BeNZiN Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Gondolom 2000-es fordulatszámon járja az országot oda-vissza, oda-vissza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 mostmár csak van 150 :D majd nem nevetek mikor megkapom az ígért 2-3 autót :) Ja-ja. És mi lesz akkor, ha már eltolhatja 7000-ig és nem kell 3000-nél váltania ! Húúúúúúha :shock: :wink: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Biztos teszi belé a kilómétert mert az öreguras tempó nem bejön! Bár neki eddig csak 130Le vót az meg öreg uras tempóhoz jó! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Már elkábították, de még mindíg szorítja a kormányt úgyhogy most próbálják kirobbantani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Már elkábították, de még mindíg szorítja a kormányt úgyhogy most próbálják kirobbantani... Gondolom még mindig görcsösen szorítja a váltókart is! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 nem az az izgulós tipus srácok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 :iroc: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 PetiGSI, mélykék kolléga sajnos még nemtok árat mondani rá, de vidéken csináltatom és nagyon baráti áron, ha majd tudok árat akkor mondok :) Köfii :D És magához a tankbetöltőhöz mennyiért sikerült hozzájutni, ha megkérdezhetem ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 már nekem mondta sírva is fakadtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 már nekem mondta sírva is fakadtam :) Ilyen nagyságrend ugye : http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module...egory=2812,2826 ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 jóval kevesebb volt néki! Éjn itthon 28 alatt nem tudok + mire bekerül van az 40 is :) de nekem is kell mivel szét van nekem ott rohadva minden.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 50 ojróért 8) ja és kompletten van, nemcsak egy gyűrű, meg egy kupak, hanem (lásd a képet) a tankbeömlő rész is megvan ja és simán csak be kell plasztikázni a kasztniba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Anti ezt neked találtam :wink: :) :D Kess! Nagyon cuki tőled, hogy gondolsz rám...de ha esetleg rózsaszín lenne... :wink: :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 s mi lett avval amit éjn is megnéztem? az nagyon jó állapotban volt... Az tényleg f@sza ferda volt...én mondtam, hogy elvihetik annyiért, csak Benzin barátunk kevesebbért keresett... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 "mondjuk amilyen szerencsém van tuti péntek este ónos eső fog zuhogni" Tényleg azt jósolták... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Hát még a házak közt a hangja! :wink: Hát őszintén eléggé megolsztja a véleményeket a kipuffom... :wink: van akinek nagyon bejön a máik felének meg nem tetszik...hát ez ilyen.. :wink: Amúgy a hangja elég necces, főleg hogy reggel 6-kor idulok dolgozni, és akkor kel az egész ház.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 oppá, most látom, hogy van első ködfény kapcsolód, de az autó elején nem láttam a lámpicskukat.... :shock: Mi bajod a bugyikék színnel... :) :D Már megvan a komplett új belső cumó, ami majd a kocsi színére lesz aplikálva...(csak hát kérdés hogy az milyen lesz...itt adott volta kormány... :wink: színe) Azért nincs ködlámpicsku, mert lököst cseréltem, és a kapcsolót hagytam a lámpát meg elbizniszeltem Sonique-kal... :wink: Jól kivesézitek a vasat... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ilyenem nekem is lesz, csak győzzem kiheverni a genrált... :wink: Amúgy Patyiék azt mondták (mit is mondhattak vona mást) hogy nagyon jól sikerült a moci, úgyhogy vigyázzak rá... :wink: Aztán meg megy bele valami dízel ascóna végáttétel, és süvítnei fog mint állat... :wink: Már 480 km van benne, szóval az a potom 2520 már pite... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Már megvan a komplett új belső cumó ez mit takar??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 banyek én meg mióta üldözök első ködfényt.... neked, hogyhogy nem lesz??? megúntad, vagy nem volt elég hasznos??? a múltkor is olyan kib....t ködben kellett vezetnem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Azt a sok szar műanyagot amit már egyszer színrefújtam... :wink: semmit egyebet.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 és az autót fújod a belsőhöz, vagy a belsőt az autó színéhez?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Hát amint írtam azért nincs még fújva a belső, mert majd a külső színtől függ milyen is lesz... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Iceblue :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 ezt lőttem neked kolléga: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7953235496&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts