Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ez már szerintem ratyi :lol: Nem is gondoltam ám komolyan. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 tavaji? Nekem má 3éve megvan... :D Gondoltam rá hogy újra divatba hozom és elmegyek benne egy diszkóba... De mivel nincs 90es karom meg sem próbálkozom vele... Lehet pár horzsolással nem úsznám meg az éjszakát. :lol: Kocsit törölgetni nem jó? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Kocsit törölgetni nem jó? :lol: :lol: :lol: Nem... A matrica túl érdes... Szerelni frankó viszont... :D Hétvégén pl ezt raktam össze benne: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nem is gondoltam ám komolyan. :D :D Jóvanna, nem is feltételeztem rólad :D De akkor is ratyi zene volt és lesz :lol: :lol: :lol: Kis homokos raszta fiú :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Kis homokos raszta fiú :lol: Viszont legalább Freestylo! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ....A matrica túl érdes.... Inkább ne mondd el, hogy mit törölgettél a sperman polóval :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Inkább ne mondd el, hogy mit törölgettél a sperman polóval :lol: :lol: :lol: :D :D Mondom hogy semmit, mert a matrica érdes és kárcoljá á fényit á kocsinák. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ha ebben a polóban le akartál menni dizsibe, akkor én mostantól semmit nem hiszek el neked :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ha ebben a polóban le akartál menni dizsibe, akkor én mostantól semmit nem hiszek el neked :lol: :lol: :D :D Figyelj ha egyik haver kimegy emberek közé olyan pólóban amire az van írva hogy: "I am quick shooter" ( gyengébbek kedvéért: gyorstüzelő vagyok ) Akkor én is kimehetnék a Spermenesben úgy érzem... Bár én nem teszem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 és eljutottunk Anti sétáló férfinemiszerv avatarjához... :lol: bla bla :lol: :lol: ez jöhet bazz... miről beszélek, eddig 99%, hogy nem megyek bliztre, akkor minek kérek zenét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Látom ezt se akarják eladni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Látom ezt se akarják eladni :lol: :lol: :lol: Még jó hogy lehet kapni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 6 oldal megint... kapjátok be :lol: inkább alszom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 6 oldal megint... kapjátok be :D inkább alszom :lol: Nyomtasd ki :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Figyelj ha egyik haver kimegy emberek közé olyan pólóban amire az van írva hogy: "I am quick shooter" ( gyengébbek kedvéért: gyorstüzelő vagyok ) Akkor én is kimehetnék a Spermenesben úgy érzem... Bár én nem teszem... :lol: Szép pár lennétek ketten a két fent említett polóban :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Szép pár lennétek ketten a két fent említett polóban :lol: :lol: :D Píísta 14:00 után felhílak vedd majd fel PLS lenne egy nagy nagy kérésem! :D KÖKI! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Egy gyöngyszem az első Blitz Weekendről: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Egy gyöngyszem az első Blitz Weekendről: :lol: :lol: http://img0.tar.hu/opeltomi/img/15518260.jpg Sokáig ez volt az avatarja is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Sokáig ez volt az avatarja is :lol: Tudom én fotóztam le. :lol: Aznap is elég nehezen lehetett felébreszteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Csak hoztam a formám... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Csak hoztam a formám... :lol: :lol: :D Nem aludt jól.Hánykolódott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 lenne valakinek 1 liter felesleges váltoolaja .. mert holnap le cserélném az olajat de ugye senki sincs nyitva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Mingyáá megnézem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Mingyáá megnézem.... bazzz te meg szolj rám itt figyel a madzagod a bill mellett..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 végre egész rend kezd lenni a kocsiban .... de még van csiszolni valo .... :lol: de nincs asztaqrva érzés épphogy csak megy a Lett után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts