redline Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Az nem én voltam keversz valakivel. Pista jött értünk a nyugatihoz kapott fent a kecóban kaját. Hehehe :lol: Mondom én, hogy jó buli volt :lol:
Davey Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Megyek Lurdyhoz ... király , jó döntés.. :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Az nem én voltam keversz valakivel. Pista jött értünk a nyugatihoz kapott fent a kecóban kaját. Valóban, nem voltál veszélyes szinten elfáradva, ahogy tegnap sem :lol:
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Valóban, nem voltál veszélyes szinten elfáradva, ahogy tegnap sem :lol: Egy biztos...éhen nem haltunk... :lol: :lol:
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 EZT MÉG MEG KELL SZEREZNEM!!!! Azthittem megvan de nincs! :lol:
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Egy biztos...éhen nem haltunk... :lol: :lol: Ugye milyen finomat sütöttem? :D Pesta Te végülis hol aludtál? :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Ugye milyen finomat sütöttem? :lol: Pesta Te végülis hol aludtál? :lol: Hol-hol.... Kúton, a kocsiban :lol:
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Ugye milyen finomat sütöttem? :D Pesta Te végülis hol aludtál? :lol: Anyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out ThereAnyone Out There :lol: :lol: :D Nehogy kimenjen a dallam! :D :D :D
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Hol-hol.... Kúton, a kocsiban :lol: Mondjuk feljöhettél volna akár hozzánk is... :lol:
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 miismondtukneki,hogymia######énemjönfel. :lol:
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Mondjuk feljöhettél volna akár hozzánk is... :lol: Velem se akart egy ágyban aludni akkor hozzátok hogy ment volna már fel
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 iz der eniván áot der jú ken fíl mí :lol: :lol:
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Velem se akart egy ágyban aludni akkor hozzátok hogy ment volna már fel mondjuk ezen nem csodálkozom :lol:
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 mondjuk ezen nem csodálkozom :lol: :lol: :lol: :D
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Azért mert mind pucskengurúk vagytok és korán elmentetek durmolni, volt még egy csomó pezsgő akkor :lol:
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Azért mert mind pucskengurúk vagytok és korán elmentetek durmolni, volt még egy csomó pezsgő akkor :lol: Az kellett volna még nem tudtam mi hiányzik Ez viszont nem rossz ajánlat http://www.origo.hu/auto/20080311-ferrari-...arorszagon.html
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Azért mert mind pucskengurúk vagytok és korán elmentetek durmolni, volt még egy csomó pezsgő akkor :lol: Egy...nem 11-re járunk melózni...vagy ahogy épp felébredünk...kettő...csipkebokor vessző...három...nem leszel a párom..(ne is reménykedj... :lol: ) , négy ->kabbbeeeee... :lol: :D
Davey Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 szóvicc, vagy képvicc vagymiez lényeg tessék gondolkodni rajta .. :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Egy...nem 11-re járunk melózni...vagy ahogy épp felébredünk...kettő...csipkebokor vessző...három...nem leszel a párom..(ne is reménykedj... :D ) , négy ->kabbbeeeee... :D :D Az utolsó 3 érv nagyon meggyőző volt :lol: :lol: :lol: :D
Albert Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Az utolsó 3 érv nagyon meggyőző volt :lol: :lol: :lol: :D De most komolyan hogy lehetsz olyan hülye hogy a benyakúton alszol a kocsidban? :D Lóbelt nem tok menni me a főnökcsaje beállt a kapuba a csodás újfiatbravojával.
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 rakd neki ki a kolit,és dönthet,hogy vagy arrébbáll,vagy szétrépázod :lol: ennyi
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 De most komolyan hogy lehetsz olyan hülye hogy a benyakúton alszol a kocsidban? :lol: Lóbelt nem tok menni me a főnökcsaje beállt a kapuba a csodás újfiatbravojával. Ne légy már ilyen konformista és kicsinyes, te is elaludtál a kombiban neeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm ? :lol: :D :D :D Megkérni nem lehet, hogy álljon arébb ? :lol:
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Megkérni nem lehet, hogy álljon arébb ? :lol: Hülye vagy??? Akkor hogy fogja szétrépázni??? :lol: :lol: :D
redline Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Ez viszont nem rossz ajánlat http://www.origo.hu/auto/20080311-ferrari-...arorszagon.html kábelkötöző :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2008 Elküldve Augusztus28, 2008 Hülye vagy??? Akkor hogy fogja szétrépázni??? :lol: :lol: :D Közben elcseni a kulcsot és a következő körnél visszajutatja :lol:
Recommended Posts