Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Én is akkor megyek, remélem Szántódra a szlalomra leérek. Végül nálam volt minden, és kint voltam 9től, de akkor majd holnap :lol: Ó köszönöm tényleg én még most fekszem le most ért véget a napom. De holnap Tali mindenképp! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 nekem még akaraterőm sincs az a baj :lol: SEGÍTEK hogy motiválva legyél! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Yess végre yo nyugi van itt nincs az a sok köcsög :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Yess végre yo nyugi van itt nincs az a sok köcsög :lol: :D :lol: Ugye? Végre lehet rendesen fórumozni. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Yess végre yo nyugi van itt nincs az a sok köcsög :lol: :D :D Weheeeeeeeheeeee. Idén Szenivel jövök, ha kipakolom, akkor beférsz a csomagtartóba is :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Ugye? Végre lehet rendesen fórumozni. :lol: :lol: Nem is történik semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Nem is történik semmi :lol: Csávó. Csatiról küldtél képet Janinak ? Be kellne izzítani :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 De ti már nem elindultatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Csávó. Csatiról küldtél képet Janinak ? Be kellne izzítani :lol: :lol: :lol: Természetesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 De ti már nem elindultatok? xe-s gsikben van szélessávú net :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 De ti már nem elindultatok? Az ilyenkérdések miatt szoktad lehordani Hahópihét :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 xe-s gsikben van szélessávú net :lol: Csak azokban amik már gyárilag is XE-sek voltak, vagy azokban is amik csak utólag lettek azok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Csak azokban amik már gyárilag is XE-sek voltak, vagy azokban is amik csak utólag lettek azok? Nemtom.. de merre keressem?! ha én ezt hamarabb tudtam volna.. nem is rendeltem volna itthonra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Sonique A jelenségem az hogy hidegen van egy csattogó hangom de viszonylag erős, ahogy melegszik a motor elhalkul teljesen és nincs ilyen hangja 7000RPM-nél sem, de ha áll a kocsi mondjuk 20 percet akkor indításnál alapjáraton szintén előjön olyan 10-20 másodpercig, ez nem mostani dolog hanem mióta megvettem rá 1-2 étre vagyis 6 hónapja. Vettem vadonatúj hydrotőkéket gyárit azzal is ezt csinálta, az olajnyomás lámpám elalszik már a tekertetésnél, ha leveszem járó motornál az olajbeöntő sapkát szépen szórja az olajat. Van egy másik donor autóm aminek teljesen egyben volt a motorja, az több napi állás után se produkált semmiféle csattogó vagy kopogó hangot, ezért leszedtem a hengerfejet róla és egy az egyben átraktam tengelyekkel tőkékkel együtt, gondolva hogy az lesz a bibi, de nem, ugyan az a jelenség, na most akkor mi lehet a gond, kizárásos alapon ugye csak az alsórész maradt, hajtókarcsapágy, főtengelycsapágy és csapszeg, na most a kérdés az lenne, ha bemelegszik nincs semmi hangja voltam a 6 hónap alatt gyorsulni nem egyszer, és 7500rpm-ig huzatom, ha alul lenne valami akkor nem kellett volna már szétesni? Azt mondják a timeslippen hogy dugószoknya verődik hidegen a hengerfalhoz, melegen me illeszkedik valamelyest a tágulás miatt, na meg az olaj amit felszór az tompít, szerinted? Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Sonique A jelenségem az hogy hidegen van egy csattogó hangom de viszonylag erős, ahogy melegszik a motor elhalkul teljesen és nincs ilyen hangja 7000RPM-nél sem, de ha áll a kocsi mondjuk 20 percet akkor indításnál alapjáraton szintén előjön olyan 10-20 másodpercig, ez nem mostani dolog hanem mióta megvettem rá 1-2 étre vagyis 6 hónapja. Vettem vadonatúj hydrotőkéket gyárit azzal is ezt csinálta, az olajnyomás lámpám elalszik már a tekertetésnél, ha leveszem járó motornál az olajbeöntő sapkát szépen szórja az olajat. Van egy másik donor autóm aminek teljesen egyben volt a motorja, az több napi állás után se produkált semmiféle csattogó vagy kopogó hangot, ezért leszedtem a hengerfejet róla és egy az egyben átraktam tengelyekkel tőkékkel együtt, gondolva hogy az lesz a bibi, de nem, ugyan az a jelenség, na most akkor mi lehet a gond, kizárásos alapon ugye csak az alsórész maradt, hajtókarcsapágy, főtengelycsapágy és csapszeg, na most a kérdés az lenne, ha bemelegszik nincs semmi hangja voltam a 6 hónap alatt gyorsulni nem egyszer, és 7500rpm-ig huzatom, ha alul lenne valami akkor nem kellett volna már szétesni? Azt mondják a timeslippen hogy dugószoknya verődik hidegen a hengerfalhoz, melegen me illeszkedik valamelyest a tágulás miatt, na meg az olaj amit felszór az tompít, szerinted? Köszönöm előre is! hajtokar csapagy nem lehet mert az erösödik magas fordulatnal .... a csapszeg pedig nem hallgat el melegen sem .. általában de ha maga a dugo van összeesve és hidegen kicsit lötyög akkor az adhat ilyen hangot .. ahogy a felsö holtponton atbillenve a te altalad is emlitett szoknya nekicsapodik a hengerfalhoz ... probald ki hatha a 15W olaj segit rajta ... de ez inkabb csak rosszabb lessz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 és miért nem raktad att a donor motort 1-1 ben .. nem is értem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 valaki esetleg nem tud egy valoban jo allapotu c20xe motort hengerfejjel ... generator, kabalköteg, légtömegmérö, ECU, lendkerék, stb nem kell csak maga a motor .... 06-húsz-9254008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 és miért nem raktad att a donor motort 1-1 ben .. nem is értem ... Igen azt akarom, most már :lol: bíztam benne hogy csak a hengerfej vacakol, de mostmár ezer százalék hogy a dugó, a másik motor nagyon patent, leszedem a hengerfejet erről és át arra és be a moci. Nagyon köszönöm a helpet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 valaki esetleg nem tud egy valoban jo allapotu c20xe motort hengerfejjel ... generator, kabalköteg, légtömegmérö, ECU, lendkerék, stb nem kell csak maga a motor .... 06-húsz-9254008 hát én csak hengerfejet tudok ami az enyémen volt, vadonatúj tőkék vannak benne 4 hete vettem nagyon horror összegért persze feléért sem tudom eladni, de jók a tengelyek, a szelepek újak benne a kipufogósoré, annyi baja van hogy 3 csavar megvan szakadva benne a szelepdekli lefogató, de tenni kell bele menetet és goo, vagy még a mostani blokkom is ott van ha átrakom a másik motort, ennek sincs vála egyébként, ha csak dugó baja van ez is jó blokk szerintem. Bár ha neked komplett motor kell ami egyben van az teljesen más mert nem kell szerelni, na meg ha szét van szedve akkor nem árt egy gyűrű sor, csapágysor,tömítések stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 valaki esetleg nem tud egy valoban jo allapotu c20xe motort hengerfejjel ... generator, kabalköteg, légtömegmérö, ECU, lendkerék, stb nem kell csak maga a motor .... 06-húsz-9254008 Hali. c20xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 zotyókopi, ezt sasold meg: http://www.hasznaltauto.hu/2285663_opel_kadett_1989 ezt is megfontolnám: http://www.hasznaltauto.hu/2318093_opel_astra_1992 sztem ezekből egész jól ki tudnál jönni, ha a moci o.k. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Redi, ilyet árulsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 de ha maga a dugo van összeesve és hidegen kicsit lötyög akkor az adhat ilyen hangot .........meg is válaszoltad magadnak :-) nekem is ilyen volt az égeggyadta világon semmit nem jelentett fogdrá menőn ,hogy kovácsolt racce dugos a vas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 mivan more letelt má a gyász ,mi a szitu?? tullendültél má a nagy fas z szopásokon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 mivan more letelt má a gyász ,mi a szitu?? tullendültél má a nagy fas z szopásokon? nem mert az xe ami most van az astraban hf-es locsolja a vizet a gyertyához .... nem gyász bazzeg hanem taccsra tett ennyi és ez még mindig igy van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts