Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Hát igaz hogy ez csak 2 db, szóval kéne még hozzá 2 7.5-es... :wink: Erre még nem valószínű hogy rárepülök mert no money... :roll: :) Azért köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 ácsiácsi nyócasról volt szó :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Vagy vagy...majd meglátjuk milyen lesz az aktuális kínálat... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Gondolkodtál már azon, hogy milyet lehetne menni majd a gépeddel 175/70R13-as kerekekkel? :?: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Van 14-es slickem...na azt már próbáltuk aranyos... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Igazi kis dodgem lehetett! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Igazi kis dodgem lehetett! :) :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 és mé nem kell a ködfény, erre a kérdésemre nem válaszoltál... :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Mert nem volt kedvem kivágni az új lököst... :wink: Ennyi az oka... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 hmm ezt értem, már csak azt nem, hogy mi volt a gond a régivel???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Csak csupán piti áron hozzájuttottam egy vadi újhoz, még fényezetlenül... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 az még gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Mi is???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 na miről csacsogtál itt Szilárddal :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Szerintem a lökhárítódra gondolt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ttony Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Atommanó, ha megvan még a régi első lökős, esetleg megválnál tőle, vagy tudsz még ilyen újat jó áron? Egy ideje már hiányzik az első lökhárítóm, és mindenhol keresek, de sehol sem találok. Üdv: Ttony Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ahogy már írtam eladtam... :wink: Jel pillanatban nem tudok semmit.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Atommanó! Szerintem k jó a dupla kipufogód! Azt viszont nem értem, hogy miért akarod fényezni a kocsit? A kutyák nem érezték át a gsi lökhárító értékét a kocsimon.... http://iqbela.uw.hu/hugyos.jpg Kétszer is lehugyozni egymás mellett :evil: Meg vagyok sértve Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 nekem mind2 kutyá alufelnire specializálodott és megfigyeltem megnézik melyik vason van a legnagyobb papucs és arra tolják a sárgát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ezt annó apósom úgy oldotta meg a teherautón, hogy egy darab drótot kötött az áramra majd a csupasz vezetéket lelógatta a kerék mellé. Mikor a kutya odaengedte a sárgát zárt az áramkör és a 24 volt adott neki, az a kutya soha többet nem ment az öreg kocsija közelébe. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Na ez nem semmi lehet.... Power: Don't know. The standard C20XE is 150 bhp. Engine is not ready, still updating (see www.tsr.nu for futher info on the engine and current upgrades). Goal is 350-400 bhp. Transmission: Getrag F-28, 6 speed (from the Calibra Turbo 4x4). Converted to FWD. Quaife limited slip differential. Special built clutch with 6-pad Sinter. Can handle 600+ Nm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Hallod Ádám mindig tucc meglepetést okozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 ez a durva kép ekkora kompresszort rá rakni nem normalis ez :))) ezt a videot meg nezzetek meg érdemes http://www.tsr.nu/movie/astra_checking_quaife_lsd.mpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 van benne pár paci :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Na ez a jövő évi terv... :) :D :lol: ..addigra bejáratom a széria mocit... :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts