Sonique Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Így néz ki... Na mááá képppel...következő ilyet kitörlöm azt kész... és akkor honnan lehet tudni miröl is beszéltem nem tom mi a baj a képpel..... A hosszabbik oldal rövidítésével lehet rövidíteni a váltókar útját...lévén rövidebb elsz az erőkar...váltani is nehezebb lesz...de rövidebb úton... nem a rövidebb oldal lessz rövidebb mert alapbol ugyan olyan és nem röviditéssel hanem a középpont eltolásával Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 A hosszabbik oldal rövidítésével lehet rövidíteni a váltókar útját...lévén rövidebb elsz az erőkar...váltani is nehezebb lesz...de rövidebb úton... Elvileg a hosszabbik oldalt nem rövidíteni kell, hanem hosszabbítani. Nekem A Corsánál 12-15mm betoldása még megy minden egyéb átalakítás nélkül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ja és valaki ha tud hozzon már egy szivargyujtós kistévét vagy valamit hogy az F1et meg tudjam nézni majd BW-n Nekem van villanyos..... kis fosszar ......köll egy inverter.... kinek van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nekem A Corsánál 12-15mm betoldása még megy minden egyéb átalakítás nélkül is. És a hatása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 És a hatása? jobb lett a csajszinak... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nekem van villanyos..... kis fosszar ......köll egy inverter.... kinek van? :lol: villanyos is jó házba csak van áram :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 engem is érdekel az F1.... bár rendezhetnénk is egyet ott vmeik este :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nem Knight Ridert fogtok forgatni? Pedig oda jelentkeztem szőrös mellkas donornak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 villanyos is jó házba csak van áram :lol: Na akkor ha elfér a cuccok melett akkor viszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Na akkor ha elfér a cuccok melett akkor viszem :lol: Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Köszi előre is. Csak kiharcolod,hogy tudjál nézni valamit. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Az a "BÉJWACCS" volt tee. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 1, de az legyen olyan jó mint 4 másik :lol: (4x100, és 16"-os) Megható ez a tolongás :lol: Nagyok az igényeid, wazeee... Mé' nem mész be a bótba? annyi van ott, hogy még el is adják... :lol: Ja és valaki ha tud hozzon már egy szivargyujtós kistévét vagy valamit hogy az F1et meg tudjam nézni majd BW-n projektor lesz nálam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nekem van villanyos..... kis fosszar ......köll egy inverter.... kinek van? :lol: inverter van - de nem ti "gyártyátok" az áramot? rakj zsebre egy picit - senki nem veszi észre :lol: villanyos is jó házba csak van áram :D Szerintem ottan TV is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Köszi előre is. Akkorra már mindegy lesz neked, mert már rég megfojtott :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Íti haza telefonál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 jobbnál jobb képek vannak rólam... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Itt épp a Polisor Lászlóval beszélsz nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Itt épp a Polisor Lászlóval beszélsz nem? :lol: Nem...itt épp Dzsoni Wókerrel cseverésztem... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nem...itt épp Dzsoni Wókerrel cseverésztem... :lol: :D Ő a szkáj vóker tesója? :lol: :lol: Szerk.: Vagy a tekszaszi kopó fia... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Íti haza telefonál... http://img0.tar.hu/vktr01/size2/35873152.jpg Épp itt matyizik a szextelós hívásra! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Köszi előre is. nincsmit , ha meg már nem kell rakunk a TV ben tüzet mert hazafelé már nemhozom el! JUNOST Tv amúgy :lol: :lol: :lol: Nem ám, színes a TV! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Az jó! Legalább akkor nem fekete-fehérben nézitek benne a tüzet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Az jó! Legalább akkor nem fekete-fehérben nézitek benne a tüzet. :D látom kivagy pihenve! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Akkor majd izgi lesz még a Ferrarit a BMW-től is megkülönböztetni... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts