Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Köszönöm a köszöntéseket :lol:

cserébe

Nyihihihihihihrihihihahahahaaaaaaaaaaaaaa :D :lol: :lol: :D

Boldog Szülinapot Csabi! Ez azt jelenti hogy este nálatok iszunk és Vanda süt tortát? :D

Elküldve
Nyihihihihihihrihihihahahahaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :D

Boldog Szülinapot Csabi! Ez azt jelenti hogy este nálatok iszunk és Vanda süt tortát? :D

Most , hogy meghívtatok...természetesen elfogadjuk... :D

Elküldve
Hosszú játék nem lenne belőle....... :lol:

Leszünk elegen...hívtam még vagy 30 embert...valaki csak megvédi a kutyát a macskától... :lol: :lol: :D mondjuk aki épp nem a szőnyeg közepén fog hányni, vagy a függönybe kapaszkodva hugyozik majd az erkélyen...az csak figyel majd... :D :D

Elküldve
Köszi Csabi :D

Boldog szülinapot :D

Hol lesz a buli ? :lol: :lol: :lol: :D

Hát a hol már nem kérdés...Csabiéknál...már csak az nem tudja, hogy a nappaliban, vagy a hálóban... :D :D most is épp takarít, és főz...készül a bulira...azért nincs itt... :D

Elküldve
Hát a hol már nem kérdés...Csabiéknál...már csak az nem tudja, hogy a nappaliban, vagy a hálóban... :lol: :lol: most is épp takarít, és főz...készül a bulira...azért nincs itt... :lol:

Szerintem este se lesz "ott" 1 idő után :D :D :D :D

Elküldve
Nincs mit...épp játszottam azért nem írtam már vissza a "köszönős" sms-edre...

Amúgy mi lett végül?

lesz benne kat., Coupe tapasztalatai és az én igényeim alapján jó ötletnek tűnik

Elküldve
a függönybe kapaszkodva hugyozik majd az erkélyen

Akkor hogy törlöm bele a seggem sz.rás után? Na asszem elkanyarodtunk a témától de Csabi tényleg nem lesz nálatok egy "rövid megemlékezés" vinnék piát :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.