Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Akkor hú de jó nekem! Ja, majd' elfelejtettem... De szar neked! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 jo kis astra Gsi Turbo 4x4 kicsit beteg még de jo lessz ez .... :lol: :D :D http://s131.photobucket.com/albums/p284/sh...26082008010.flv Milyen kemény, hogy mind a 3 kereke amelyik nem aszfalton áll kapar indulásnál :lol: ami igazán megfogott benne az a szine :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Milyen kemény, hogy mind a 3 kereke amelyik nem aszfalton áll kapar indulásnál :lol: ami igazán megfogott benne az a szine :lol: pont ezért írta, hogy még nincs befejezve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 pont ezért írta, hogy még nincs befejezve... Ami jól működik ahhoz nem szabad hozzányulni :lol: Ezt neked kellene a legjobban tudni, hisz villamosmérnököknél ez a szlogen, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 gecikorán keltem :lol: :lol: Nem hozol reggelit? Töküres a hűtő és rohadt lusta vagyok elvánszorogni a sarokig az éjjelnappaliba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 ami igazán megfogott benne az a szine :D mint a házunk, olyan szép és egyedi :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Nem hozol reggelit? Töküres a hűtő és rohadt lusta vagyok elvánszorogni a sarokig az éjjelnappaliba :lol: Akkor ma méregtelenítesz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 kicsit drága:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 kicsit drága:D "Az okosság végett!!!" Valaki értelmezze ezt a mondatot légy szives....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 "Az okosság végett!!!" Valaki értelmezze ezt a mondatot légy szives....... A felfúrás az okosság, és amiatt bejáratós. :lol: Engem a szigorúan kigyúrt jobban érdekelne. :lol: Én is szeretném szigorúan kigyúrni az autómat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 biztos elvitte a sok csaj a pénzt! :lol::D http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...2cbf&s=5481 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 biztos elvitte a sok csaj a pénzt! :lol::D http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...2cbf&s=5481 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Így fog kinézni... :D http://kepfeltoltes.hu/080830/DSC00381_copy_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Dehogyis... csak unatkoztam... :lol: :lol: :lol: A fekete első FK lámpákat hogy fújhatták meg ilyen szépre, mert ha tudnám akkor ilyet vennék és lefesteném :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Azt szeretném kérdezni hogy erre a ferraris banzájra jönne-e ki valaki a ringre. Menni lehet mennénk.. bár nem tom ráérünk-e, no meg asszem elég húzós az ára is :lol: Na ez teljesen megéri, szép, erős, ócccsó :lol: :lol: :D :D :D LOL a vicc az, hogy végülis ahogy néztem, rájöttem, ráadásúl ismerem is gyereket.. (fél)rokon :D Igaz, nem igazán tartjuk a kapcsolatot Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 "Az okosság végett!!!" Valaki értelmezze ezt a mondatot légy szives....... Az még semmi,de ez? műszakit és zöldkártyát elötted csinálom meg ha kéred!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 biztos elvitte a sok csaj a pénzt! :lol::D http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...2cbf&s=5481 Sokba kerülthetett az a fregoli is ott hátul! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 A fekete első FK lámpákat hogy fújhatták meg ilyen szépre, mert ha tudnám akkor ilyet vennék és lefesteném :lol: :lol: :D Múltkor valaki linkelt egy oldalt ahol volt egy Omegáról kép aminek az első lámpája be volt sötétítve... Az nagyon frankón nézett ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Múltkor valaki linkelt egy oldalt ahol volt egy Omegáról kép aminek az első lámpája be volt sötétítve... Az nagyon frankón nézett ki. :lol: Jól néz ki csak sötétben cart sem látsz vele. Én már csak tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Jól néz ki csak sötétben cart sem látsz vele. Én már csak tudom. http://img0.tar.hu/opeltomi/img/11607362.jpg Azt egyébként gondoltam... Bár lehet hogy Xenonal még akár látni is lehetne vele... Vagy mivel az angel tompított része projektoros, így csak egy kis kört kéne kihagyni a fóliából amin ki tudna világítani... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Vagy mivel az angel tompított része projektoros, így csak egy kis kört kéne kihagyni a fóliából amin ki tudna világítani... :lol: :lol: Iszonyat bután nézne ki,másrészt a rendőröknek biztos tetszene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Iszonyat bután nézne ki,másrészt a rendőröknek biztos tetszene. :lol: Most őszintén... mi az a módosítás a kocsin ami a rendőröknek tetszik? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 btw bután ez néz ki... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 btw bután ez néz ki... :lol: :lol: :D Hát nem ezt ugatom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Hát nem ezt ugatom? :lol: Nem, mer ez nem fóliázva van hanem rá van rakva a 2103as lada duplakörlámpája egy undorító maszkkal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Hurrá megvan a forgalmim (kb egy hónapja nem találtam) Éjjenéjjen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts