Gelko Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Fel sem tűnt, hogy ez a Darké lehet.....azon volt vonóhorog, nem? ez asszem a Bécsi úton van a shell kút előtt... nem Darké, az övé nem is magyar származású... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Lanti csüt. kitudod hozni a képeket pendriveon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Lanti csüt. kitudod hozni a képeket pendriveon? ménemjó igy? de kitudom ha kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 no szétboritottam a lettet hááááát.................. ilyen ha egy injector be szarik .. ugyanis kiderült hogy ez volt a hiba .... a többi dugo makulátlan .... ez viszot csak kalapáccsal jött ki a képek magukért beszélnek ... Made by Wössner :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Fogadjunk a négyes henger? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Fogadjunk a négyes henger? :lol: nem ... középsö 2 közül valamelyik már nem tom melyik 2 v 3 as Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 nem ... középsö 2 közül valamelyik már nem tom melyik 2 v 3 as Nagyon roncsolta a henger falát? Holnap állok neki a moci cserének én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Holnap állok neki a moci cserének én is! mégse sikerült annyira jól a chip irás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Nagyon roncsolta a henger falát? Holnap állok neki a moci cserének én is! nem roncsolta csak felkenödött ami elolvadt .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 mégse sikerült annyira jól a chip irás? :lol: Semmi köze a chip-nek hozzá :lol: Azóta kolótyol a dugó hidegen mióta elhajtogattam a kipufogószelepet az össeset, de azt meséltem mikor megvettem rá egy hétre 3. végén nem négybe ment hanem kettőbe, az már 4-5 hónapja volt, szóval azóta van ez a bibi, ha bemelegszik most is hibátlan és megy mint állat :lol: de ha már van egy másik motorom beledobom, ráadásul fiatalabb is 2 évvel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Semmi köze a chip-nek hozzá :lol: Azóta kolótyol a dugó hidegen mióta elhajtogattam a kipufogószelepet az össeset, de azt meséltem mikor megvettem rá egy hétre 3. végén nem négybe ment hanem kettőbe, az már 4-5 hónapja volt, szóval azóta van ez a bibi, ha bemelegszik most is hibátlan és megy mint állat :lol: de ha már van egy másik motorom beledobom, ráadásul fiatalabb is 2 évvel :lol: azt hittem eladtad az XE-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 nem roncsolta csak felkenödött ami elolvadt .... Azt viszont le lehet szedni gondolom gond nélkül, ha igen akkor ég szerencséd is volt, egy dugó csere és goo :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Azt viszont le lehet szedni gondolom gond nélkül, ha igen akkor ég szerencséd is volt, egy dugó csere és goo :lol: igy van, ne szórakozz holmi XE-kkel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 azt hittem eladtad az XE-t. Ááá nem, jött 2-3 ajánlat rá, de annyit meg nekem is ér amennyiért meg akarták venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Semmi köze a chip-nek hozzá :lol: Azóta kolótyol a dugó hidegen mióta elhajtogattam a kipufogószelepet az össeset, de azt meséltem mikor megvettem rá egy hétre 3. végén nem négybe ment hanem kettőbe, az már 4-5 hónapja volt, szóval azóta van ez a bibi, ha bemelegszik most is hibátlan és megy mint állat :lol: de ha már van egy másik motorom beledobom, ráadásul fiatalabb is 2 évvel :lol: akkor az biza nem dugo hanem csapszeg mert jol megütötted Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ááá nem, jött 2-3 ajánlat rá, de annyit meg nekem is ér amennyiért meg akarták venni! megvetted magadtól? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Azt viszont le lehet szedni gondolom gond nélkül, ha igen akkor ég szerencséd is volt, egy dugó csere és goo :lol: de a csavarhuzo és a csiszolo papir nem tett jot neki .... a blokk kuka már szét is van szedve teljesen .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 akkor az biza nem dugo hanem csapszeg mert jol megütötted Az is benne van a pakliban, ezért is nem húzom szét, nincs pénzem gyűrűsorra, csapágysorra, kartertömítés, stb.. inkább belerakom a másik mocit, ezt az eredetit meg szétkapom megnézem van e értelme vele foglalkozni, nem e hordós a henger, ha nem akkor azt felújítom, meggyűrűzöm, csapágyazom, nyugvócsapágy, minden tömítés rendberakom és majd visszakerül ha kész lesz egyszer, addig meg muzsikál a másik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 megvetted magadtól? :lol: kábé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 de a csavarhuzo és a csiszolo papir nem tett jot neki .... a blokk kuka már szét is van szedve teljesen .... Hát az kár, fúrni meg szinte teljesen értelmetlen gondolom, nem hallottam még fúrt motort ami bírt volna 20 ezret :lol: lefúrják róla azt a kemény réteget és aztán iszonyatosan kopik. Akkor neked csak egy blokk kéne csupaszon meg egy dugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 vagy ha tudok segíteni neked abban hogy amit kiveszek blokkot és jó állapotban van elviheted túúúúrbósítani :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Hát az kár, fúrni meg szinte teljesen értelmetlen gondolom, nem hallottam még fúrt motort ami bírt volna 20 ezret :lol: lefúrják róla azt a kemény réteget és aztán iszonyatosan kopik. Akkor neked csak egy blokk kéne csupaszon meg egy dugó. nincs baj a furással ugyanis ezek szürke öntévenyek a hengerfal nincs kezelve .. ezért lehet krom gyürüt hasznalni a c20let gyári az .... nekem a wössneren chrome molybdenum gyürü volt ez kicsivel jobb ... a blokkot köszönöm elfogadom ha valoban nem lessz rá szükséged Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 én elfogadnék két elsö koni gátlót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ti hogy szoktátok kivenni a motort? Nézegettem ma, és ha leszedem a nyulványokat, futóművet megbontom, és alulra kiengedem egy az egybe váltóval együtt! és ugyanígy vissza a másikat, mert fölfelé elképzelhetetlennek tűnik, lehúzni a váltóról nincs annyi hely.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 nincs baj a furással ugyanis ezek szürke öntévenyek a hengerfal nincs kezelve .. ezért lehet krom gyürüt hasznalni a c20let gyári az .... nekem a wössneren chrome molybdenum gyürü volt ez kicsivel jobb ... a blokkot köszönöm elfogadom ha valoban nem lessz rá szükséged Mebeszéljük, ha kiszedtem :lol: De ha nagyon ráérsz jöhetsz ám segíteni is na meg ha ne bírod szerelés nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts