laller Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 hát gec 70é xe-t? öcsém a darum még nem volt igy kihasználva soha , kéne vmi kiprobálható xe nem ilyen persze zsir haver stb cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 mivan voszi te is itten olvasod a knyigát?? és ménem blitzen vagytok dik....tééleg lehet holnap ledzsalokm még nem tom aszonják atyi idő lessz Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 ja itt vagyok, majd holnap lemegyünk bliccelünk, gyere te is vagy levesszük rólad a kezeidet! :lol: zoli bácsi mennyit lehet kiárulni egy ilyen romisnejderből céhúszikszet leszámítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 ja itt vagyok, majd holnap lemegyünk bliccelünk, gyere te is vagy levesszük rólad a kezeidet! :lol: zoli bácsi mennyit lehet kiárulni egy ilyen romisnejderből céhúszikszet leszámítva? nem azzal van a baj sztem a lecsó a gáz....legalább a ratyi motort visszaveszik?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 sejtem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Csabika és Lacika (laci4) :lol: Thenx PetiGSi a videjjjóót :lol: http://www.youtube.com/watch?v=xKZyLSFslrU http://www.youtube.com/watch?v=EmQwQysH564 meg egy Golf http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=15374 http://www.youtube.com/watch?v=9HvpFz0M11w Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Elvileg már 5órától Boldog Tulajdonosa vagyok egy Opel Corsának. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Elvileg már 5órától Boldog Tulajdonosa vagyok egy Opel Corsának. :lol: :lol: gratula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Elvileg már 5órától Boldog Tulajdonosa vagyok egy Opel Corsának. :lol: :lol: biztos vagy te ebben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Nehogy komolyan vegyétek már... csak poénkodtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Nehogy komolyan vegyétek már... csak poénkodtam. :lol: én meg felhívtam olyat, aki ott van személyesen. :lol: És tudom az igazságot. Neked szomorú, de jó helyre került! Egy gondos gazdihoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 én meg felhívtam olyat, aki ott van személyesen. :lol: És tudom az igazságot. Neked szomorú, de jó helyre került! Egy gondos gazdihoz! Gratulálok az új gazdijának. :lol: De azé remélem egy plazmaTV-t hoz nekem a Tomi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Nehogy komolyan vegyétek már... csak poénkodtam. :lol: kabbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 A bw-s topikban Need képei közt az utolsók elárulják, ki nyerte a corsát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 A bw-s topikban Need képei közt az utolsók elárulják, ki nyerte a corsát! Ki Ő? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 tegnap este döcögtem haza...körforgalomnál beugrik mögém 1 bmw 3.ikbol indult a móka 200-220ig mentünk nem nagyon de leszakadt :lol: aztán elvettem megnézni miaz,4 kipuf vég volt és tán az m5 feliratott is látam... létezik az hogy jobb volt a kocsi?vagy nem nyomta neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 tegnap este döcögtem haza...körforgalomnál beugrik mögém 1 bmw 3.ikbol indult a móka 200-220ig mentünk nem nagyon de leszakadt :D aztán elvettem megnézni miaz,4 kipuf vég volt és tán az m5 feliratott is látam... létezik az hogy jobb volt a kocsi?vagy nem nyomta neki? Igy születnek a karsztajlingos legendák :lol: :lol: :lol: Kecso, neked hátul milyen rugód van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Igy születnek a karsztajlingos legendák :lol: :lol: :lol: Kecso, neked hátul milyen rugód van? komolyan kérdeztem :D nemtom milyen van,mert Attila csak a szinére emlékezett tán olyan mint kupénak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 sonique, http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...1223&s=4398 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Ki Ő? :lol: :lol: Tégabika76. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 tegnap este döcögtem haza...körforgalomnál beugrik mögém 1 bmw 3.ikbol indult a móka 200-220ig mentünk nem nagyon de leszakadt :lol: aztán elvettem megnézni miaz,4 kipuf vég volt és tán az m5 feliratott is látam... létezik az hogy jobb volt a kocsi?vagy nem nyomta neki? 40-ről elrúgva én is levertem...ami mondjuk úgy nézett ki, hogy 40-paaaaaaafráááááárááááráááá így kapott 1 autót, és utána ezt 220-ig tartottam...én is meglepődtem, Detti ült mellettem...ez még neki is tetszett... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Na megyek kipihenem a BW-t...tegnap reggel fél 6-ig, ma reggel fél 7-ig toltuk...szomjas egyenlőre nem vagyok... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Na megyek kipihenem a BW-t...tegnap reggel fél 6-ig, ma reggel fél 7-ig toltuk...szomjas egyenlőre nem vagyok... :lol: :lol: :lol: Mesélj már mi volt? :D Sokat hánytál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Mesélj már mi volt? Sokat hánytál? Én életemben kétszer hánytam...szal azért nem rendszeres...jól éreztük magunkat... Looooooorit az első este sikerült úgy kicsapni, hogy másnap is csúnya volt még az arca... :D Redi tolt spárgát...alias Van Damme...e azóta őt csak Zsaninak hívjuk...Futó Gabi is új névre tett szert ->Fotó Gábor ->Kodak Gábor...így annyira nem vicces...de ott és akkor az volt... ...ha Viktorék hazaérnek és feltöltenek egy videót biztos lesz némi mosolygás... :D Zimán tegnap azaz ma...könnyesre röhögtük magunkat... :D meg úgy egyébként is jó volt a hangulat... :D bár Robinak nem tudtunk Sunákat mutatni... :lol: :lol: Redi megint rárárárárárárárárá-sat akart játszani, de Xray nem hagyta... :D A kemping vezetőnője szarjon sünt...de ne valami kicsit...hanem olyan igazit... :lol: Voltak jó mókák, poénkodás ezerrel de ezeket így úgy sem lehet visszaadni...ott kell lenni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Én életemben kétszer hánytam...szal azért nem rendszeres...jól éreztük magunkat... Looooooorit az első este sikerült úgy kicsapni, hogy másnap is csúnya volt még az arca... :D Redi tolt spárgát...alias Van Damme...e azóta őt csak Zsaninak hívjuk...Futó Gabi is új névre tett szert ->Fotó Gábor ->Kodak Gábor...így annyira nem vicces...de ott és akkor az volt... ...ha Viktorék hazaérnek és feltöltenek egy videót biztos lesz némi mosolygás... :D Zimán tegnap azaz ma...könnyesre röhögtük magunkat... :lol: meg úgy egyébként is jó volt a hangulat... :D bár Robinak nem tudtunk Sunákat mutatni... :lol: :lol: Redi megint rárárárárárárárárá-sat akart játszani, de Xray nem hagyta... A kemping vezetőnője szarjon sünt...de ne valami kicsit...hanem olyan igazit... Voltak jó mókák, poénkodás ezerrel de ezeket így úgy sem lehet visszaadni...ott kell lenni... :D Azért eltudom képzelni :D Örülök hogy zsír volt, na majd jövőre, sajna csütörtökön este vetetett velem 2 rendőr 4 gumit egyébkét a rendszám le, ezért nem mentem azt hittem húzhatom még 1-2 hónapig így vettem Kumho KU31 gummát 4db-ot 60 ropiért szereléssel cakkon pakk! Kivi leszek a videóra Kemping vezetőjével látom nem sikerült valami jól a haverkodás, Hátha jövőre nem az lesz már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts