Xray Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 "kodak" Gabit láttqa valaki??? :lol: Hazaért épségben biztos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Lanti! Összes képet hol találom meg? Kakukk.uw.hu-n nem igazán ment :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Lanti! Összes képet hol találom meg? Kakukk.uw.hu-n nem igazán ment :lol: :lol: :lol: nincs felrakva de felteszem minnyá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Buli után átjött hozzánk KOJAK...... Morral beléptünk némi beszélgetés után cigiért,,,,, kb 15 másodperc vagy 20 és közben kint a lenti dolog történt: A nyári "mikulás" elaludtt! :lol: :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/080824/100_4650_www...ltoltes.hu_.jpg eszméletlen alvás! :D http://kepfeltoltes.hu/080824/100_4651_www...ltoltes.hu_.jpg Amikor felkeltettük ilyedttében az üveget fejreejtette,,,, majd fejjel lefelé emelte fel és fellocsolta a kis terasz részt ..... vörösborral. Majd mint Gathemben a betmen fürdőlepedővel a hátán elment.... psze rossz irányban .... aztán Mor megszólal: Kojak megfog fagyni vagy , rossz sátorba fog aludni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 nincs felrakva de felteszem minnyá köszi ráér csak aztem már megint én vagyok alulképzett :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 köszi ráér csak aztem már megint én vagyok alulképzett :lol: :lol: :lol: jólhitted :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 here Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 here hogy beszélsz? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 autópályát hagyjuk...lepsénynél az első dugó, ott még két barom össze is ment araszolás alatt...utána trepni, majd megint dugó megint összement két autó...az emberek nem tudnak közlekedni a külső sávban, a 3sávon meg túl nagy a választék ezért cikázni kell ész nélkül... külsősávba ki (ami tök üres) és ott jöttem végig... Nekem a 85-ös kilcsikőnél volt dugó, kb 4 autó ment össze, nem azt figyeltem hanem hogy úgy menjek be a Veki 2000 elé hogy ne üssem el a motorost se és az üvegszilánkokból is minél kevesebbet szedjek fel :lol: Igazából jól jött ki mert max 10 percet araszoltunk, utána goooooo és onnantól a pálya legvégéig kiválóan lehetett autózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Mr. Idegbeteg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Mr. Idegbeteg! :lol: http://gallery.site.hu/d/5940647-2/P8230123.JPG http://gallery.site.hu/d/5940644-2/P8230122.JPG Dzsoni ez igazán nem volt szép tőled, Te is meg fogsz öregedni egyszer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Jaaaa hogy ti Pistát nézitek?? Azt hittem a csajt kell a háttérben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Hol :lol: ? Mert én is ottjöttem 60-ig :lol: Lentebb voltak olyan 130körül két egymást követő benzinkuton. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Dzsoni ez igazán nem volt szép tőled, Te is meg fogsz öregedni egyszer :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Biztos a kólátol aludt be. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Biztos a kólátol aludt be. :lol: Van olyan,amitől beindul? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Buli után átjött hozzánk KOJAK...... Morral beléptünk némi beszélgetés után cigiért,,,,, kb 15 másodperc vagy 20 és közben kint a lenti dolog történt: A nyári "mikulás" elaludtt! :lol: :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/080824/100_4650_www...ltoltes.hu_.jpg eszméletlen alvás! :D http://kepfeltoltes.hu/080824/100_4651_www...ltoltes.hu_.jpg Amikor felkeltettük ilyedttében az üveget fejreejtette,,,, majd fejjel lefelé emelte fel és fellocsolta a kis terasz részt ..... vörösborral. Majd mint Gathemben a betmen fürdőlepedővel a hátán elment.... psze rossz irányban .... aztán Mor megszólal: Kojak megfog fagyni vagy , rossz sátorba fog aludni! :D :D Na igen a nyári mikulás. Hát egy kissé már fáradt volt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Én életemben kétszer hánytam... Az E-Klubos szülinapi partyt mennyinek számoltad? :lol: ... a makulátlan motor közölte a visszajelzőn hogy akkor már olajat is rakjak bele. Ismerős téma... :D Csütörtökön akartam bemenni Uhuhuhoz friss olajért - nem jött össze. Visszafelé nekem is rá kellett tolnom pár decit "kodak" Gabit láttqa valaki??? :lol: Hazaért épségben biztos :lol: Együtt jöttünk vele, meg Piiistával. Gabi Budaörsnél elszakadt tőlünk, de remélem, hogy az autópályától a hazáig vezető 500m-en nem tévedt el, nem törte össze magát, nem rabolták el, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 mennyibe kerülhet egy 3.0 24v moci? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 mennyibe kerülhet egy 3.0 24v moci? :lol: :lol: azt nem mondtad, hogy pont a motor hibás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 azt nem mondtad, hogy pont a motor hibás :lol: Érdekes, a szlalom pályán még semmi baja nem volt. Igaz, a gumik jó ha voltak 20%-osak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Fel sem tűnt, hogy ez a Darké lehet.....azon volt vonóhorog, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Fel sem tűnt, hogy ez a Darké lehet.....azon volt vonóhorog, nem? Az övé automata váltós, és nincs sötétítve a lámpasem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Lentebb voltak olyan 130körül két egymást követő benzinkuton. :D Huhh, mert mindíg figyelem őket, mostmár jobban mint a csajokat :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 neked nem tűnt még fel, hogy az autópálya leállósávján nem szoktak álldogálni a ribancok? :lol: Most felhomályosítalak, ez direkt azért van, hogy tudd figyelni a rendőröket. amúgy eddigi tapasztalat alapján, ahol kurvák vannak, ott meg rendőrök nincsenek, így lehet racsingolni :lol: Valahogy a két dolog kizárja egymást. Pont mint a régi viccben: - Tessék mondani vannak itt krokodílok? - Nincsenek... ember bemegy a vízbe, hatalmas órdítások, segítségkérés, stb, majd csönd... - Ahol cápák vannak, ott nincsenek krokodílok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts