redline Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Megvártam,amíg kimentünk a hungáriára.Ott rájött,hogy nem 1.0-vál vagyok. :lol: 1.5D? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 1.5D? :lol: :lol: Nem!1.4 16V zőcséglé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem! Beálltam mögé a lámpánál és végigtoltam úgy 140-ig,aztán kivillogtam! :lol: Fáradt voltam,nyugisan jöttem be a kerepesin 11 után.A keresztúrinál egy busz állt melettem a külsőben és azt próbálta meg lenyomni ez a balfax,csak én útban voltam neki,ezért berántotta elém,nekem meg satuzni kellett,hogy ne fogjam meg oldalról.Na innen indult a móka.Megvártam,amíg kimentünk a hungáriára.Ott rájött,hogy nem 1.0-vál vagyok. :lol: Látszik nem rég óta élsz Pesten az ilyeneket már fel sem vennéd különben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Látszik nem rég óta élsz Pesten az ilyeneket már fel sem vennéd különben :lol: Aha!Nem tudom te hogy türnéd,ha az autód orrát menet közben valaki szándékosan megpróbálja lenullázni! Köze nincs ehhez a pesti dolgoknak.Laktam már a nagyfaluban előtte is.Város város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Aha!Nem tudom te hogy türnéd,ha az autód orrát menet közben valaki szándékosan megpróbálja lenullázni! Ha lezúzza és ad betétlapot még egy sörre is meghívom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ha lezúzza és ad betétlapot még egy sörre is meghívom :lol: és már MÁV-os se lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 és már MÁV-os se lehet :lol: KÖBE-vel sem jársz jobban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 és már MÁV-os se lehet :lol: ja az már nem lehet de lehet be se fizette még az új helyre a manit :lol: Mondjuk Albi ha a D-t zúzná le akkor is meghívnád sörre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Erre gondolsz? Ige erre, köszönöm, neked is Lanti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mégis csak egyszerűbb volt lefelé kiengedni futóművestől! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 http://www.wreckedexotics.com/newphotos/ex...0080803_001.jpg nahát itt pár Ft kár lett hirtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 nahát itt pár Ft kár lett hirtelen. Egész életem alatti fizetésem vaze! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mondjuk Albi ha a D-t zúzná le akkor is meghívnád sörre? Ha be tud menni a kertbe és a garázs falain áthatolva lezúzza a GTE elejét akkor vagy egyből meghal vagy csak akkor amikor Teve felkel a zajra és megnézi ki jött be a kertjébe. Ami pedig a 8ezerért max LIP gátlós beszólásodat illeti: http://www.vatera.hu/lengescsillapito_sach...n_88185939.html Kössz 1kuty :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Teve? :lol: Ha be tud menni a kertbe és a garázs falain áthatolva lezúzza a GTE elejét akkor vagy egyből meghal vagy csak akkor amikor Teve felkel a zajra és megnézi ki jött be a kertjébe. Ami pedig a 8ezerért max LIP gátlós beszólásodat illeti: http://www.vatera.hu/lengescsillapito_sach...n_88185939.html Kössz 1kuty :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ezt lessétek meg nem vagyok rajongója ezeknek a filmeknek, de az evo nagyon komoly benne, főleg a végén a Dodge Charger hangja a gagyi kompresszorral :lol: :lol: :lol: Jövő nyárra várható és ez maga után vonja az új tuning kultúrát a CS-n :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hát Sonique! Ez nem a te nyarad, sőt lehet éved se :lol: A Leon-ról semmi hír? Casco fizet rendesen, ha egyáltalán volt és meg van mindkét kulcs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ezt lessétek meg nem vagyok rajongója ezeknek a filmeknek, de az evo nagyon komoly benne, főleg a végén a Dodge Charger hangja a gagyi kompresszorral :lol: :lol: :lol: Jövő nyárra várható és ez maga után vonja az új tuning kultúrát a CS-n :D :D :D Jópofa, ahogy lecsatolják az utánfutókat... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Jópofa, ahogy lecsatolják az utánfutókat... :lol: :lol: :lol: Még addig csináljuk meg amíg nem látja senki a filmet :D :D :D Utána meg osztozunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Egy kis OFF! Béreltünk páran (4) egy cod4 szervert, aki szívesen jönne gy kis full HC-ra szívesen látjuk X-Ray-el. Ha kell lekódoljuk, és kickelünk mindenkit :lol: [HUN] Veteran Elite Soliders FULL Hardcore server 1.7 IP:80.249.169.3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Még addig csináljuk meg amíg nem látja senki a filmet :lol: :lol: :lol: Utána meg osztozunk :D Csapjunk meg ezt... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Egy kis OFF! Béreltünk páran (4) egy cod4 szervert, aki szívesen jönne gy kis full HC-ra szívesen látjuk X-Ray-el. Ha kell lekódoljuk, és kickelünk mindenkit :D [HUN] Veteran Elite Soliders FULL Hardcore server 1.7 IP:80.249.169.3 Nekem csak a kettő megyen... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nekem csak a kettő megyen... :lol: :lol: :D nekemis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Teve? :lol: http://www.fiumei-szolnok.sulinet.hu/allatkert/teve/teve.jpg Igen, valahogy így néz ki és majdnem ugyanekkora is csak kutyából van http://klahei.de/Jaegermeister05.jpg Mér tűnik ez nekem pici játékkamionnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 nekemis :lol: nekemis :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts