Albert Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 :lol: :lol: :D :D Azért szép volt...izgi volt, jó volt...de nem jött össze... :D óóóó fakk pedig vezettünk még az ötösöknél is :D Nem sok érmünk van. Bocs Redi :D Pedig jobban drukkoltam a lányoknak mint Patyinak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 óóóó fakk pedig vezettünk még az ötösöknél is :lol: Nem sok érmünk van. Bocs Redi :lol: Pedig jobban drukkoltam a lányoknak mint Patyinak :lol: Itt most kivételesen nem is voltunk esélyesek...szal ez csak úgy "bepottyant"... Majd kézis lányok, vizis fiúk, kajak kenu hadak...ott már van elvárás és nyomás...már ami az érmeket illeti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Holnap mikor lesz lefelé menés? Lesz közös vonulás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Itt most kivételesen nem is voltunk esélyesek...szal ez csak úgy "bepottyant"... Majd kézis lányok, vizis fiúk, kajak kenu hadak...ott már van elvárás és nyomás...már ami az érmeket illeti... vizis fiuk nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Holnap mikor lesz lefelé menés? Lesz közös vonulás? én du1 körül indulok innen a nagyfalubol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 vizis fiuk nem :lol: Mééé nem???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Holnap mikor lesz lefelé menés? Lesz közös vonulás? Mi 11 körül indulunk Istvánnal...legalább is eddig úgy volt...de gondolom ma este Lurdynál pontosítás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 én du1 körül indulok innen a nagyfalubol Akkor biztos nem lesz túl nagy forgalom a balcsi felé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Mééé nem???? :lol: me nemvaokott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 me nemvaokott De azért így is biztos lesz mivel játszaniuk... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Akkor biztos nem lesz túl nagy forgalom a balcsi felé. :lol: Szerintem akik akartak, azok már 19-én este elhúztak Balcsira...legalább is abból kiindulva, hogy milyen kevesen voltak a tűzijátékon...valszeg a Balcsi tele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Szerintem akik akartak, azok már 19-én este elhúztak Balcsira...legalább is abból kiindulva, hogy milyen kevesen voltak a tűzijátékon...valszeg a Balcsi tele... :lol: tegnap volt a TV-be h full Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 tegnap volt a TV-be h full Hát persze...mit mondjanak? hogy nem volt senki??? :lol: :lol: :lol: Mi minden évben kint vagyunk...idén olyan kevesen voltak, hogy bárhol le tudtál ülni lépcsőre vagy bárhova...korábban még a kis utcákból sem tudtad kiküzdeni magad...az hogy lejuss a Duna-partra az eddig esélytelen volt...most meg simán...nem volt tumultus nem volt tömeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Na hajráááá kézis Csajszik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Itt most kivételesen nem is voltunk esélyesek...szal ez csak úgy "bepottyant"... Majd kézis lányok, vizis fiúk, kajak kenu hadak...ott már van elvárás és nyomás...már ami az érmeket illeti... Amúgy egy kedves gyerekkori barátomért és volt csapattársamért is lehet izgulni,Mountain Bikeban szurkoljatok ti is!pont vasárnapra esik a futam... itt az oldala,ha valakit érdekel Vannak itt friss beszámolói Pekingből,az ottani dolgokról,én most beszéltem vele,eléggé rá van már hangolódva a versenyre,én tudom milyen kemény sport ez... ja,és bocs,ha nagyon off voltam....HAJRÁ ANDRIS!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 ma megint dolgozni kellett Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 szemét multik, kitapossák a szegény, elnyomott munkaerőböl az utolsó csöppet is..... :lol: van felvétel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 hétvégén mi is voltunk balcsin.. (füred) háát mit ne mondjak. tényleg sokan voltak! :lol: Pl. Tihany: felmentünk szombaton kora du. nem volt parkolóhely!!! De füreden is elég sok embör volt.. meg volt valami szoc autó tali.. ment egy csomóóó trabii :lol: Nah megyek én is.. melózni.. bye all Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Lesz ma még valaki Lurdyban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Most végeztem kocsimosással :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Akkor biztos nem lesz túl nagy forgalom a balcsi felé. :D péntek du. indulok, bizti nem lesz akkor már senki M7-en :lol: :lol: :lol: Mert mindenki jó korán le akar érni :D :D :D jah Redi lehet h van ismi, mit kéne kérdezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Idén nem iszok BW-n :lol: én sem nagyon akarok, majd ketten ülünk a padon és nézzük a sok részeget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 én sem nagyon akarok, majd ketten ülünk a padon és nézzük a sok részeget :lol: szerintem ez nem kivánság műsor :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 péntek du. indulok, bizti nem lesz akkor már senki M7-en :lol: :lol: :lol: Mert mindenki jó korán le akar érni :D :D :D Én is akkor megyek, remélem Szántódra a szlalomra leérek. szerintem ez nem kivánság műsor :D :D Végül nálam volt minden, és kint voltam 9től, de akkor majd holnap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 szerintem ez nem kivánság műsor :lol: :lol: nekem még akaraterőm sincs az a baj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts