Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Milyen kemény, hogy mind a 3 kereke amelyik nem aszfalton áll kapar indulásnál :lol:

ami igazán megfogott benne az a szine :lol:

pont ezért írta, hogy még nincs befejezve...

Elküldve
pont ezért írta, hogy még nincs befejezve...

Ami jól működik ahhoz nem szabad hozzányulni :lol: Ezt neked kellene a legjobban tudni, hisz villamosmérnököknél ez a szlogen, nem? :lol:

Elküldve
Nem hozol reggelit? Töküres a hűtő és rohadt lusta vagyok elvánszorogni a sarokig az éjjelnappaliba :lol:

Akkor ma méregtelenítesz :lol: :lol:

Elküldve
"Az okosság végett!!!"

Valaki értelmezze ezt a mondatot légy szives.......

A felfúrás az okosság, és amiatt bejáratós. :lol:

Engem a szigorúan kigyúrt jobban érdekelne. :lol: Én is szeretném szigorúan kigyúrni az autómat. :lol:

Elküldve
Azt szeretném kérdezni hogy erre a ferraris banzájra jönne-e ki valaki a ringre.

Menni lehet mennénk.. bár nem tom ráérünk-e, no meg asszem elég húzós az ára is :lol:

Na ez teljesen megéri, szép, erős, ócccsó :lol: :lol: :D :D :D

LOL a vicc az, hogy végülis ahogy néztem, rájöttem, ráadásúl ismerem is gyereket.. (fél)rokon :D

Igaz, nem igazán tartjuk a kapcsolatot

Elküldve
"Az okosság végett!!!"

Valaki értelmezze ezt a mondatot légy szives.......

Az még semmi,de ez?

műszakit és zöldkártyát elötted csinálom meg ha kéred!!!!
:lol:
Elküldve
A fekete első FK lámpákat hogy fújhatták meg ilyen szépre, mert ha tudnám akkor ilyet vennék és lefesteném :lol: :lol: :D

Múltkor valaki linkelt egy oldalt ahol volt egy Omegáról kép aminek az első lámpája be volt sötétítve... Az nagyon frankón nézett ki. :lol:

Elküldve
Múltkor valaki linkelt egy oldalt ahol volt egy Omegáról kép aminek az első lámpája be volt sötétítve... Az nagyon frankón nézett ki. :lol:

Jól néz ki csak sötétben cart sem látsz vele.

Én már csak tudom.

11607362.jpg

Elküldve
Vagy mivel az angel tompított része projektoros, így csak egy kis kört kéne kihagyni a fóliából amin ki tudna világítani... :lol: :lol:

Iszonyat bután nézne ki,másrészt a rendőröknek biztos tetszene. :lol:

Elküldve
Iszonyat bután nézne ki,másrészt a rendőröknek biztos tetszene. :lol:

Most őszintén... mi az a módosítás a kocsin ami a rendőröknek tetszik? :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.