Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 lehet miattunk :lol: amugy tényleg.... :lol: Halloták biztos a Balatoni völgyhídon hogy jövünk :lol: Hát én mikor elindultunk a benyakútról és beálltam 140re elmentetek és azt hittem úgy mentek tovább ahogy a benyakútig így nem mentem veletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 há ha nem lett volna rossz idő reggel és tudtunk volna pancsizni vagy valami akkor mi is maradtunk volna dehát ez van. Hazajöttem és egyből le is mostam a Bocit mielőtt beraktam tentizni a garázsba, így is alig akart lejönni a szaros virág vagy mi amit a szél rávitt és utána az eső ráragasztott. attól a virágtól (Anti "gh"-val irja :lol: ) hülyét kapok...tele van vele az autó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 attól a virágtól (Anti "gh"-val irja :lol: ) hülyét kapok.. :D :lol: :D :lol: hábörömbörömböröm...nyikk-nyikk-nyikkk... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Halloták biztos a Balatoni völgyhídon hogy jövünk :lol: Hát én mikor elindultunk a benyakútról és beálltam 140re elmentetek és azt hittem úgy mentek tovább ahogy a benyakútig így nem mentem veletek. én csak Diny után mentem, a többit nem tudom.. de mentünk 80as is egy SPAR-os kamion mögött :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Igazából tök jó tempó az a 140...nem fog még rajtad a trafi...(bár 60-as táblánál beüthet a krah... :lol: :lol: ) és lehet haladni is, a verda is még egész jól fogyaszt...nem igazán van értelme nagyon többel menni...Na jó néha azért egy picit... :D Annyival kell menni hogy ne kelljen kimenni a szélső sávba.....Viszont mostanában mindenki 100al megy a szélső sávba és ha tényleg 130al mész akkor se nagyon előz meg senki.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Ekkora dugó volt??? :lol: :lol: :D :lol: :D :D :D nemtudom miről beszélsz, tuti elírtad az idézést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 attól a virágtól (Anti "gh"-val irja :lol: ) hülyét kapok...tele van vele az autó.... jaja nekem is, majd kiporszívózom, úgyis ráérek a jövöhéten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 :lol: jó volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 nemtudom miről beszélsz, tuti elírtad az idézést :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 hogy forr a levegő Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Minek iszik aki nem bírja... :D :D :D ...kő jäger??? :D :D :D Ha buliznánk biztos letolnék egy párát :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Annyival kell menni hogy ne kelljen kimenni a szélső sávba.....Viszont mostanában mindenki 100al megy a szélső sávba és ha tényleg 130al mész akkor se nagyon előz meg senki.... :lol: Jaja mióta szigorítottak a rend őrei azóta elfelejtették az emberek hogy 130 a megengedett tempó és még a belső sávban is max 120al mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 autópályát hagyjuk...lepsénynél az első dugó, ott még két barom össze is ment araszolás alatt...utána trepni, majd megint dugó megint összement két autó...az emberek nem tudnak közlekedni a külső sávban, a 3sávon meg túl nagy a választék ezért cikázni kell ész nélkül... külsősávba ki (ami tök üres) és ott jöttem végig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 én 3x találkoztam trafival az m3-ason....nagyon bízom benne hogy sokat csal az órám felfelé Hol :lol: ? Mert én is ottjöttem 60-ig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 hogy forr a levegő ezt ne mond mer megint félreértik aztán jönnek a tojások is majd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Ha buliznánk biztos letolnék egy párát :lol: :lol: :lol: Azt megint vennél egy H OPC-t GM-es fadobozban... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 ezt ne mond mer megint félreértik aztán jönnek a tojások is majd :lol: HeHe :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 én csak Diny után mentem, a többit nem tudom.. de mentünk 80as is egy SPAR-os kamion mögött :lol: :lol: te mondtad,hogy toljuk neki és még a rendszámot is ledobtad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 te mondtad,hogy toljuk neki és még a rendszámot is ledobtad :lol: aki ismer tudja h sose mondanék ilyet és sose tennék olyat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Azt megint vennél egy H OPC-t GM-es fadobozban... :D :D :D :D Kettőt, a másikat kisorsolnánk bw V.-n :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 aki ismer tudja h sose mondanék ilyet és sose tennék olyat :lol: Azért a slalomon végiggurulhattál volna...semmivel nem kapott volna többet mint bármelyik pénteken... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 aki ismer tudja h sose mondanék ilyet és sose tennék olyat :lol: jaja,azt hiszem ezt pont nem jó helyen bizonygatod :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 jaja,azt hiszem ezt pont nem jó helyen bizonygatod :lol: :lol: :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 azt hiszem nem kell bizonyítgatnom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 azt hiszem nem kell bizonyítgatnom :lol: bizonyítani mindíg kell,mert nem lehet tudni mit is tudsz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts