Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 no bazzz ez is szerelmes ........ Magába . :lol: :lol: :lol: :D :D :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nincs mit, kicsit duvad hangaj volt kipufffffff nélkül :lol: :lol: :D :D :D ez van, :lol: majd ha megyek is vele milyen lessz ...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Vagyük úgy, hogy azt írtam előbb Zolinak : hangja :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Csodálod?? Nézd meg azt az avatart wazze! :lol: :lol: :lol: Ilyen testtel bazz...még Superman is megirigyelnééééééé... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ilyen testtel bazz...még Superman is megirigyelnééééééé... :D :D :D Dícsérd csak én csináltam belőled SEATMENT vazze! Min BW-n egy sör! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ilyen testtel bazz...még Superman is megirigyelnééééééé... :lol: :lol: :lol: Te meg ki is vagy? Skodaman? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ... Min BW-n egy sör! :lol: :lol: :lol: De csak pohár... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Pista mondtam már, Te vagy a példaképem! :lol: Majd pénteken eldöntöm, hogy megyek-e, és akkor dobálok esetleg pár vackot a táskába, és talán go. Szóval mindent az utolsó utáni pillanatban. :D Roliról nem tudok, remélem megy Tassal együtt. :lol: :D :D :D Elmenjek érted ? :lol: Rolandot asszem felhívom holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Te meg ki is vagy? Skodaman? :lol: Na Skodás Sanyi beszóóót... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nos annyit megígérek itt mindenki előtt hogy: MINDENT MEGTESZEK A TÁRSASÁGÉRT HOGY MINDENKI JÓL SŐT NAGYON JÓLÉREZZE MAGÁT! :lol: :lol: HA KELL NEM ALSZOK 2 NAPIG DE BULI LESSZ! Ez biztos. Kérdés ki kelt fel kit reggel :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Na Skodás Sanyi beszóóót... :D :D :D :lol: :lol: :lol: Amúgy Skodátlan. ;) (és minden egyéb jármű nélküli. :D) :D :P :D :D Elmenjek érted ? :D Mi értelme? Ugyanúgy elkésnék. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ó dehogynem, ilyesmit is kellenek :lol: Csókolom DévényiTibibácsi, Bélácska vagyok kisalsóbivajbasszájbáról és az alábbi számokat szeretném kérni akkor hamár "ilyesmik is kellenek": http://www.youtube.com/watch?v=glhZI86Ed2s, http://www.youtube.com/watch?v=Ku-9RCS1AYE, Delirium, Na befejeztem mára yoéjtcsaó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Még fiatal koromban vásároltam eme pólót amin elöl ez a felirat van... Nyertem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=pn73q9l3ILw? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Még fiatal koromban vásároltam eme pólót amin elöl ez a felirat van... Tehát tegnap vetted vagy még év elején? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Fital korodban ? 5évesen ? :lol: :lol: :lol: :D Jelzem, van ilyen téma is : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=380 :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Na Skodás Sanyi beszóóót... :lol: :lol: :D :D Baze azé valamikó nemsemmik vótak bazki GUYS ujság címlapfotó! :lol: :D :D :D (nelegyen harag csak vicc!) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ....Mi értelme? Ugyanúgy elkésnék. :lol: :lol: :D.... Mivel énis kések így pont addigra elkészülnél :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Mivel énis kések így pont addigra elkészülnél :D :lol: Azta, mekkora fifika! Hiába, így kell példaképet választani! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 5évesen ? :lol: :lol: :D :D :lol: 16 vótam. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 :lol: 16 vótam. :D :D Ez a póló tavalyi trend :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Na az ucsó kérés Tibibá! Freestyler. No nem a Bomfunk MC's. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080818/410443299bodybuilder_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :lol: :lol: :D :D Baze azé valamikó nemsemmik vótak bazki GUYS ujság címlapfotó! (nelegyen harag csak vicc!) :D :D LoL Antalnegger :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ez a póló tavaji trend :lol: :lol: :D tavaji? Nekem má 3éve megvan... :D Gondoltam rá hogy újra divatba hozom és elmegyek benne egy diszkóba... De mivel nincs 90es karom meg sem próbálkozom vele... Lehet pár horzsolással nem úsznám meg az éjszakát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Na az ucsó kérés Tibibá! Freestyler. No nem a Bomfunk MC's. :lol: Ez már szerintem ratyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts