Xray Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 Nem kellett felhívjam mert hívott ő engem de már azelőtt hogy beszéltünk. Aztán meg megint másnap. Nem kaptam meg a püdet majd csak holnap fogom :lol: Reggel közgyülés aztán délután összeszedek mindent! NAGYON NAGY KÖSZÖNET! :lol: :lol:
Albert Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 NAGYON NAGY KÖSZÖNET! :lol: :lol: Majd ha megvan előre ne :lol: Na yo8!
Lacee Elküldve Augusztus17, 2008 Elküldve Augusztus17, 2008 csak büdös,lassú,megbízhatatlan a bkv :lol: Sikerült elolvasnom a heti lemaradást. Szonik remélem visszakukkantottál az eladóhoz... Laci örülök hogy megy a vackod látom szereted dugózásra használni :lol: A Polisor kurv@jó volt. Lanti velkámbekk! Akik előző szombaton voltak Siófokon azok nem voltak messze tőlem légvonalban, ugyanis Csopakon nyomtuk. Az idei Euróa Kupán és Egyben Magyar Bajnokságon ezúttal csak a 3. helyre futotta, de azért jót vitorláztunk. Prepare 2 Bliccvíkend..
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Majd ha megvan előre ne :lol: Na yo8! Meglessz az .... csak csak!!! :lol: :lol:
Vktr Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 sztem ha minden stimmel, jó vétel nagyon. ami nem stimmelhet, 1. hogy lehet ilyen átverős lehúzós kamu kocsi, 2. hogy a mocileírásban nem találni, hogy dugók, stb. cserélve lettek-e. 310LE-höz az szinte kötelező - lásd az én gépemet. viszont ha tényleg EDS fáze-3, akkor inkább 270-280LE, az még talán éppen elmegy gyári belsővel, ha be lett a program lőve rendesen. Mintha azt írnák, hogy széjjelhullott a motor, füstöl, meg ilyenek, nem?
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Mintha azt írnák, hogy széjjelhullott a motor, füstöl, meg ilyenek, nem? De igen... :lol:
Vktr Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 De igen... :lol: Ok, csak erről nem vótszóó e
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Ok, csak erről nem vótszóó e meeee jóó áron van... :lol: :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Mintha azt írnák, hogy széjjelhullott a motor, füstöl, meg ilyenek, nem? Nem értem miért hullot szét a motor, valaki magyarázza el pls :lol: :lol: :lol: :D
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Hívd fel...biztos elmeséli neked a sztorit... :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Hívd fel...biztos elmeséli neked a sztorit... :lol: :D Jah, azóta felhívtam és elmondott a nyugdíjas néni mindent, hogy az öreggel csak hétvégén jártak vele vásárolni, csak 2.-be :lol: :lol: :D
Stefan Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Demó, szegény Stefánt sokat dolgozott, szóval várjad finom zúzapörkölttel, meg húslevessel aztán kávé :lol: Jó kis szerelgetős hétvége volt az biztos... :lol: Zúzapörkölt meg húsleves nem volt, viszont volt pizza meg hamburger, amiért köszönet ezúton is Pé-né-nek :lol:
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Jó kis szerelgetős hétvége volt az biztos... :lol: Zúzapörkölt meg húsleves nem volt, viszont volt pizza meg hamburger, amiért köszönet ezúton is Pé-né-nek :D Sose szereltem még pizzát meg hamburgert... :lol: :D :lol: :D
Stefan Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Sose szereltem még pizzát meg hamburgert... :lol: :D :lol: :lol: Ki kéne próbálnod! :D
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 na jöttem egy kicsit rontani a levegőt! :lol: megoldódott a gondom egy 300ft-os benzinszűrővel :lol:
Lanti Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=102438 jaj :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 na jöttem egy kicsit rontani a levegőt! :lol: megoldódott a gondom egy 300ft-os benzinszűrővel :lol: ######@ :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Antibácsi! Ha jól informálódott vook akkor te tood, hol lehet kapni shortshifter. Mert amit ebay-n néztem asszem az g-hez van vagy nem toom. Segíts ha tudsz :lol: ez lenne az?
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=102438 jaj :lol: megéri :lol: :lol: :D :D
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 ah héten valamikor itt a cégnél meg lengőkarszilent csere......yeah :lol: :lol:
Lanti Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 http://timeslip.hu/hirdetesek.php?id=208 ezis 0Ft-ért :lol:
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Antibácsi! Ha jól informálódott vook akkor te tood, hol lehet kapni shortshifter. Mert amit ebay-n néztem asszem az g-hez van vagy nem toom. Segíts ha tudsz :lol: ez lenne az? Nem...az F-hez való, egy teljesen egyszerű fémlap, olyan mint a gyári, csak rövidebb...a tűzfal után van rögtön a váltónál...lehet csinálni ilyet kettőből is...vagy faragni egyet...nagy művészet nem kell hozzá...csak némi CO... :lol: :lol:
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Nem...az F-hez való, egy teljesen egyszerű fémlap, olyan mint a gyári, csak rövidebb...a tűzfal után van rögtön a váltónál...lehet csinálni ilyet kettőből is...vagy faragni egyet...nagy művészet nem kell hozzá...csak némi CO... :lol: :lol: Bácsi ez az igaz :lol:
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Így néz ki... A hosszabbik oldal rövidítésével lehet rövidíteni a váltókar útját...lévén rövidebb elsz az erőkar...váltani is nehezebb lesz...de rövidebb úton...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Elküldve Augusztus18, 2008 Nem...az F-hez való, egy teljesen egyszerű fémlap, olyan mint a gyári, csak rövidebb...a tűzfal után van rögtön a váltónál...lehet csinálni ilyet kettőből is...vagy faragni egyet...nagy művészet nem kell hozzá...csak némi CO... :lol: :lol: Co van, csak nem akarom 10X szétvágni, jó lenne valami méret kb. :lol:
Recommended Posts