lehet túl sok harmadik műszakot néztem :lol:

Lassan megyek azt megkérdezik mért, de ház elöl kocsit ellpo6nak meg kertből biciklit nyugottan.

Grillezést kihagyjuk de még nyárzázó összeröffenést kéne okozni esetleg még nálunk is :lol:

Megosztás:

Grillpartyzunk Racceval nálunk ha kedvet érez valaki jöjjön, gondolok itt elsősorban a közel lakókra pl Anti QP Pehi de tőlem jöhet akárki csak hozzon magának húst meg piát. Most kezdjük, egy óra múlva lesz parázs legkorábban.

Köszi szépen...de most keltem... :lol: :lol:

Meg igazán szomjas sem vagyok... :lol:

Megosztás:

Köszönjük szépen! Télleg egetrengető party volt , köszönjük mindenkinek, aki megjelent ,és emelte az est fényét, ill. a reggel 7-es tequilla után inkább csak a homályt.

1 napot aludtam mire másnapos lettem végre, rájöttem, hogy tök jó másnaposnak lenni, mert ami előtte volt, azt nemtom mi volt, de kb mintha 1 Mig 29 nyélgázon lett volna a fejemben. Gelkoval k. jót gitároztunk :-D

Üdv mindenkinek!

Megosztás:

Köszönjük szépen! Télleg egetrengető party volt , köszönjük mindenkinek, aki megjelent ,és emelte az est fényét, ill. a reggel 7-es tequilla után inkább csak a homályt.

1 napot aludtam mire másnapos lettem végre, rájöttem, hogy tök jó másnaposnak lenni, mert ami előtte volt, azt nemtom mi volt, de kb mintha 1 Mig 29 nyélgázon lett volna a fejemben. Gelkoval k. jót gitároztunk :-D

Üdv mindenkinek!

KÉPEKET KÖVETEL A NÉP! :lol:

Megosztás:

Eltakarítottam a romokat. Teve is segített hogy bosznámeg :lol: .

Vktr azt szeretném megkérdezni hogy ha reggelhétkor még tekiláztál akkor hogy volt a nászéjszaka? Mer már csak mer azér már érted a kettő vágood.. vagy tekila reggel hétkor vagy Q-rush.... (legalábbis nálam aztán nemtom csak azérkérdem). Köv esküvődre híjjámeg engemis ottleszek :lol:

Grillpartyra jelentkezés lezárult, már ne jöjjön senki, kénytelen voltam pócvágenkonszernel átvészelni a vacsit. Robi is ment a 284lovas 1esgolffal szerintem eladó az ERG :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.