Zsoltee Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 wazer... a Rally és az NFS feeling keveredik... :lol: :lol: :lol: Ha valaki esetleg szemet vetett rá ( Píííísta pl :D ) az 30eFtért megvásárolhatja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 wazer... a Rally és az NFS feeling keveredik... :D :D :D http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_75050.jpg Ha valaki esetleg szemet vetett rá ( Píííísta pl :D ) az 30eFtért megvásárolhatja. :D Hát igen a szépérzék az fontos.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 No para, vasszerkúler. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Ez valóban egy 1.4 turbó ám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Ez valóban egy 1.4 turbó ám... :lol: Tudom... sztájlingon van fent az eladó autók között. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Hazafelé a bécsin csapattam egy kicsit,egész jól megy Morzsa! :lol: Mi hajcsa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Tudom... sztájlingon van fent az eladó autók között. :lol: használauton is fent volt,12.1et írt 402méterre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Coupe bácsival mi van mostanában? Nem nagyon látni még péntek esténként sem :lol: Minden csütörtökön és pénteken kint vagyok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Minden csütörtökön és pénteken kint vagyok :D :lol: Az elveszett ember :lol: Pénteken merre szoktatok nyomulni, csak nem tudtok valami új helyet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Az elveszett ember :lol: Pénteken merre szoktatok nyomulni, csak nem tudtok valami új helyet? :lol: ücsörgünk a lurdynál..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 ücsörgünk a lurdynál..... :lol: ehhh az nem hangzik valami jól :lol: mi bejártuk ungot berget pénteken is, a Fótra vezető úton csináltak körforgalmat vagyis kettőt is és a két körforgalom közt van olyan 250 méter na ott volt nyomulás meg az iveconál de a körforgalomhoz hamar kigurultak a rendőrök, viszont az iveco mstanság egész jó szokott lenni, nem tartózkodnak ott a rendőrök már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 használauton is fent volt,12.1et írt 402méterre :lol: Érdekes, mert eddig még soha sehol nem láttam 14 alá menni, sőt, talán még 14-es időt sem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Pista! Bocs,hogy nem tudtam segíteni,de Morzsa akksija nem seni indításra van kitalálva! :lol: Sonique-nak meg köszi a BKV jegyeket.Este hasznát veszem majd! :D Mondjuk a Flóriánnál még vettem 4-et,biztos,ami biztos! :D Hazafelé a bécsin csapattam egy kicsit,egész jól megy Morzsa! :lol: Köszi, hogy ilyen gyorsan ott voltál :lol: Szar az a kábel, semmirenem használható sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Elvették a jogsid? :lol: Kérdést olvasva kételkedem, hogy valaha volt-e :lol: Meg úgy általában is :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 wazer... a Rally és az NFS feeling keveredik... :lol: :lol: :lol: http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_75050.jpg Ha valaki esetleg szemet vetett rá ( Píííísta pl :D ) az 30eFtért megvásárolhatja. :D Mondd, hogy honnan lehet ennyiért elhozni ezt a kocsit :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Kérdést olvasva kételkedem, hogy valaha volt-e :lol: Meg úgy általában is :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Mondd, hogy honnan lehet ennyiért elhozni ezt a kocsit :lol: :lol: :lol: :D :D Kelett volna küldenem uránkapszulát,,,,, akkor nemmerült volna le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Köszi, hogy ilyen gyorsan ott voltál :lol: Szar az a kábel, semmirenem használható sajna. Gyors? :lol: Ha dezsővel lettem volna,nem téma,mert abban egy fél műhely van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Gyors? :D Ha dezsővel lettem volna,nem téma,mert abban egy fél műhely van! :D Te gyorsan ott voltál, Zoli már kevésbé :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Te gyorsan ott voltál, Zoli már kevésbé :lol: :lol: :lol: Azért rajta is látszott,hogy nem reggel 6-kor kezdett a piacon! :D Tényleg!Mire jutottatok a szereléssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Azért rajta is látszott,hogy nem reggel 6-kor kezdett a piacon! :lol: Tényleg!Mire jutottatok a szereléssel? Ő kapott olajat éssssssss > http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=410499 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Ő kapott olajat éssssssss > http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=410499 Pista, sikerült azzal kapcsolatban találnod valamit amiről duáltunk??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Coupe neked van olajhűtőd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Nincs valakinek autósiskolában kontaktja/haverja/rokona/ex-cellatársa/szektatagja? :lol: még mindig kételkednek, hogy biztos magkaphattad a jogsidat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Coupe neked van olajhűtőd? nincs, Laci4-nek sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts