Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 A sör alkohol nélkül olyan,mint az élet bula nélkül... :lol: :lol: :D :D :lol: Ez mekkora igazság!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ha jön Loori is, behűtöm a Jägert is... :lol: :lol: Na király iszunk ma is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ha jön Loori is, behűtöm a Jägert is... :lol: :D én is jövök :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 már coupe korábban felkeltett :lol: jól eltüntetek mind a 2en tegnap, ahelyett hogy átnéztetek volna. Racce mindjá indulok pár perc csak zabálok még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 jól eltüntetek mind a 2en tegnap, ahelyett hogy átnéztetek volna. Racce mindjá indulok pár perc csak zabálok még. ok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na király iszunk ma is :lol: mekkora a kút a lurdy mellett? hány autó fér el ha ottalszuk Pista styleban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 jól eltüntetek mind a 2en tegnap, ahelyett hogy átnéztetek volna. Racce mindjá indulok pár perc csak zabálok még. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Most mondta: Drágám Pesten nemvezetek! :D Pedig az még peremkerület. :lol: Én megyeg éjszakára dolgozni. :D Tegnap pölö motort kellett cserélnem. :lol: Kivenni egy balkormányos Diesel Swiftből a mocit és betenni egy jobbkormányos Splash-be ami eredetileg benzines volt. Hát elszórakoztam vele vagy 6 órát. (egyedül) :lol: Mindkettő ilyen tanulókocsi. Az A oszlop mögött elvágva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Amúgy meg ihatsz sört, alkeszmenteset :lol: Nnnah, onnan már csak egy lépés a guminő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Pedig az még peremkerület. :lol: Én megyeg éjszakára dolgozni. :D Tegnap pölö motort kellett cserélnem. :lol: Kivenni egy balkormányos Diesel Swiftből a mocit és betenni egy jobbkormányos Splash-be ami eredetileg benzines volt. Hát elszórakoztam vele vagy 6 órát. (egyedül) :lol: Mindkettő ilyen tanulókocsi. Az A oszlop mögött elvágva. méé kell neked szerelni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 méé kell neked szerelni ? :lol: Mert én értek hozzá és én ráérek. Nem is a szerelés a fárasztó hanem a szereldéből összevadászni az alkatrészeket. Főkábel,motorkábel,lámpák,akkutálca,akkumulátor,mocitető,lökhárító,stb. Legalább eltelik az idő. A fura az volt,hogy alulrol teszik be a mocit és én nekem felfelé kellett kiszedni és betenni. Igaz volt mocikiemelő zsiráf de a hely kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Hmmm... Xray, itt te vagy a nagy DJ. Szóval honnan olyan ismerős nekem ez a zene? Rick James - super freak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Azt szeretném kérdezni hogy erre a ferraris banzájra jönne-e ki valaki a ringre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Hmmm... Xray, itt te vagy a nagy DJ. Szóval honnan olyan ismerős nekem ez a zene? Rick James - super freak :lol: Asszem ez a szülő :lol: Az origi ennek van pár feldolgozása :lol: Ebből lett Mc Hammer egyik nótája is a szöveg más a dallam Ua!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na hazaértem épségben,,, oan szar az ut errefelé hogy az 1:10 perces útból megen 2:30 órás lett,,,, hogy dögöljenek meg a benyában az utadójukkal... köcsög banda... De a Lurdynál jóvolt kicsit megint dumálni nézelődni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Xray ! nem akarsz csinálni valami mixet a 90es magyarokból ? :lol: az lenne az aljas :lol: Soho party stb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Pedig az még peremkerület. :lol: Én megyeg éjszakára dolgozni. :D Tegnap pölö motort kellett cserélnem. :lol: Kivenni egy balkormányos Diesel Swiftből a mocit és betenni egy jobbkormányos Splash-be ami eredetileg benzines volt. Hát elszórakoztam vele vagy 6 órát. (egyedül) :lol: Mindkettő ilyen tanulókocsi. Az A oszlop mögött elvágva. A Stift elejét meg a Splash hátulját láttam tegnap befelé melóba menet... Ott volt a szerelde sarkán... Aztán reggel amikor jöttünk ki már a Stiftben nem volt motor... Épp beszéltük is haverral hogy hova tűnhetett az ÁLÁMÍNIUM blokk... Akkor már megvan a tettes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Xray ! nem akarsz csinálni valami mixet a 90es magyarokból ? :lol: az lenne az aljas :lol: Soho party stb :lol: UFO, Soho Party, Carpe Diem, 4F Club, Bestiák, Baby Sisters, Groove House, Emergency House, Kerozin, Kozmix, TNT, Happy Gang, Ámokfutók, Hip Hop Boyz. Hírtelen több sz@r nem jut eszembe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 UFO, Soho Party, Carpe Diem, 4F Club, Bestiák, Baby Sisters, Groove House, Emergency House, Kerozin, Kozmix, TNT, Happy Gang, Ámokfutók, Hip Hop Boyz. Hírtelen több sz@r nem jut eszembe. :lol: Jól mondod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Soho Party - Balatoni nyár :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Ez egy Karibi party a végtelen nyáárban,ez a karbi party most hosszú az éj! :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Lécci neeee :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Lécci neeee :D :D Most elárultad magad :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Xray ! nem akarsz csinálni valami mixet a 90es magyarokból ? :lol: az lenne az aljas :lol: Soho party stb :lol: Megvan beszélve :D Csinálok 1-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Lécci neeee :lol: :lol: ringyó vagy? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts